QUOTE(Malena @ 2014 09 12, 13:17)
Malena, 12 Rgs 2014 - 13:17, para�ė:
Malena, 12 Rgs 2014 - 13:17, para�ė:
Labai retai randu "bekvapius" namus pas kitus. Paprastai mes savų namų kvapo nelabai užuodžiam. Nuėjus į svečius visada būna kažkoks kvapas. Sienų dažų, remonto, medinių laiptų, seno pastato, katino šikdėžės, bobutės megztinio, namų kvapų...
Tų cheminių namų kvapų ir aš nelabai suprantu, tengiuosi rintis iš natūralių ea gaminamus namų kvapus.
Labai retai randu "bekvapius" namus pas kitus. Paprastai mes savų namų kvapo nelabai užuodžiam. Nuėjus į svečius visada būna kažkoks kvapas. Sienų dažų, remonto, medinių laiptų, seno pastato, katino šikdėžės, bobutės megztinio, namų kvapų...
Tų cheminių namų kvapų ir aš nelabai suprantu, tengiuosi rintis iš natūralių ea gaminamus namų kvapus.
taip taip, todėl ir rašau "bekvapius" kabutėse - tokių nebūna, kiekvieni namai turi savo kvapą, be jokios abejonės.
Apie sintetinius gaiviklius - purškiklius, žvakes, pakabukus, etc., aš tai visai nekalbu - mūsų namuose jų tiesiog nėra.
Neperku, tiesą sakant, ir natūralių medžiagų tik su tikslu pakvėpinti namus - gal tik į Kalėdų vainiką pridedam gvazdikėlių ir cinamono lazdelių: kai degdamos žvakės sušildo prieskonius, pradeda svetainė kvepėti stebuklo laukimo kvapu...