Priežastys yra mumyse, išorėje tik pasiteisinimai.
Namai, kuriuose nėra knygų, panašūs į kūną be sielos.
/Ciceronas/
Mano sielos muzika...
Brian Crain - Dream Of Dreams
Mano sielos muzika...
/Ciceronas/
Mano sielos muzika...
Brian Crain - Dream Of Dreams
Mano sielos muzika...
Kartais jūs turite atitolti,kad aiškiau matyti kai kuriuos dalykus...
... atitolti, pamatyti ir suprasti, kad didysis pasaulis tai nesugriuvo...
Gyvenimo išmintis: princesės, kurios atidarinėja šaldytuvą po 18 val. - pavirsta moliūgais.
Lipdamas laimės kopėčiomis, pirmiausia įsitikink, kad jos atremtos į tinkamą sieną.
Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali ją paniūniuoti, jei staiga pamiršti žodžius. Jis - žmogus, galintis nurodyti tavo klaidas ir turintis pakankamai proto to nedaryti... Tikras draugas supranta be žodžių, o jo tylėjimas mielesnis už gražiausią muziką. Turėti tokį žmogų svarbu taip, kaip dykumoje atsigerti vandens, bet surasti sunkiau, negu ranka pasiekti žvaigždes...
Papildyta:
Kai pilve skraido drugeliai, o širdy atsidaro varteliai, kai kvėpuoji jausmu, o ne oru, kai miegot arba valgyt nenori, kai akys juokiasi, nors tyli, tavo šypsena sako - AŠ MYLIU!!!
Papildyta:
Kai pilve skraido drugeliai, o širdy atsidaro varteliai, kai kvėpuoji jausmu, o ne oru, kai miegot arba valgyt nenori, kai akys juokiasi, nors tyli, tavo šypsena sako - AŠ MYLIU!!!
Хочу у зеркала, где муть
И сон туманящий,
Я выпытать куда вам путь
И где пристанище.
Я вижу: мачты корабля,
И вы на палубе...
Вы в дыме поезда... Поля
В вечерней жалобе...
Вечерние поля в росе,
Над ними вороны...
Благославляю вас на все
Четыре стороны!
/Marina Cvetajeva/
Ištrauka iš filmo ,,Likimo ironija"/Ala Pugačiova
И сон туманящий,
Я выпытать куда вам путь
И где пристанище.
Я вижу: мачты корабля,
И вы на палубе...
Вы в дыме поезда... Поля
В вечерней жалобе...
Вечерние поля в росе,
Над ними вороны...
Благославляю вас на все
Четыре стороны!
/Marina Cvetajeva/
Ištrauka iš filmo ,,Likimo ironija"/Ala Pugačiova
Būkite netobuli ir augantys, nes tai yra gyvenimas. Nemėginkite būti tobuli, antraip nustosite tobulėti.
/Osho/
/Osho/
Tiesiog žiūrėkite į visus su meile ir pamatysite, kad kiekvienas žmogus turi kažką unikalaus ir nepakartojamo.
/Osho/
/Osho/
Tarpusavio santykiai yra tarsi daiktas jūs prisirašate prie jų. Tuo tarpu bendravimas tai tėkmė, judėjimas, procesas. Sutinkate žmogų, mylite, nes jūsų širdis kupina meilės, kurią galite dovanoti ir kuo daugiau dovanojate, tuo daugiau turite. Esate jau suvokę tą keistąją meilės aritmetiką: kuo daugiau atiduodi, tuo daugiau turi...
/Osho/
Brian Crain - Rain
Brian Crain/Rain
/Osho/
Brian Crain - Rain
Brian Crain/Rain
Tiesiog būkite savimi ir leiskite viskam atsitikti. kad ir kad atsitiktų, kad ir kas be jokių sąlygų: gera ir bloga, nelaimė ir laimė, gyvenimas ir mirtis, - kad ir kas atsitiktų, leiskite tam atsitikti. Jūs paprasčiausiai nestokite skersai kelio. Atsipalaiduokite. /Osho/