Paprastai tu su lazdelem (reed diffuser) neuzuodziu net mazoj erdvej, na bent jau kiek turejau, tai net mazoj vonioj neuzteko kvapo.
Dabar labai susigundziau NEST lazdelem - parduotuvej issiuosciau kvapus, bet man jie tik is labai arti uzsiuode, bet aisku parduotuve didele atvira erdve, tai nera kur kvapui uzsilaikyt. Norejau ju i walk-in spinta, tai galvojau bus ok, jei ir silpniau kvepes, bet kvepia tikrai stipriai, bet ne iki slykstumo stipriai. Diena praveriu spintos duris i miegamaji, tai ir jame kvapas jauciasi, nakciai uzdarau spintos duris. Kolkas labai patenkinta

Issirinkau "grapefruit " kvapa kaip toki neutralu, bet jau noriu ir kitu kvapu kitiems kambariams. Tik kaina pasikabdziojanti, bet pirkau su nuolaida, o ir turetu ilgam uztekt.
Pries Nest buvau pigesnies lazdeles is Pecksniff's nusipirkus, rodos "rose & peony" kvapo. O jau slykstumas to kvapo

Jokiu geliu neuzuodziau, tase puse vakaro pro miegama praeinant... Padejau i laiptine su mintim, kad gal labiau issisklaidys kvapas, bet ir ten tokiu pat slykstumu kvepejo, tai iskeliavo i siuksline.
Is purskiamu ar i siena kisamu kvapu man Bath & Body Works kai kurie nieko, bet dauguma tiesiog per stiprus ir nemalonus patampa. O visi supermarketiniai man nemaloniai ir per sintetiskai dazniausiai kvepia...