Laba diena,
gal mamos žinot, ką daryt tokiu atveju, jei vienas iš tėvų gauna tik B klasės pajamas? Ar reikia kokių pažymų? Gal kas susidūrėt? Ačiū.
mes nunešėm dokumentus į darželį, vyro pažy,mą apie pajamas davėm, liudijimą vaiko, pasirašėm tą lankymo ketinimą (sutarties dar jie irgi neturi)
aš vaiko priežiūros atostogose, tai vedėja tik numojo ranka, ai, tai jūs VPA, tai nieko ir neneškit
tai ir nesuprantu, visi čia matau neša, o mums nereikia
kita vertus, mūsų nėr tas labai deficitinis rajonas
aš vaiko priežiūros atostogose, tai vedėja tik numojo ranka, ai, tai jūs VPA, tai nieko ir neneškit
tai ir nesuprantu, visi čia matau neša, o mums nereikia
kita vertus, mūsų nėr tas labai deficitinis rajonas
kaip sekasi pasirasinet sutartis su darzeliu?
Mes pridavem visus dokumentus i darzeli, bet dir kategoriskai atsisako pasirasyti sutarti. Sako, kad rugpj 1-2 dienom gaus nauja sutarties forma is savivaldybes ir tuomet galesim pasirasyti. Patvirtinima, kad lankysim darza dir atsisako rasyti, jokiu popieriu ji neduos (pvz kad prieme is musu dokumentus). lieka tik jos zodis, kad tikrai vaikas bus priimtas.
ka daryti tokiu atveju ? pasitiketi dir zodziu, ar galimi dar kokie veiksmai?
tiesa, kita sav dir iseina atostogu, sitam klausimui ispresti turim laiko kelias dienas
Dir minejo, kad 07/08 buvo susirinkimas savaivaldybej, ir tada gavo tokias instrukcijas del sutarties. nors anksciau, kai su ja bendravau, irgi man sutarties neduodavo. vakar atnesiau pataisyta med pazyma (truko odontologo iraso) pareikalavau, kad dabar jau pasirasytumem sutarti, o ji nepasiraso
.
bandysim aiskintis savaivldybeje. oficialiu pareiskimu is savivaldybes, kad nukeliamas sutarciu pasirasymas, nera. TElefonu atsiliepiancios mergeles kaip visada nieko nezino, i mailus vaicekauskiene netsako, reikia eiti...
Mes pridavem visus dokumentus i darzeli, bet dir kategoriskai atsisako pasirasyti sutarti. Sako, kad rugpj 1-2 dienom gaus nauja sutarties forma is savivaldybes ir tuomet galesim pasirasyti. Patvirtinima, kad lankysim darza dir atsisako rasyti, jokiu popieriu ji neduos (pvz kad prieme is musu dokumentus). lieka tik jos zodis, kad tikrai vaikas bus priimtas.
tiesa, kita sav dir iseina atostogu, sitam klausimui ispresti turim laiko kelias dienas

Dir minejo, kad 07/08 buvo susirinkimas savaivaldybej, ir tada gavo tokias instrukcijas del sutarties. nors anksciau, kai su ja bendravau, irgi man sutarties neduodavo. vakar atnesiau pataisyta med pazyma (truko odontologo iraso) pareikalavau, kad dabar jau pasirasytumem sutarti, o ji nepasiraso

bandysim aiskintis savaivldybeje. oficialiu pareiskimu is savivaldybes, kad nukeliamas sutarciu pasirasymas, nera. TElefonu atsiliepiancios mergeles kaip visada nieko nezino, i mailus vaicekauskiene netsako, reikia eiti...
Nepergyvenkit, taigi ne jusu viename darzelyje sutarties nepasiraso dar. Niekur ju dar nera (as irgi nunesiau visus reikiamus dokumentus, bet nei sutarties nepasirasiau nei kokio lapo apie dokumentu priemima nemaciau, tik parasiau kad tikrai lankysim ir tik pasake kad sutarti pasirasysim kai ateisim lankyt rugseji). Palaukit rugpjucio, arciau rugsejo prades visi pasirasinet
Kitas reikalas butu, jei visuose darzeliuose jau pasirasinetu, o jum nieko neduotu
Taip kad viskas gerai manau

Kitas reikalas butu, jei visuose darzeliuose jau pasirasinetu, o jum nieko neduotu

QUOTE(rytojryta @ 2014 07 09, 10:16)
kaip sekasi pasirasinet sutartis su darzeliu?
Pateikiau visus dokumentus, parašiau prašymą, bet tai, kad neišduoda jokio patvirtinimo apie pateiktus dokumentus ir man užkliuvo

