Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo gripo

QUOTE(Sviesioji @ 2011 03 13, 11:34)
Nu va, jau 2 metus is eiles jusu vaikai sirgo kiauliniu... Tai manau pagal visa tikimybiu teorija ir savo isitikinumus, kitamet jau skiepysit savo seimos narius? Ar buteliui vyno pataupysit?

Nuo antibiotiku lengviau organizma isvalyti, nei nuo skiepu.

Nu tai va... Jus ir pati netikit kad skiepai padeda apsaugoti nuo ligos.  hihihi.gif

Jusu gi mama ir jus pati, jau gyvendama pakankamai gerose sanitarinese salygose gal but butumet ir aplamai niekuomet nesirge tuberkulioze, taciau abi buvot paskiepytos. 

O kodel jus siu letiniu ligu negydot aplamai? Pvz. oficialioje medicinoje?

Tai keista kad kiaulinis net 2 kartus is eiles aplanke jusu seima.

Pataupysius vyno buteliui irnesakyk.gif Ir net 5 bigsmile.gif Su mintimi, o jei kitamet vel nesirgsim?

Pas mus atvirksciai: organizmas puikiai issivalo nuo skiepu(ka irode pernai skiepai maziui nuo erkinio encefalito, o juk buvo daromi dveji menesio tarpu tik). Nesam tureje jokiu komplikaciju po skiepu, na gal vyresnelis budavo irzlesnis, bet pries 15 metu ir tie skiepai neisvalyti tebuvo. O va antibiotikai mums pasisalina leciau ir su didesnem problemom, vaikai ima viduriuoti, vadinasi, tuoj i trasa reikia paleisti gerasias bakterijas.

Ale jus tuoj perverciat savaip biggrin.gif As tikiu, kad skiepai padeda apsisaugoti nuo tos ligos, nuo kurios jie skiepyti. drinks_cheers.gif Jei skiepija nuo roto-tai apsaugos nuo roto, o ne nuo Noro kokio, jei nuo sezoninio gripo-tai butent nuo jo, o ne nuo kiaulinio. Butent todel mamai ir patariau nesiskiepyti, nes jei pasiskiepys nuo kiaulinio, vargu ar butu apsisaugojusi nuo paprasto gripo.
Beje, pernai vaikus aplanke kiaulinis, simet musu seima aplanke pats paprasciausias gripas. Nuo kurio gripo mums rudeni patarsit skiepytis? g.gif

Apie geras sanitarines salygas: mano senelis is tevo puses mire nuo tuberkuliozes, kai man buvo kokie 10 metu. verysad.gif Komentaru daugiau nereikia...Visi jo vaikai(tame tarpe mano tetis), anukai buvo skiepyti privalomai. Kas zino, gal tas ir padejo mums isventi to pacio likimo.

Letines ligas gydom ir isgydom su tradiciniais vaistais. Tiesiog pasakojau, kad gydant homeopatiniais vaistais trumpalaikis pagerejimas nereiskia, kad liga iveikta, tiesiog ji tampa uzslaptinta, paskui kad ja atrasti reikia didesniu tradicines medicinos pajegu, aibes tyrimu ir stipriu mediku.

Dvejus metus is eiles aplanke skirtingi gripai mirksiukas.gif
Bet man irgi keista drinks_cheers.gif Vaikai, kaip ir vaikai, ju nesuziuresi, tai kojom slapiom, tai striukem atlapotom palakste, bet simet mano pacios organizmas ir imunine sistema buvo kaip reikiant paruosta ir stipri. Ir sirgau lengvai. Labai lengvai. Bet kodel i zandikauli man viskas komplikavosi-zalio supratimo neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 13, 16:04)
As tikiu, kad skiepai padeda apsisaugoti nuo tos ligos, nuo kurios jie skiepyti. 

Beje, pernai vaikus aplanke kiaulinis, simet musu seima aplanke pats paprasciausias gripas. Nuo kurio gripo mums rudeni patarsit skiepytis? g.gif

Pagal jusu teorija reiktu nuo abieju skiepyti. Bet as nieko nepatariu.

Apie geras sanitarines salygas: mano senelis is tevo puses mire nuo tuberkuliozes, kai man buvo kokie 10 metu.  verysad.gif Komentaru daugiau nereikia...Visi jo vaikai(tame tarpe mano tetis), anukai buvo skiepyti privalomai. Kas zino, gal tas ir padejo mums isventi to pacio likimo.

Issivysciusiose salyse aplamai dabar nuo tuberkuliozes neskiepyja. Cia tik vargselius lietuvaicius nuo pat gimimo nuodija.

Letines ligas gydom ir isgydom su tradiciniais vaistais. Tiesiog pasakojau, kad gydant homeopatiniais vaistais trumpalaikis pagerejimas nereiskia, kad liga iveikta, tiesiog ji tampa uzslaptinta, paskui kad ja atrasti reikia didesniu tradicines medicinos pajegu, aibes tyrimu ir stipriu mediku.

