nu jau kaip man kvepia sita zvake tai as negaliu, uostau ir uostau net kai neuždegta, iš tikro net kvepinciausi tokiu kvapu maciau yra ir difuzoriu bet ir pinigu pagailejau o ir i lagamina nebuciau galejus pasimt nes buvau tik su rankiniu bagazu (zvake is Airijos, nesidomėjau dar ar pas mus yra max benjamin bet turbut ne..)ps ir yankee norejosi parsivezt nes didieji stiklainiai po 13euru buvo bet velgi sutrukdė rankinio lagamino svoris..
http://beta.lt/visa-...p;category_id=1
Radau akcija Galimard namų kvapams. Ten ir žvakėms ir difuzoriams nuolaidos.
Esu bandžiusi parfumerijos tai gaminiai tikrai verti dėmesio.
Gal kas bandėte namų kvapus? Ar ilgai laikosi?
Radau akcija Galimard namų kvapams. Ten ir žvakėms ir difuzoriams nuolaidos.
Esu bandžiusi parfumerijos tai gaminiai tikrai verti dėmesio.
Gal kas bandėte namų kvapus? Ar ilgai laikosi?
Gal turit patarimų, kur įsigyti sintetinės ambros kvapų namams?
QUOTE(Bobbin @ 2015 04 01, 14:12)
Ačiū už info, užeisiu, tikiuos bus. O gal dar žinot variantų, kurie "statomi" į kondicionierius?
p.s. keista, internetiniame jų psl. ambros nesiųlo, tik reklaminė foto. Na, bet parduotuvė man netoli, šiomis dienomis pasižiūrėsiu gyvai, gal ką pasakys
Sveiki, negi niekas nebekvepina namų?
Žvalgausi iš šios parduotuvės, gal kas išbandė http://odoro.lt/
Žvalgausi iš šios parduotuvės, gal kas išbandė http://odoro.lt/
Membershope dabar akcija Copenhagen candle difuzoriams ir zvakems. Kaip sio gamintojo prekes?
QUOTE(ritinelis1 @ 2014 06 01, 19:42)
Labai gera temute, tikiuosi suzinoti stebuklingo kvapiklio pavadinima pati namie naudojau tik frosh lazdeles, ir nelabai ten kas kvepejo
o man frosch lazdeles tai pigus (mokejau ~5eur uz 180ml) atradimas, tikrai gerai skleidzia kvapa pasistacius virtuvej ant palanges, tai visada kai grizus ieinu pro duris tai tikrai ryskiai pasitinka kvapas, numusa ir katino tualeta koridoriuj stovinti
QUOTE(mimi88 @ 2015 10 13, 08:53)
o man frosch lazdeles tai pigus (mokejau ~5eur uz 180ml) atradimas, tikrai gerai skleidzia kvapa pasistacius virtuvej ant palanges, tai visada kai grizus ieinu pro duris tai tikrai ryskiai pasitinka kvapas, numusa ir katino tualeta koridoriuj stovinti
na nemaciau siu lazdeliu tokios kainos uz toki kieki,ermitaze ju kaina virs 7 euru,maxima,assorti virs 6 euru ir kiekis 90ml. Gal pasakysite kur pirkote ir koki kvapa?
QUOTE(999999999 @ 2015 11 04, 16:03)
na nemaciau siu lazdeliu tokios kainos uz toki kieki,ermitaze ju kaina virs 7 euru,maxima,assorti virs 6 euru ir kiekis 90ml. Gal pasakysite kur pirkote ir koki kvapa?
Jau kelinta karta perku Thome Phillips. Didesne pakuote icy orange kvapo, dar kartais perku 90ml pakuote eisblume kvapo (nezinau kaip cia versti, sitas kvapas patinka MB nes toks kaip vyrisko aftershave/kvepalu kvapas) tai uz mazesne ~3eur su kapeikom kazkas tokio.
Nors jau sekanti karta tai sakiau nepagailesiu tu euru ir nusipirksiu rituals under a fig tree
Gal esate bandę natūralius kvapus? Kaip jums?
sakykite, kokie kvapai lazdelem geresni, ar aliejaus pagrindu ar alkoholio? kurios ilgiau kvepia ir skleidzia kvapa?