Ralph Lauren polo maikutė, M dydis 12-14 metų, balta spalva, nenublukusi, neištampyta, nešiota, tvarkinga, kaina 20 ltkaina su siuntimu , ilgis 60 iš priekio, iš nugaros 64, plotis 46*2, 100% medvilnė http://public.fotki....u/dscf8209.html į až
RALP LAUREN STRIUKE RUDENIUI, PAVASARIUI. SU KAPISONU. VIDUJE FLYSINIS PASILTINIMAS. DYDIS 2T Mano standartinio sudejimo vaikinui tiko 1,5-2,5m. Spalva tamsiai melyna 89lt
Puikios bukles, odiniai sportbatukai. Nesioti, bet nenunesioti EU 29 dydis, atitinka. Labai gerai valosi. Labai buvom jais patenkinti. Isaugom nespejus jais atsidziaugti
Parduoda naujus su etiketėm mano sūnui parsiunčiau jau mažus RALPH LAUREN Belted Prospect Short šortus paaugliukui dyd. 16 Tai tinka 14-16m. vaikinui. Spalva - Lifeboat Green. Tokia ir realybėje. Matmenys: juosmuo 37,5 cm. klubai 44x2 cm. visas ilgis 48,5 cm.Pirkti su papildoma nuolaida. Kaina 95 lt.
Parduoda naujus su etiketėm mano sūnui parsiunčiau jau mažus RALPH LAUREN Belted Prospect Short šortus paaugliukui dyd. 18 Tai tinka 14-18m. paaugliui reikia orentuotis pagal paauglį ir matmenukus Matmenys: juosmuo 39cm. klubai 47,5x2cm. visas ilgis 51cm. Spalva - basic sand. Tokia ir realybėje. Matmenys: juosmuo 37,5 cm. klubai 44x2 cm. visas ilgis 48,5 cm.Pirkti su papildoma nuolaida. Kaina 95lt.
Nauji Ralph Lauren guminukai 9dydis, rekomenduojama 15cm kojytei, bet viduj apie 16cm. pasilikom didesnius , nes mūsų jau 16cm kojytė Lengvučiai, stilingi 120lt Vilnius