QUOTE(dives @ 2014 06 18, 21:35)
Sveiki, čia yra suprantančių žmonių matau... žinokit įsigijau "bėdą", nusipirkau šį šaldytuvą, labai įdomiai dirba, toks burbuliavimas, čiurlenimas, kartais garsas lyg kokie guminiai ratai girgždėtų, jausmas, kad stengiasi dirbti iš paskutiniųjų, tikrai labai nemalonus ir erzinantis,
http://www.skytech.l...e-p-146130.htmlQUOTE(speedy @ 2014 06 19, 09:28)
Tiesiog pradžiai jautriai reaguojate į naują daiktą ... apsiprasite.
Vis dar neapsipratau
QUOTE(Armentera @ 2014 09 10, 16:03)
Su NoFrost svyruoja 37dB - 43dB.
Be NoFrost radau su 34dB.
Įdomu kaip realybėje tie dB pasijaustų. Remiantis internetu 30 dB triukšmą sukelia lapų šlamėjimas, laikrodžio tiksėjimas, 40 dB šnabždesys, 50 dB lietus bei įprastinė kalba.
Patikėkit naujas šaldytuvas ir gerai būtų , jei garsas būtų kaip laikrodžio tiksėjimas
QUOTE(Armentera @ 2014 09 10, 16:48)
Geriau neklauskite. Su tokiu, kur 85 cm aukščio, miniatiūrine kamera, sudužusia lentyna ir iš išorės ant šono formuojasi ledas
Bet jis, kaip nebūtų keista, talpus (neskaitant kameros) iri tylus kaip pelė.
tai galit labai nusivilt, nes aš esu 3 šaldytuvus turėjus, vieno pavad. nesprisimenu, vienas snaigė8, kitas AEG....aš jų net negirdėjau ir tikrai niekiap nebūčiau pagalvojus, jog progresui einant į priekį, šaldytuvų nebepagamina bent jau su tokiu pat triukšmo lygiu kaip anksčiau, mano atveju-dar ir aukštesnis..
QUOTE(Baltupyte @ 2014 09 10, 18:55)
Sveiki, reikia šaldytuvo, nužiūrėjau šiandien seniuose Bosh KGV 39VW31, kaina apie 1800, kažin ar vertas dėmesio
. Pardavėja sakė, kad Turkijoje gamintas, gal Vokietijoje Boch negamina, ar mūsų rinkos jie nepasiekia, kaip čia yra
dar pridursiu, kad visi iki šiol mano turėti šaldytuvai buvo pagaminti ne Vokietijoj ir neturėjau jokių problemų su jais, vat o šitas pagamintas būtent Vokietijoje
dar nepadėtas taškas mano istorijoje su šaldytuvu, nes atvažiavęs servizas
pildo freoną, buvo išsivežę perpildyt freono, situacija nesikeičia, bet šaldytuvas vistiek geras...