Nu man aplamai baisiai idomu kaip musu medicina jusu vaikams letines ligas gyde. Juolab uzsleptas. g.gif Kiek susiduriau su musu oficialia medicina, tai jie nezino nei KA diagnozuoti, diagnozuoti aplamai be simptomu NIEKO nenori, o jei ka ir randa, tai TAI buna negydoma (geriausiu atveju simptomai malsinami). Tad jusu pasakojimas is fantastikos srities man. Nu nebent jums pagal dideli blata viska dare. Bet tada kam jus pas homeopatus aplamai gydytis ejot...

Dvejus metus is eiles aplanke skirtingi gripai mirksiukas.gif
Bet man irgi keista drinks_cheers.gif Vaikai, kaip ir vaikai, ju nesuziuresi, tai kojom slapiom, tai striukem atlapotom palakste, bet simet mano pacios organizmas ir imunine sistema buvo kaip reikiant paruosta ir stipri. Ir sirgau lengvai. Labai lengvai. Bet kodel i zandikauli man viskas komplikavosi-zalio supratimo neturiu g.gif

Nuo slapiu koju ir atlapotu striukiu buna persalimas. O virusines kimba ir prie sausu koju bei uzsegtu striukiu.
Sirgima su komplikacijom nepavadinciau lengvu.
Nu vien zodziu... Jei sugalvosit pasiskiepyti nuo gripo, parasykit ispudzius. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 12, 20:06)
Gripas komplikuojasi(bent jau musu giminej tai tikrai). O komplikacijos gydomos antibiotikais(pvz, man supuliavo zandikaulis).
Pacio viruso, aisku, kad antibai neveikia, jei bandot ta man isaiskint. mirksiukas.gif

tai nes labai jau tiesiogiai po gripo minėjot antibiotikus. tai kai kas čia skaitantis taip ir perskaitys, ne tik aš wink.gif

QUOTE(Sviesioji @ 2011 03 13, 20:55)
Pagal jusu teorija reiktu nuo abieju skiepyti.
Nuo slapiu koju ir atlapotu striukiu buna persalimas. O virusines kimba ir prie sausu koju bei uzsegtu striukiu.

nuo abiejų ir skiepija, šių metų skiepai nuo gripo su kiaulių gr atmaina kartu wink.gif

o peršalimo šiaip neegzistuoja kaip tokio.
tiesiog žemesnėje temperatūroje virusai - bakterijos žymiai greičiau dauginasi, jei imunitetas pasilpęs, leidžiam kūnui atvėsti ir daugintis visiems kas mūsų kūne ir tai jau apsigyvenę, bet kol mažesniais kiekiais, nesukelai ligos.
taigi, skirstymas į virusus ir peršalimus ne visai tikslus... jie sakyčiau persipynę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 03 13, 23:20)
taigi, skirstymas į virusus ir peršalimus ne visai tikslus... jie sakyčiau persipynę wink.gif

Na, taip. Bet as kalbu ne siaip apie virusines, o butent apie gripo virusa. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus atvirksciai: organizmas puikiai issivalo nuo skiepu(ka irode pernai skiepai maziui nuo erkinio encefalito, o juk buvo daromi dveji menesio tarpu tik). Nesam tureje jokiu komplikaciju po skiepu,

Is ko sprendziat,kad puikiai issivalo g.gif ?Daret tyrimus kokius?Kad nebuvo jokiu komplikaciju,tai dar nieko nereiskia.Ir dar-ka jus zinot kaip skiepai paveike jusu vaiku imunine sistema lasteliniame lygyje?
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2011 03 14, 11:31)
Is ko sprendziat,kad puikiai issivalo  g.gif ?Daret tyrimus kokius?Kad nebuvo jokiu komplikaciju,tai dar nieko nereiskia.Ir dar-ka jus zinot kaip skiepai paveike jusu vaiku imunine sistema lasteliniame lygyje?

