QUOTE(Sviesioji @ 2011 03 13, 11:34)
Nu va, jau 2 metus is eiles jusu vaikai sirgo kiauliniu... Tai manau pagal visa tikimybiu teorija ir savo isitikinumus, kitamet jau skiepysit savo seimos narius? Ar buteliui vyno pataupysit?
Nuo antibiotiku lengviau organizma isvalyti, nei nuo skiepu.
Nu tai va... Jus ir pati netikit kad skiepai padeda apsaugoti nuo ligos.
Jusu gi mama ir jus pati, jau gyvendama pakankamai gerose sanitarinese salygose gal but butumet ir aplamai niekuomet nesirge tuberkulioze, taciau abi buvot paskiepytos.
O kodel jus siu letiniu ligu negydot aplamai? Pvz. oficialioje medicinoje?
Tai keista kad kiaulinis net 2 kartus is eiles aplanke jusu seima.
Nuo antibiotiku lengviau organizma isvalyti, nei nuo skiepu.
Nu tai va... Jus ir pati netikit kad skiepai padeda apsaugoti nuo ligos.
Jusu gi mama ir jus pati, jau gyvendama pakankamai gerose sanitarinese salygose gal but butumet ir aplamai niekuomet nesirge tuberkulioze, taciau abi buvot paskiepytos.
O kodel jus siu letiniu ligu negydot aplamai? Pvz. oficialioje medicinoje?
Tai keista kad kiaulinis net 2 kartus is eiles aplanke jusu seima.
Pataupysius vyno buteliui Ir net 5 Su mintimi, o jei kitamet vel nesirgsim?
Pas mus atvirksciai: organizmas puikiai issivalo nuo skiepu(ka irode pernai skiepai maziui nuo erkinio encefalito, o juk buvo daromi dveji menesio tarpu tik). Nesam tureje jokiu komplikaciju po skiepu, na gal vyresnelis budavo irzlesnis, bet pries 15 metu ir tie skiepai neisvalyti tebuvo. O va antibiotikai mums pasisalina leciau ir su didesnem problemom, vaikai ima viduriuoti, vadinasi, tuoj i trasa reikia paleisti gerasias bakterijas.
Ale jus tuoj perverciat savaip As tikiu, kad skiepai padeda apsisaugoti nuo tos ligos, nuo kurios jie skiepyti. Jei skiepija nuo roto-tai apsaugos nuo roto, o ne nuo Noro kokio, jei nuo sezoninio gripo-tai butent nuo jo, o ne nuo kiaulinio. Butent todel mamai ir patariau nesiskiepyti, nes jei pasiskiepys nuo kiaulinio, vargu ar butu apsisaugojusi nuo paprasto gripo.
Beje, pernai vaikus aplanke kiaulinis, simet musu seima aplanke pats paprasciausias gripas. Nuo kurio gripo mums rudeni patarsit skiepytis?
Apie geras sanitarines salygas: mano senelis is tevo puses mire nuo tuberkuliozes, kai man buvo kokie 10 metu. Komentaru daugiau nereikia...Visi jo vaikai(tame tarpe mano tetis), anukai buvo skiepyti privalomai. Kas zino, gal tas ir padejo mums isventi to pacio likimo.
Letines ligas gydom ir isgydom su tradiciniais vaistais. Tiesiog pasakojau, kad gydant homeopatiniais vaistais trumpalaikis pagerejimas nereiskia, kad liga iveikta, tiesiog ji tampa uzslaptinta, paskui kad ja atrasti reikia didesniu tradicines medicinos pajegu, aibes tyrimu ir stipriu mediku.
Dvejus metus is eiles aplanke skirtingi gripai
Bet man irgi keista Vaikai, kaip ir vaikai, ju nesuziuresi, tai kojom slapiom, tai striukem atlapotom palakste, bet simet mano pacios organizmas ir imunine sistema buvo kaip reikiant paruosta ir stipri. Ir sirgau lengvai. Labai lengvai. Bet kodel i zandikauli man viskas komplikavosi-zalio supratimo neturiu