Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

QUOTE(Viiiika @ 2012 02 24, 22:18)
na ka papasakokite man kaip jus elgetes su savo bamba per pirmasias isiverimo dienas ?  ? es ash va siendien isiveriau ir nelabai man ten paaiskino tiksliau kaip reikia elgtis ... taigi zmones klausiu jusu ka jus darete ? ir kaip jums bambike buvo ?

Plaudavau peroksidu ir tiek, sugijo greitai ir be jokiu problemų.
Atsakyti
Nusipirkit vaistineje purskala 'octenisept'. Juo purksti pirmas dienas kelis kartus per diena, kai jau matysis, kad zaizdele traukiasi, grazeja, auskariukas slankioja be problemu, purksti galit viena karta i para. Sis purskalas geras tuo, jog nei grauzia, nei dziovina, o turi puikias antibakterines savybes. Tinka visoms zaizdoms, ibrezimams, nubrozdinimams, net burnos gleivinej gydyti, purskiau juo liezuvi, kai veriausi auskara, per tris dienas buvo viskas sugyje smile.gif pirmomis dienomis nesiokit laisvesnius rubus, kad neuzkabintu auskaro, kad kelnes nespaustu jo, jei megstat aukstesnio liemens modelius. Prieziura tikrai paprasta, nereikia taip pergyventi, juk ne atvira zaizda wink.gif)))
Atsakyti
Man taip pat thumbup.gif tiko octenisept tik ji prasiverus ir rekomenduociau naudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur ieškote originalių auskarų į bambą? Visi tokie vulgarūs...
Atsakyti
QUOTE(Magrėtė @ 2012 06 05, 11:33)

Radau šią http://pirsingas.com...kar.html?cat=47 parduotuvę, tai galvoju reiks iš čia nusipirkti- daug gražių radau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magrėtė @ 2012 06 05, 10:33)

man irgi retas kuris patinka... todel nusipirkau poka 10vnt paciu paprasciausiu tik kad ivairiu spalvu ir derinu pagal rubus, dazniausiai pagal maudymukus aisku:

AUSKARAI
Atsakyti
Ir aš šiandien įsivėriau auskarą į bambą. Žinoma, ji (bamba) jau ne tokia graži kaip prieš tris nėštumus, bet labai užsinorėjau. Be to, oda virš bambos truputį pasmukusi, tai auskaro pagalba tikiuosi pasitvarkyti. Taip sakant-turiu planą smile.gif
Atsakyti
user posted image

O gal matėte tokį auskariuką kur nors pirkti, man jis labai gražus?
Atsakyti
mano istorija su bambos auskaru juokinga biggrin.gif Įsivėriau tam, kad paslėpti striją atsiradusią pirmo nestuke.gif ir sužinojau, kad vėl esu nestuke.gif lotuliukas.gif bet nepasidaviau, besilaukdama užsigydžiau tą skylutę ir viskas thumbup.gif tiek, kad aš esu alergiška netauriesiems metalams, tai pasirinkimas auskarų ne kažin koks. Beje dabar vaikštau su tuo nėštukiniu, silikoniniu auskaru, manęs jis nealergina o ir patogus labai thumbup.gif o štai medicininis plienas sukelia alergiją verysad.gif O gal kuri matėt kur nors parduodamų daugiau tų silikoninių auskariukų, arba sidabro?
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 11 18, 22:56)
mano istorija su bambos auskaru juokinga biggrin.gif Įsivėriau tam, kad paslėpti striją atsiradusią pirmo  nestuke.gif ir sužinojau, kad vėl esu  nestuke.gif  lotuliukas.gif bet nepasidaviau, besilaukdama užsigydžiau tą skylutę ir viskas  thumbup.gif tiek, kad aš esu alergiška netauriesiems metalams, tai pasirinkimas auskarų ne kažin koks. Beje dabar vaikštau su tuo nėštukiniu, silikoniniu auskaru, manęs jis nealergina o ir patogus labai  thumbup.gif o štai medicininis plienas sukelia alergiją verysad.gif O gal kuri matėt kur nors parduodamų daugiau tų silikoninių auskariukų, arba sidabro?

Geras, o as kai lauktis pradejau, daktare liepe issiverti auskara, nes tipo issitrampo tik nzn kas ar skyle ar kas... kas cia per auskariukai nestukems? tai as galejau nesioti auskara? doh.gif
issiveriau, ale dabar kai pilvas susitrauke, vel noreciau auskariuko, ar labai skauda antra karta durtis, nes kazkas sake, kad antra karta daugiau skauda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 11 18, 23:56)
mano istorija su bambos auskaru juokinga biggrin.gif Įsivėriau tam, kad paslėpti striją atsiradusią pirmo  nestuke.gif ir sužinojau, kad vėl esu  nestuke.gif  lotuliukas.gif bet nepasidaviau, besilaukdama užsigydžiau tą skylutę ir viskas  thumbup.gif tiek, kad aš esu alergiška netauriesiems metalams, tai pasirinkimas auskarų ne kažin koks. Beje dabar vaikštau su tuo nėštukiniu, silikoniniu auskaru, manęs jis nealergina o ir patogus labai  thumbup.gif o štai medicininis plienas sukelia alergiją verysad.gif O gal kuri matėt kur nors parduodamų daugiau tų silikoninių auskariukų, arba sidabro?

QUOTE(Utopian @ 2012 11 23, 16:23)
Geras, o as kai lauktis pradejau, daktare liepe issiverti auskara, nes tipo issitrampo tik nzn kas ar skyle ar kas... kas cia per auskariukai nestukems? tai as galejau nesioti auskara?  doh.gif
  issiveriau, ale dabar kai pilvas susitrauke, vel noreciau auskariuko, ar labai skauda antra karta durtis, nes kazkas sake, kad antra karta daugiau skauda  blush2.gif

http://pirsingas.com...ai-i-bamba.html
Atsakyti
Sveikos. Patarkite man tokiu klausimu, prašau: aš bamboje auskarą turiu pusę metų. Užgijo viskas lyg ir tvarkingai. Tačiau... Kur yra tas auskaro užsukimas- bumbuliukas, bambos oda nėra lygi lygi, lyg nieko nebūtų. Ji tokiu ratuku aplink tą auskarą taip negražiai pakilusi ir pabalusi. doh.gif Na, vienu žodžiu, aplink tą bambos viršų yra kaip ir užmirusios odos ratukas ar kažkas panašaus. blink.gif Tai jis man laikui bėgant pradings? O jeigu ne, tai gal žinote, kokiu būdu tą visą grožį gadinantį odos lopelį panaikinti? g.gif verysad.gif
Atsakyti