Labryt
Ankstų rytą, gerdamas arbatos puodelį, daryk tai iš visos širdies tarsi tai būtų tavo paskutinis puodelis. Priimk į save kiekvieną akimirką ir išspausk iš jos syvo lašą.
/Osho/
Labas rytas
Netyčia atradau šitą nuostabią temą - žodžiai, posakiai, labai gerai atitaikytos nuotraukos priverčia susimąstyti. Ačiū šitos temos autorei, darote didelį darbą
Bet iš kur tiek gražių žodžių, tokios nuotraukos? Suprantu, kad internete pilna visko, bet vis tiek reikia sugebėt tiek visko atrast, sudėliot. O gal Jūs bibliotekoje dirbat?
Bet kokiu atveju, mano pagarba Jums, Varinija ir labai ačiū
Netyčia atradau šitą nuostabią temą - žodžiai, posakiai, labai gerai atitaikytos nuotraukos priverčia susimąstyti. Ačiū šitos temos autorei, darote didelį darbą
Bet iš kur tiek gražių žodžių, tokios nuotraukos? Suprantu, kad internete pilna visko, bet vis tiek reikia sugebėt tiek visko atrast, sudėliot. O gal Jūs bibliotekoje dirbat?
Bet kokiu atveju, mano pagarba Jums, Varinija ir labai ačiū
Sveikos
Temutė eina į pabaigą,tai sukūriau antrą...
Kviečiu užsukti ...ir...pasilikti...
Minčių perlai ir perliukai-II
Temutė eina į pabaigą,tai sukūriau antrą...
Kviečiu užsukti ...ir...pasilikti...
Minčių perlai ir perliukai-II
Mūsų gyvenimas ne visada būna pilnas laimės, bet jis gali būti kupinas meilės...
Visada žiūrėk į šviesiąją gyvenimo pusę. Jeigu nėra šviesios pusės, palauk, kol pašvies saulė...
Jei kiekvienas akmuo neatsiranda savo vietoje, neatsiranda šventovė.
/ Antoine de Saint-Exupery/ Citadelė/
/ Antoine de Saint-Exupery/ Citadelė/
Kai man buvo penki metai mama nuolat sakydavo, kad gyvenime svarbiausia laimė. Kai pradėjau lankyti mokyklą, manęs paklausė kuo norėčiau būti užaugęs. Aš parašiau laimingas. Jie man sakė, kad aš nesupratau užduoties, o aš pasakiau, kad jie nesupranta gyvenimo.
/Džonas Lenonas/
/Džonas Lenonas/
Dėkoju už dėmesį
Jūsų Varinija
Aciu uz tema.......
Verta buvo naktineti....kartu...
Tikiuosi , pratesimas BUS????
Verta buvo naktineti....kartu...
Tikiuosi , pratesimas BUS????
Aš irgi kas ryta pasiskaitineju