Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 67 tema

Sveikos, Vilze užmačiau praeitoje temoje, kad įsigijote sodo namuką, ar jį jums jau pastatė? Kaip tik žiūrinėjau kažką panašaus, būtų ydomu išgirsti atsiliepimus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(X-iuke @ 2014 06 02, 11:00)
Sveikos smile.gif

Labai reikia akmenuku dideliam plotui: aptikau internete toki varianta, tik niekur tokiu pirkt nemaciau, gal kas uzmate kur? ir kaina idomu, nes daug reikia 4u.gif
[attachmentid=232264]

Pas mane panašiai puoštas patvorys, tokius akmenukus pirkome karjere, kaip kažkas ir minėjo kaina 100Lt/t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 14 liepos 2014 - 14:56
Sveikos čia besilankančios,

nežinau ar į šią temą reiktų rašyti, tačiau prašau jūsų skubiai pagalbos. Į mūsų gėlyną įjunko vaikščioti kažkoks katinas, tai kad reikalus tvarkosi, dar būtų nieko, bet jau dvi gražias mano gėles nulaužė. Tvora aišku yra, bet katinams čia ne kliūtis, kieme šuns neturim. Pagaut neinas, nes matosi, jog savo reikalus atlikinėja naktimis ar tada, kai nieko nėra namie visi būnam darbuose. verysad.gif
Atsakyti
laba,

gal ir nelabai į temą, bet daugiau nežinau, kur kreiptis unsure.gif gal kas susidūrė ar žino kaip gelbėt augalą 4u.gif

gal kas žino, kas Alyvai negerai? lapai susisuko, rudom dėmėm "išmušė"...
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spurga577 @ 2014 07 09, 14:51)
Geras visai medelynas yra išvažiuojant iš Marijampolės: www.parko.lt

Aš ten pirkau puošmedžius, cūgas, medlievą - viskas prigijo, auga ne pirmus metus. Ten dirba šauni moteris (šeimininkė?) - labai gerai pataria  4u.gif
4u.gif  4u.gif

Aciu, jau nusipirkau ten nemazai augalu, tarp ju ir puosmedi radau smile.gif

QUOTE(ostė @ 2014 07 14, 13:55)
Sveikos, Vilze užmačiau praeitoje temoje, kad įsigijote sodo namuką, ar jį jums jau pastatė? Kaip tik žiūrinėjau kažką panašaus, būtų ydomu išgirsti atsiliepimus  ax.gif

Jau gavom ir pasistatem smile.gif 10 savaiciu laukem, nors ju psl raso 4-6. Kokybe patenkinta, viskas puikiai padaryta. Statemes patys, uztruko apie dvi dienas, bet daug laiko ateme vazinejimas is kaimo i miesta visokiu viniu, varztu ir pan., tikrai neverta moket 1000lt uz pastatyma, jei turit ka nors su plaktuku ir drele nesusipykusi biggrin.gif o namelis atrodo va taip, vis dar dazymo nepabaigiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilze: 20 liepos 2014 - 14:08
o kaina namuko? (žinoma, jei ne paslaptis)
Atsakyti
QUOTE(giedriause @ 2014 07 20, 20:11)
o kaina namuko? (žinoma, jei ne paslaptis)

Kokia cia paslaptis, mums jis isejo kazkur 6000lt, plius dar pamatas, dazai, varztai, lietvamzdziai, nu tai taip grubiai 8000lt. Jei tik namukas, tai 4500, nes terasa jau atskirai, 555lt, tada dar stogo danga apie 500lt ir dar mes 1 langa extra uzsisakem, tai tas 250lt. Va ir susidaro nemaza suma.
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2014 07 18, 22:25)
laba,

gal ir nelabai į temą, bet daugiau nežinau, kur kreiptis unsure.gif gal kas susidūrė ar žino kaip gelbėt augalą 4u.gif

gal kas  žino, kas Alyvai negerai? lapai susisuko, rudom dėmėm "išmušė"...

Naudojote trasas? g.gif Mano visterijos lapai vietomis parudavo ir susibangavo po palaistymo dilgeliu raugu... Pertresiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrik @ 2014 07 21, 14:45)
Naudojote trasas? g.gif Mano visterijos lapai vietomis parudavo ir susibangavo po palaistymo dilgeliu raugu...  Pertresiau... blush2.gif

ne, nenaudoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2014 07 18, 21:25)
laba,

gal kas  žino, kas Alyvai negerai? lapai susisuko, rudom dėmėm "išmušė"...
user posted image
user posted image

O negali būti miltligė? Pas mane taip alyva ir obelis susisuko, ir apnašos vos įžiūrimos apatinėje lapo pusėje.
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2014 07 21, 22:15)
ne, nenaudoju unsure.gif

Tuomet net neisivaizduoju ax.gif Gal profesionales ka patars...
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2014 07 21, 22:15)
ne, nenaudoju unsure.gif

Nuo herbicidų toks grožis būna.
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2014 07 21, 13:47)
Kokia cia paslaptis,  mums jis isejo kazkur 6000lt, plius dar pamatas, dazai, varztai, lietvamzdziai, nu tai taip grubiai 8000lt. Jei tik namukas, tai 4500, nes terasa jau atskirai, 555lt, tada dar stogo danga apie 500lt ir dar mes 1 langa extra uzsisakem, tai tas 250lt. Va ir susidaro nemaza suma.

Kažkaip daug atrodo, kiek pas jus kvadratų? Aš kažkaip ysivaizdavau, kad visi varžteliai sraigteliai būna sukomplektuoti. Pradėjau ieškoti namelio vaikams, paskui galvoju gal praktiškiau nedidelį kokį 9m2 normalų namuką pastatyti, va apie visokius lietvamzdžius net nepagalvojau g.gif
Atsakyti