Įkraunama...
Įkraunama...

Namų kvapai

Musu namai siuo metu kvepia limituoto leidimo kvapu is Rituals wub.gif
Atsakyti
Mano namai kvepia berger, gavom sia lempa dovanu, pradzioj su kvapu luxious venice. kaip man jis smirdejo, kosmaras, negalejau sulaukt kol pasibaigs, bet vienas pliusas, kad gerai nepageidaujamus kvapus uzmusdavo. dabar nusipirkau sejour a bahia. sitas jau patinka. tik turiu problema, kad labai greit isgaruoja skystis. kas nors su tuo susidure?
Atsakyti
user posted image

Siuo metu bandau siuos. Pirma diena tikrai ryskiai kvepejo. Veliau tenka vis sujudinti pagaliukus
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 21, 22:04)
Atejau pabaigti atsiliepimo. Siuo metu like kazkur trecdalis skystimo, sakyciau, naudojasi taupiai. Bet va, praejus kazkur 2 savaitem, kvapo eme visai nebesijausti g.gif Tik prikisus nosi prie pat buteliuko. Vyrui taip pat (jam vis dar tebesmirda). Pati nepirkciau kito butelaicio, turint omeny kaina...

Praejo dar du menesiai. Butelaitis istisai stovejo atidarytas. Skystimo like tikrai daug, pamatavau siandien su popierine juostele, va dabar geras trecdalis. Reiskia geguzi buvo zymiai daugiau.
Alia su kvapu tas pats. Prikisus nosi arti arti kvepia, vos siek tiek toliau - nieko nesiuodzia. Nors ir pajudinu tuos pagaliukus.
Dabar jau tik sportinis interesas, kada baigsis tas skystimas smile.gif Kas del kvapo tai liudesys. Nors is kitos puses, jei kvepetu, vyras butu seniai lauk ismetes lotuliukas.gif

Gal kas esat tureje koki namu kvapa is FumParFum? Idomu ar cia man vienai taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 29 liepos 2016 - 19:27
QUOTE(Monmorensis @ 2016 07 29, 21:21)
Gal kas esat tureje koki namu kvapa is FumParFum? Idomu ar cia man vienai taip :hm

Nieko neturejom ir nenorim turet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 07 29, 21:51)
Nieko neturejom ir nenorim turet  biggrin.gif  tu geriau sakyk, su kuo sveikint, uzuot cia apie fumpurmus...  biggrin.gif

biggrin.gif

Tai kad vis dar 2 viename smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 07 29, 23:42)
biggrin.gif

Tai kad vis dar 2 viename smile.gif

mirksiukas.gif na kazkaip sukis greiciau, cia kvepaliniu ir taip mazeja... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 07 29, 22:53)
mirksiukas.gif na kazkaip sukis greiciau, cia kvepaliniu ir taip mazeja...  bigsmile.gif

Tai kad ne tik nuo manes cia priklauso smile.gif Neisakysi juk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 07 30, 00:07)

viskas gerai - atsidalinsit 4u.gif viskam savo laikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 07 30, 00:07)

Man atrodo, jau galima sveikint, ania? biggrin.gif Sveikinimai naujai iškeptai mamytei!user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 08 03, 14:11)
Man atrodo, jau galima sveikint, ania?  biggrin.gif Sveikinimai naujai iškeptai mamytei!user posted image

ir aš prisidedu - sveika, mamyte!! wub.gif Pink Pepper, vežimėlio spalva tikrai tinkama wub.gif
Atsakyti
Vau, sveikinimai 4u.gif
Ir linkėjimai kartais rasti laisvą minutę savo pomėgiams!
Atsakyti