QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 15, 07:32)
Arba buna nescia nuotaka pilvas jau toks dydelis, o ji su rutu vainikeliu

, jei kazka izeidziau tai atsiprasau, bet taimano nuomone ir ja issakiau
istikruju ir as pradzioj norejau slapuko pradejau bendrauti ir kai gavau jau su merginomis ir pasilikau, VA TOKIA ZIAURI TIESA APIE MISIS_VOMBAND
veliau ikelsiu jau supakuoto kasio nuotraukas, o dabar tuscio
va matote be geliu tu medziaginiu ne taip graziai, kukliau gaunasi
na mano nuomone tai tas rutu vainikelis gal ir nera reikalingas, bet jei jau nuotaka nori visu tradiciju. Nori pries mociutes pabuti gera, tada gali segtis vainikeli. Zinoma, kad nekaltu siais laikais su mikroskopu reiktu ieskoti, bet man nuotaku isakymai yra nuotaku isakymai

Na nescia nuotaka tai jau kitas reikalas.. Nelabai derinasi didelis puzis ir rutu vainikelis
Kad ir as pati va, per pirmas vestuves nenorejau vainikelio, pirsliene labai prase detis. Tai uzsidejau.. Per antras jau ir siaip minciu nebuvo jo detis, o dar kai puzis 6-iu menesiu, tai isvis apsisprendimo jokio daryt nereikejo
Nu nera ta MISIS_VOMBAND tokia jau bloga.. Juk nedingai is eterio visai, ilendi, pabendrauji, pasidalina
O kokia lauktuves desit kunigui i krepsiuka be vokelio? Saldainiu ar pyrageliu ir???
Aha, tikrai, su kaspinuku krepsiukas toks pilnesis, turtingesnis. Atrodo viskas vietoj ir taip, kaip turi buti. Bet be kaspinuko irgi labai grazus

Nereik kunigui juk perpuosto krepsiuko. Mes cia turim is tolo sviest, o ne kunigai
Rasau dabar is tolo sviest ir galvoju: reik krepsiuka is darbo saugos liemenes siutis. O tai nori nenori visi ras svociute

Ryskiai salotinis ir dar su atsvaitais

O jei rimtai, MERGINOS!!!! Kuri buvot pati pirma kelus savo krepsiuka? DAr labai labai senesnej temutej? Nu man jis ziauriai patiko, toks ryskus, berods su gelem per visa krepsi. Nu neissisaugojau jo, o va pagrindine ideja isplauke is galvos
Papildyta:
QUOTE(RaNita @ 2014 06 15, 10:33)
Bet daug darbu, puolu prie vieno, puolu prie kito, cia ta paraizgau, cia ta ir toks jausmas, kad ant vietos. nu bent varpeliai gražūs
Cia turbut daugumai musu pradzioj taip buvo

Na bent man tai tikrai

Viena paklijuoji, palipini, kita pakrapstai darbuka, treciam pritruksti priemoniu, vel kimbi prie pirmo

Man pirmi gal 3, 4 darbukai sitaip daresi, o po to jau kazkaip graziai: Padarai viena darba nuo pradziu iki galo, tada kimbi kito. Tada ir nebelieka to jausmo, kad ant vietos stovi
Papildyta:
QUOTE(Ziedlapiux @ 2014 06 15, 11:00)
Jei norit galiu naują temele atidaryt

dar mane prisimenat?
Kaip cia pamirsi
Merginos, gal tikrai butu geriau padaryti nauja temute, su aiskiom taisyklem? Tada niekas netrugdys musu brangaus laiko su prasymais (bent taip urmu)

Po mano naglu pasisakymu forume, man niekas neberaso, nebepraso slapuko. Matyt sako: "Su ta geriau neprasidet. Pikta teta!!!"