Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

as irgi neturiu.. sad.gif na eisiu pas gydytoja butinai paprasysiu, nes be proto noriu pamatyti savo maziuka wink.gif
Atsakyti
as kol kas turiu tik viena schmoll.gif 11sav+3d. - negaliu atsiziuret.
Butinai paprasysiu kai echo darys 20sav.
ach...kaip grazu tos pirmosios nuotraukytes wub.gif
Atsakyti
As turiu dvi nuotraukeles, viena sestos savaites - bet ten nieko nesimato, o kita devintos savaites - jau galima siek tiek iziureti. smile.gif O sekanti echoskopija bus ,kai bus 16 savaiteliu, tai labai laukiam. clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazyte*Miau @ 2006 04 25, 13:24)
as irgi neturiu.. sad.gif na eisiu pas gydytoja butinai paprasysiu, nes be proto noriu pamatyti savo maziuka wink.gif

butinai paprasyk nes tos nuotraukytes tikrai superines thumbup.gif
Atsakyti
As turiu 3 nuotraukytes: 2 kaip buvo 11 savaiteliu. 3 - 12 savaiciu. Pirmose tai visai ryskiai matosi galvute ir kojytes. O trecioje kazkaip viskas susilieje. Maciau, kad daktaras labai skubejo ir jam nuotrauka grazesne padaryt nelabai ir rupejo. Esu labai patenkinta, juk tai pirmosios mano busimo kudikelio nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Kiek cia teko matyti nuotraukyciu darytu echo, tai jose sunku iziureti mazuosius. Ar nebandet daryti su fotiku? Kai mane apziurinejo, tai mama pripaveikslavo is ekrano nuotrauku. Tai jos gana ryskios kitos gavosi, galima net sonkouliukus suskaiciuoti! Tai isikeliau i kompa, pasididinu ir ziuriu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 05 13, 08:59)
Kiek cia teko matyti nuotraukyciu darytu echo, tai jose sunku iziureti mazuosius. Ar nebandet daryti su fotiku? Kai mane apziurinejo, tai mama pripaveikslavo is ekrano nuotrauku. Tai jos gana ryskios kitos gavosi, galima net sonkouliukus suskaiciuoti! Tai isikeliau i kompa, pasididinu ir ziuriu  nestuke.gif

O čia gera mintis thumbup.gif peržiūrėjau visas savo mažulio echo nuotraukytes, kurių turiu 10, tai tikrai aš čia sunkiai ką beižiūriu unsure.gif na 12 sav. darytoje lyg ir matosi kojytės, o 37 sav. - veidukas, bet sūnelis turbut saves ten neatpažins smile.gif
Atsakyti
turiu 5 nuotraukytes ir negaliu jomis atsidziaugt thumbup.gif ypac 17sav maziukas nuotraukyteje susikeles kojytes ir krapstosi uzpakaliuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano laliaus pati pirma nuotrauka 2 savaiciu.Tai ,zinokit,tokia tamsi deme su siokiu tokiu isemimu.O kiek laimes buvo!!!Kita jau 16 savaiciu,kojiciu rankyciu nesimato,bet tai ,kad ten zmogiukas tai atpazinti galima .Galva,kunas net ir kakliukas matosi.Kita tai veido,nu grynas ufonautas,kazkas panasaus i zalia zmogeliuka(na,kaip ufonautus mas isivaizduojam)smagenu pusrutuliai atrodo lyg butu dideles akys. lotuliukas.gif juoka visiems sukele.Na,o paskutine 20 sav.tai visas jau nebetelpa tik dalimis,nelabai galima ka suprast.Gaila nemoku as ikelt nuotrauku seip ikelciau.
Atsakyti
as kol kas turiu dvi nuotraukeles.viena - 9sav, o kita 14 sav ax.gif
Atsakyti
Aš tai dariau 16sav. tai visas matosi ir labai džiaugiamės thumbup.gif Darėme tik vieną ir gana nes toliau jau tik gali dalim nes jau visas tai netelpa.Daug nuotraukų prisidarysim kai gims tongue.gif ir tai jau nebe užkalnų biggrin.gif
Atsakyti
Mes turim nuotraukėlę darytą 21 savaitę. Dabar gailiuosi, kad nepaprašiau dar padaryti kai žiūrėjo echoskopu 34 savaitę, nes taip iš arti mačiau visą veiduką, būtų tikra nuotrauka buvus, bet kai žiūrėjau į ją tai pamiršau viską pasaulyje ir po to pagalvojau, kad būtų buvus graži nuotraukytė. doh.gif
Atsakyti