QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 06 10, 12:27)
Mane tai kankina filosofinis klausimas... Pradžio galvojau apie svyruoklinę eglės formą, Dabar dar pagalvojau, kad rojaus obelaitė būtų gražu
Kas nors patarimų duos?
Nežinau kiek naudos bus iš mano patarimų, betgi pykstu ant dviejų Jūsų paminėtų medžių, tai negaliu nepasisakyti
Svyruoklinė eglė. Kažkokią svyruoklinę eglę pernai vasarą pasodinom. Pietinėj pusėj. Super per visą vasarą žaliavo, glostė širdį vaizdas, tokia neįprasta, tokia daili, kas pamatydavo, abejingų nelikdavo. Nu ir ką, sausio mėnesį staiga ėmė gelsti spygliai, iki gegužės beliko tik stagaras, teko išrauti ir išmesti. O brangi buvo vis tik. Vyras nori atsodinti, dar kartą laimę pamėginti, bet aš nepasirašau. Nudžiūvo kartą, nudžius ir antrą
Rojaus obelaitė. Turim. Vis dar. Gražiai žydi pavasarį, vaizdas pasakiškas. Ir tie maži obuoliukai vėliau gražu. Bet pernai vasara šioms obelaitėms buvo labai nepalanki. Ši vasara jau irgi nepalanki. Lapai susisukę, kažkokie ligoti, vaizdo gero tikrai nebėra. Arba turite nusiteikti purškimams nuo visų ligų, arba ieškoti mažiau reiklaus augalo. Pati galvoju keisti rojaus obelaites pūkeniais. O gal jums tiktų pūslenis? Man jis dekoratyvus per visą vasarą, gražiai žydi, o paskui sėklų "pūslelės" irgi gražiai atrodo.