QUOTE(ErikaP2009 @ 2014 06 04, 11:23)
Skambinausi siandien del nauju darzeliu... kur dar tik planuojama nuo rudenio atidaryti pvz.: santariskese ir kituose rajonuose. Sakau prasau informuokit mane, kaip galiu ten patekti, i kokia tada eile ten reikia stoti. man paaiskino, kad i naujus darzelius pirma siulys tuose rajonuose dar negavusiems. Taip, kad grazu... pasilaiciuose siaubingas trukumas... o apie pasilaicius niekas net negalvoja. manau reikia susiimti visiems ir eiti i savivaldybe. jeigu tylesim nieko cia kitaip ir nebus.
man savivaldybeje sake kad zada seskineje prie sirdies chirurgijos esancia muzikos mokykla perdaryti vel i darzeli, ta darzeli priskirs ir pasilaiciams, tik va nuo kada prades perdarineti neaisku
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 06 04, 11:48)
Kaip galima piktintis, jei jus nesiregistravote i tuos naujus darzelius. Ten gi pilna laukianciu vaiku. Pasilaiciai turi bent 5 darzus, o verkiu seniunija (didziausia) tik 3...
nu ir kas, kad 5 ir visi perpildyti ir i juos antri metai vaikai nepatenka

, cia kalba eina apie tai, kad pasilaiciuose niekas apie naujus darzelius negalvoja
QUOTE(bravo mamyte @ 2014 06 04, 11:56)
Gyvenu netoli statomo santariskiu darzelio ir tai abejoju ar ten pateksiu, o cia pasilaiciai apie santariskes svaigsta. Gal jau nusiimkit rozinius akinius ir nebejuokinkit pasaulio.
niekas apie jusu santariskes nesvaigsta, kalba eina apie tai, kad visur reik nauju darzeliu
O ir siaip kaip galima registruotis i naujus darzeliu kai realiai ju dar nera

?