Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 13 tema

QUOTE(*Puika* @ 2014 06 04, 08:01)
Manau, kad atsirastų mamytė, kuri mielai su jumis apsikeistų darželiais... Jūs į kokią amžiaus grupę patekote?

į 3-4m, dabar dar galvojam, arba eisim taip, arba apsikeisim, irgi manau kad surastume, nes į pasaką visada daug norinčių buvo. Čia parašiau ne todėl, kad problema, o todėl kad sistema nelabai gerai veikia. Šiaip tai super, kad mano trimetė eis į daržiuką, nes jau labai vaikų nori.
Atsakyti
Pas mane irgi dingo Zemynos 3-6 m. grupe.
Vienu zodziu, be sansu visur turbut verysad.gif
Papildyta:
Idomu kaip Ausroj arba Ziede...
Atsakyti
Skambinausi siandien del nauju darzeliu... kur dar tik planuojama nuo rudenio atidaryti pvz.: santariskese ir kituose rajonuose. Sakau prasau informuokit mane, kaip galiu ten patekti, i kokia tada eile ten reikia stoti. man paaiskino, kad i naujus darzelius pirma siulys tuose rajonuose dar negavusiems. Taip, kad grazu... pasilaiciuose siaubingas trukumas... o apie pasilaicius niekas net negalvoja. manau reikia susiimti visiems ir eiti i savivaldybe. jeigu tylesim nieko cia kitaip ir nebus.
Atsakyti
QUOTE(ErikaP2009 @ 2014 06 04, 12:23)
Skambinausi siandien del nauju darzeliu... kur dar tik planuojama nuo rudenio atidaryti pvz.: santariskese ir kituose rajonuose. Sakau prasau informuokit mane, kaip galiu ten patekti, i kokia tada eile ten reikia stoti. man paaiskino, kad i naujus darzelius pirma siulys tuose rajonuose dar negavusiems. Taip, kad grazu... pasilaiciuose siaubingas trukumas... o apie pasilaicius niekas net negalvoja. manau reikia susiimti visiems ir eiti i savivaldybe. jeigu tylesim nieko cia kitaip ir nebus.

Kaip galima piktintis, jei jus nesiregistravote i tuos naujus darzelius. Ten gi pilna laukianciu vaiku. Pasilaiciai turi bent 5 darzus, o verkiu seniunija (didziausia) tik 3...
Atsakyti
QUOTE(ErikaP2009 @ 2014 06 04, 11:23)

Gyvenu netoli statomo santariskiu darzelio ir tai abejoju ar ten pateksiu, o cia pasilaiciai apie santariskes svaigsta. Gal jau nusiimkit rozinius akinius ir nebejuokinkit pasaulio.
Atsakyti
Cia temoje rase mamyte, kuri laukia eilej Seskinej Bitutej, Oze, Gelvonelyje. O kurioj eiles vietoj esat, ar sistemoj rodo kokiu pasikeitimu? Nes man prisijungus nuo sekmadienio jokiu pakitimu. Vis dar rodo, kad grupes formuojamos.
Atsakyti
QUOTE(ErikaP2009 @ 2014 06 04, 11:23)

man savivaldybeje sake kad zada seskineje prie sirdies chirurgijos esancia muzikos mokykla perdaryti vel i darzeli, ta darzeli priskirs ir pasilaiciams, tik va nuo kada prades perdarineti neaisku

QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 06 04, 11:48)
Kaip galima piktintis, jei jus nesiregistravote i tuos naujus darzelius. Ten gi pilna laukianciu vaiku. Pasilaiciai turi bent 5 darzus, o verkiu seniunija (didziausia) tik 3...

nu ir kas, kad 5 ir visi perpildyti ir i juos antri metai vaikai nepatenka blink.gif , cia kalba eina apie tai, kad pasilaiciuose niekas apie naujus darzelius negalvoja

QUOTE(bravo mamyte @ 2014 06 04, 11:56)
Gyvenu netoli statomo santariskiu darzelio ir tai abejoju ar ten pateksiu, o cia pasilaiciai apie santariskes svaigsta. Gal jau nusiimkit rozinius akinius ir nebejuokinkit pasaulio.

niekas apie jusu santariskes nesvaigsta, kalba eina apie tai, kad visur reik nauju darzeliu doh.gif
O ir siaip kaip galima registruotis i naujus darzeliu kai realiai ju dar nera blink.gif ?
Atsakyti

O ir siaip kaip galima registruotis i naujus darzeliu kai realiai ju dar nera blink.gif ?
[/quote]
Santariskiu darzas buvo sarasuose.
Atsakyti
dingo užrašas, kad grupės formuojamos sad.gif
Atsakyti
Sveikos,

o kaip del eiliu i Santariskiu darzeli. Mums jis irgi priklauso pagal gyvenama vieta, irase ji 1 numeriu ir eile judejo, judejo ir stop nuo sekmadienio lyg tai...
Gal kas domejosi, ar grupes i ta darzeli buvo formuojamos jau dabar, ar formuos tik pries ji atidarant?

Aisku, mes eileje gana toli, tai daug vilciu nededu. Savivaldybej kazkada klausiau, tai sake tame darzely formuos 2 grupes lopselinuku lietuviu kalba ir po viena lenku ir rusu kalbomis.
Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2014 06 04, 13:24)
Sveikos,

o kaip del eiliu i Santariskiu darzeli. Mums jis irgi priklauso pagal gyvenama vieta, irase ji 1 numeriu ir eile judejo, judejo ir stop nuo sekmadienio lyg tai...
Gal kas domejosi, ar grupes i ta darzeli buvo formuojamos jau dabar, ar formuos tik pries ji atidarant?

Aisku, mes eileje gana toli, tai daug vilciu nededu. Savivaldybej kazkada klausiau, tai sake tame darzely formuos 2 grupes lopselinuku lietuviu kalba ir po viena lenku ir rusu kalbomis.

Priims trisdesimt lopselinuku ir priimines kai pastatys.
Atsakyti
QUOTE(teisingoji1 @ 2014 06 04, 14:23)
dingo užrašas, kad grupės formuojamos sad.gif

tikrai nebėra.. vadinasi į mūsų laukiamus 3 vaikų darželius į 4 - 5 m amžiaus grupes nepriėmė nei vieno vaiko.
Atsakyti