Kaip man aiškino, kad nuo šiol bus naujos sutartys, jų laukia iš savivaldybės, pasirašysim tik rugsėjo pradžioje

QUOTE(Zamba @ 2014 07 09, 13:57)
Pateikiau visus dokumentus, parašiau prašymą, bet tai, kad neišduoda jokio patvirtinimo apie pateiktus dokumentus ir man užkliuvo
Kadangi dar esu VPA nešiau iš darbovietės patvirtinančia įsakymo kopiją.
Kaip man aiškino, kad nuo šiol bus naujos sutartys, jų laukia iš savivaldybės, pasirašysim tik rugsėjo pradžioje

aš irgi nunešiau visus dokumentus, parašiau kažkokį prašymą, kad lankysim, negavau jokio dokumento iš darželio, bet man ramu, tikrai netikiu, kad staiga kažkas pasikeis ir mane apgaus. būtų iš vis baisu gyvent, jei imtų atrodyt, kad tik ir tyko kažkas kažkur apgaut. tikrai viskas bus gerai

As siandien dar karteli paskaiciau aprasa, pasirodo pacia sutarti nera butina pasirasyti iki rugpjucio 1 d. Svarbiausia patvirtinti, kad lankysi ir pateikti dokumentus. Kada tiksliai pasirasoma sutartis -aprase nenurodyta, tik tiek, kad iki pradedant lankyti darzeli.
"35. Tėvai ar globėjai, gavę pranešimą apie skirtą vietą Įstaigoje, privalo kreiptis į nurodytą Įstaigą iki einamųjų metų rugpjūčio 1 dienos, patvirtinti vaiko atvykimą ir pateikti šiuos dokumentus: vaiko gimimo liudijimo kopiją, gydytojų pažymas (jei tokių esama) ir dirbančių tėvų pažymą, patvirtinančią, kad įstaigos (įmonės) teikiamoje metinėje A klasės išmokų deklaracijoje gyvenamoji vieta nurodyta Vilniaus miesto savivaldybė (2 priedas)."
"35. Tėvai ar globėjai, gavę pranešimą apie skirtą vietą Įstaigoje, privalo kreiptis į nurodytą Įstaigą iki einamųjų metų rugpjūčio 1 dienos, patvirtinti vaiko atvykimą ir pateikti šiuos dokumentus: vaiko gimimo liudijimo kopiją, gydytojų pažymas (jei tokių esama) ir dirbančių tėvų pažymą, patvirtinančią, kad įstaigos (įmonės) teikiamoje metinėje A klasės išmokų deklaracijoje gyvenamoji vieta nurodyta Vilniaus miesto savivaldybė (2 priedas)."
Sveikos,
o iš kur reikia gauti tą pažymą (dirbančių tėvų pažymą, patvirtinančią, kad įstaigos (įmonės) teikiamoje metinėje A klasės išmokų deklaracijoje gyvenamoji vieta nurodyta Vilniaus miesto savivaldybė)? Ar darbdavio reikia prašyti, kad tokia išrašytu ar į SODRA reikia kreiptis?
o iš kur reikia gauti tą pažymą (dirbančių tėvų pažymą, patvirtinančią, kad įstaigos (įmonės) teikiamoje metinėje A klasės išmokų deklaracijoje gyvenamoji vieta nurodyta Vilniaus miesto savivaldybė)? Ar darbdavio reikia prašyti, kad tokia išrašytu ar į SODRA reikia kreiptis?
QUOTE(Kleckeee @ 2014 07 10, 10:55)
Sveikos,
Buchalterijoje israso. Reikia vyr. buchalterio ir imones direktoriaus parasu
Mes pasirašėme sutartį Šeškinės Bitutėje, bet davė savo senąją sutartį pasirašyti, sake, kad per daug tėvų klausinėja, o iš savivaldybės nežino kada gaus naują sutartį. Jokių raštiškų patvirtinimų, kad tikrai lankysim darželį nepriėmė, nes sako, kad jau kiti atnešti dokumentai (gim. liudijimas, pažymos) rodo, kad ir taip darželį lankysim. Plius parodė knygą, kurioje buvo surašyti visi naujai priimti vaikučiai ir prie kiekvieno iš jų nurodyta, kokie dokumentai jau atnešti.
Labi. Na gavom ir mes pagaliau kvietima i darziuka. Tik emailu. Sms negavau. Taigi valiooo
))) grisiu is atostogu - iskarto leksiu ten