QUOTE(vilnera @ 2016 05 16, 10:44)
Sveika. Mano akiai, smaragdai iššoka iš aplinkos, aplink turit nuostabius vaizdus, bet - lapuočius, tad švelninčiau ir dengčiau tujas šiek tiek, jei norisi ką nors keist. Gal prieš smaragdus vienoj kitoj vietoj kokių lanksvų Grefsheim pasodinčiau, kad prislopint tą smaragdinę žalumą , nors nžn, ar vaizdas smarkiai pagerėtų - tiesiog per ryškios tos tujos man ten. Pušaitės pasimes šalia smaragdų - iš patirties sakau, turėjau susisodinus smaragdų gyvatvorę ir prieky pamėčius pušaičių - teko smaragdus persodint kitur, nes nesižiūrėjo.
Dar variantas - lygiagrečiai tujoms, prieš jas sodint sodą, jei dar nėr jo.. vaismedžių lajos sušvelnins kontrastą tarp vaizdo jūsų sklype ir už jo.
Dar variantas - lygiagrečiai tujoms, prieš jas sodint sodą, jei dar nėr jo.. vaismedžių lajos sušvelnins kontrastą tarp vaizdo jūsų sklype ir už jo.
Mūsų sodas gana nemažas, matosi už tujų, jis eina kaip nuokalnė o už sodo eina eglių gyvatvorė, už jų "jūra" Tujomis esame apsitvėrę pakeltą išlygintą sklypelį, kad būtų lygus plotas, jis yra sutvirtintas akmenų siena. O tujomis norim kažkiek pasislėpt nuo praeivių akių, nes palei sklypą eina pėsčiūjų takas. Galėjau iškart miksuot tujas su kažkuo, bet dabar taip gaila tiek daug jų rauti
Apie lanksvas reik pagalvot , vieną turiu tai taip man gražu
Čia kita pusė kiemelio lygaus