QUOTE(romadra @ 2014 06 14, 21:21)
ka manote?nuotaka nenori nesioti nusegti rūtų vainikėlį.ar tai butinai ,ar gali be ju?
Ta jau dabar rutu vainikeli nesegciau niekam, nes kokia jo reiksme NEKALTYBE, atsiprasau bet mano nuomone tokiu nuotaku siai dienai praktiskai nera, pati irgi nesegiau pries 7 metus ir savo nuotakai uzdraudziau, nes atsiprasau po 7 metu draugystes KOKS RUTU VAINIKELIS.Arba buna nescia nuotaka pilvas jau toks dydelis, o ji su rutu vainikeliu

, jei kazka izeidziau tai atsiprasau, bet taimano nuomone ir ja issakiau
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 15, 00:09)
ieskok, ieskok, as savaji jau issiunciau
P.S. merginos, nezinau kas daros, ar ir jus taip, bet paskutiniu metu mane uzpuole del to pastuko slaptazodzio, as tikrai nesu ta, kuri ji dalinu, nezinau kodel visoms toks ispudis susidare, ar cia visas senbuves uzpuole? ir kas keisciausia tik neseniai apie tai kalbejome, kad bent temoje labas pasakome, pabendraujame ir gauname, o dabar sulaukiu is nauju svociuciu, esu pasimetus

ir tikrai nenoriu jokiu piktumu.
OOOOOOOOO dabar tave uzpuole, na tikrai sutinku pirmam puslapi reikia parasyti , kad tos senbuves taip i visas puses slapuko nedalina
QUOTE(27sandra @ 2014 06 15, 00:18)
labai aiskiai parasyta pirma puslapyje kad slaptazodzio prasyti pas senbuves tai ir paprasiau
nu be jai jau cia kazkokia paslaptis tada pasiruosiu ir pati
Na paslaptis iki tam to tikro laiko, kol naujoke nepabendrauja nepasidalina savo darbais arba idejomis, vat tada ir gauna, manau visi kas nrejo gal ir vieno slapuko pradejo bendrauti ir niekur is kompanijos nepabego, istikruju ir as pradzioj norejau slapuko pradejau bendrauti ir kai gavau jau su merginomis ir pasilikau, VA TOKIA ZIAURI TIESA APIE MISIS_VOMBAND
Oj, merginos, kaip ten mano kolege
inevas , kaip jos vakarelis su podruzkem,ar nereikejo jau i ta rusi sleptis
Merginosm o as padariau kasika kunigui, mes tai vestuvines vaises sudesime ( vokelis irgi bus cia kaip priedas) ideja buvo spalvos kaip pas svocia, nes svocia su pirsliu kartu su vokeliu ir paduos, siandien ji supakuosim ir veliau ikelsiu jau supakuoto kasio nuotraukas, o dabar tuscio
http://www.part.lt/i...e2760bcb816.JPG
http://www.part.lt/i...8dc8701d380.JPG
va matote be geliu tu medziaginiu ne taip graziai, kukliau gaunasi