Bus beda-bus roda mirksiukas.gif Nematau prasmes ieskoti ligu SVEIKAM vaikui/zmogui.
Zmogaus organizmas-unikalus. Jis puikiai viska priima ir puikiai issivalo. Jei apsinuodijama maistu-zmogus ima vemti, viduriuoti, tokiu budu valosi. Jei gavo virusa/bakterija, organizmas pradzioj valosi su temperatura ir prakaitavimu. Jei gavo alergena, ji isberia, tokiu budu per oda jis valosi.
Tai jei zmogus sveikas-kam ieskoti slieku ten, kur nereikia? Susirgs, tada taip, bus ieskomos priezastys, salinamos jos drinks_cheers.gif
Skiepai mano vaiku imunines sistemos visiskai nepaveike. Is kur zinau? Is gyvenimiskos patirties, auginant tris vaikus. Trecias vaikas skiepytas daug daugiau vakcinu nei du vyresnieji ir...kur kas sveikesnis toje amziaus grupeje(nuo 0 iki 3 metu, jo kortele praktiskai tuscia, irasai byloja tik apie tech.apziuras bei skiepus.)
Butu galima kalbeti apie skiepu neigiama itaka dviem vyresniesiems vaikams, juolab, kad net skiepai nevalyti tuo metu buvo, o ir visokiu ten gyvsidabriu pilnos. Ir tai idomus dalykas pagal ta teorija, kad paveike imunine sistema taip, jog turi jie buti amzini ligoniai. Bet taip nera.
Vyresnelis buvo ziauriai alergiskas. Sakykim, kaltinkim skiepus drinks_cheers.gif Bet kodel tada isemus is raciono visus sintetinius maistus(misinelius, sausas plikomas koses) visos alergijos baigesi? Sakysit, skiepai eme per pora menesiu ir issivale? O kai veliau ji skiepijau, kodel alergija nepaumejo?
Abu vaikai kente nuo anginu. Kaltinkim skiepus drinks_cheers.gif Bet kodel isoperavus anginas ju imunine sistema sustiprejo tiek, kad per metus jie serga maximum du kartus?
Tikrai nesutinku, kad skiepai keicia imunine. schmoll.gif Gal tikrai yra vaiku/zmoniu, kurie i skiepus reaguoja kaip i alergena arba nesugeba pasaliniu medziagu pasalinti per slapima/oda(rase Dange, kad yra keletas procentu zmoniu, kuriu organizmas tikrai nesugeba isvalyti nuodu, gaunamu is aplinkos), bet gasdinti visus dabar mistiniais skiepais, kad jie visu ligu priezastis-nu...dovanokit, juokinga ir bent jau manes visai nebaugina 4u.gif
Atsakyti

bet gasdinti visus dabar mistiniais skiepais, kad jie visu ligu priezastis-nu...dovanokit, juokinga ir bent jau manes visai nebaugina 4u.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif

Jau tikrai, prisiskaiciau ir as tu baisybiu apie skiepus ir bijau savo vaika skiepyt... Bet jau galu gale, reikia logiskai mastyt, tai ka dabar i priestvaninius laikus griztam ir nubraukiam medicinos pasiekimus???? O su tais antiskiepais, tai is viso... Kas ju poveiki "lasteliu lygyje" istyre?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 14, 13:33)
Zmogaus organizmas-unikalus. Jis puikiai viska priima ir puikiai issivalo.

Taip,unikalus smile.gif ,bet jo galimybės,deja,nėra beribės.Kažkada ateina riba kai prikapsi paskutinis lašas,galimybės baigiasi ir prasideda ligos,dažniausiai,su tuo susiję onkologinės.Tik kiekvienam tas laikas ir galimybių ribos skirtingos.
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 03 14, 07:57)
Na, taip. Bet as kalbu ne siaip apie virusines, o butent apie gripo virusa.  mirksiukas.gif

na, virusai yra virusai, ir negi darot kraujo tyr kaskart, kad žinotumėt, ar tai gripas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(linluka @ 2011 03 14, 14:11)
  O su tais antiskiepais, tai is viso... Kas ju poveiki "lasteliu lygyje" istyre?

Jei 4 ir 6 metu vaikams (ne Lituvoje) nuimama autizmo diagnoze (ir ne siaip diagnoze, o vidutine negale), tai manau pakankamas irodymas. Paaiskinu: autizmas Lietuvoje negydoma diagnoze.
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2011 03 14, 23:43)
na, virusai yra virusai, ir negi darot kraujo tyr kaskart, kad žinotumėt, ar tai gripas ar ne?

Mes nedarem siemet tyrimu, nebuvo butinybes. Zolem issigydem.
Anksciau tai taip: jei koks rimtesnis atvejis, tai ir darem kraujo tyrimus.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 14, 13:33)
(rase Dange, kad yra keletas procentu zmoniu, kuriu organizmas tikrai nesugeba isvalyti nuodu, gaunamu is aplinkos), bet gasdinti visus dabar mistiniais skiepais, kad jie visu ligu priezastis-nu...dovanokit, juokinga ir bent jau manes visai nebaugina 4u.gif

Kodel tada VRC eiles 6-10 menesiu? Kazkaip nepanasu i keleta procentu.
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 03 15, 23:25)

Kodel tada VRC eiles 6-10 menesiu? Kazkaip nepanasu i keleta procentu.

Ir i Genetikos centra(ar kaip jis tiksliai vadinasi) eiles tokios pacios, kad istirti nesiojama vaisiu, realiai zmogus ir pagimdo iki to laiko, kol eile prieina, arba uzsiraso dar nenescios drinks_cheers.gif Ir daug tokiu moteru uzsiraso bendra tvarka, istiria jas, bet koks procentas buna apsigimusiu nesiojamu vaisiu? Nedidelis. O eiles-mamamija doh.gif
O poliklinikoj pas paprasta ortopeda be skubios pagalbos ir be pinigu eiles siekia 4 menesius doh.gif
Bet cia kita tema-apie sudarkyta medicinine tvarka, del kurios esu ir as giliai pasipiktinusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nepripažystu jokių skiepų nei nuo gripo nei nuo kitų ligų. Mes vartojame geriau natūralų skystą kordicepsą, kuris padeda išvengti komplikacijų, kur dažniausiai būna gripo sirgimo metu. Ir šiaip kordicepsas- nuo visų gripo atmainų.

Mano nuomonė tokia.......................
Atsakyti