QUOTE(Ninkasi @ 2015 07 29, 12:30)
Sveikos,
gal galėtumėt parekomenduoti kokius krūmus, kurie užaugtų iki kokių 2-3 metrų ir svarbiausia nebijotų drėgnos ir truputįlį rūgštesnės žemės. Reikia man jų nes noriu tokią užuovėją pasidaryti. Visokios tujos man žiauriai nepatinka, tai kaip isivaizduoju belieka tik lapuočiai, nes visžalioai būna tik spygliuočiai...
Vieta kurioje sodinsu atvira, saulės patenka, ji yra arti tvenkinuko, norisi turėt truputi užstojimo, kad taip nesimatytu
lauksiu Jūsų patarimų.
gal galėtumėt parekomenduoti kokius krūmus, kurie užaugtų iki kokių 2-3 metrų ir svarbiausia nebijotų drėgnos ir truputįlį rūgštesnės žemės. Reikia man jų nes noriu tokią užuovėją pasidaryti. Visokios tujos man žiauriai nepatinka, tai kaip isivaizduoju belieka tik lapuočiai, nes visžalioai būna tik spygliuočiai...
Vieta kurioje sodinsu atvira, saulės patenka, ji yra arti tvenkinuko, norisi turėt truputi užstojimo, kad taip nesimatytu
lauksiu Jūsų patarimų.
As prie balos auginu Gluosni sveikalapi, tik ne ant vieno koto, kaip daznai jis parduodamas, bet kaip kruma http://www.dekoratyv...apuo269iai.html . Uztenka viena nusipirkti, o paskui jei daugiau reikia, tai tik saka nuskinus, i zeme ismeigiu ir prigyja kuo puikiausiai. Tik labai nervuoja, kai pavasari amarai ji visokie uzpuola reikia purksti.