Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo gripo

Mes kai vedam vaikus pas vaiku gydytoja, tai daznai uztaikom,kai ji nedirba, nes serga, arba dirba sloguodama ar kosciodama. Tas pats ir su kitais medicinos darbuotojais, seselem ar masazistem. Kiek susidurem, tai tikrai ne retas atvejis, kad sirgtu.
Gydytojai serga kaip ir kiti zmones. Be to jiems pirmiausiai rekomenduojama skiepytis, nes didesne tikimybe uzsikresti visomis ligomis.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 09, 08:16)
Atsakysiu i ta klausima, nes pussesere daktare ta sake man 4u.gif Nesiskiepija todel, kad kasdien jie susiduria su milijonu virusu per ligonius, tad gauna naturalu skiepa-ikvepdami nuo serganciu zmoniu, kuriu pilnos poliklinikos bei ligonines. Juk cia pat viduriuojantis, gripuojantis, ciaudintis, isbertas ir panasiai.

Su tokia pat situacija susiduria visa kruva didmesciuose gyvenanciu zmoniu ir dirbanciu bendrovese, kuriose didelis darbuotoju, klientu ar aplamai zmoniu (ypac jaunu ir nesisaugojanciu, su ligom lakstanciu) srautai.

Siaip ne i tema, bet ar atkreipete demesi, jog daktarai neserga jokiomis virusinemis ligomis mirksiukas.gif

Totali nesamone. Kiek teko stebeti savo poliklinikoje esancius gydytojus (virs metu teko lankytis labai tankiai, nes dariausi vaikams tyrimus bei reabiletacija rupianusi) ir sesutes, tai serga dar dazniau nei mano vaikai siuo metu ir sekmingai sergdami (sloguojantys ir kosijantys) i darba vaiksto.

ji skiepijo ne tik visais privalomais skiepais, bet ir nuo gripo, erkinio, roto(juolab, kad mediku vaikams pigiau 

Vargsas vaikas... doh.gif Apkrove mama medike jo imunine ivairiais virusais ir chemija. Baisu...

Kas idomiausia, darzelyje siaute vejaraupiai, karantinas buvo, o jis taip ir nesusirgo, nors neskiepytas(arba taip prasirgo, kad net motina daktare nepastebejo biggrin.gif ).

Tai blogai kad neprasirgo, nes suauge (net ir didesni vaikai) serga zymiai sunkiau sia liga.
Idomu man, kodel si vaika besirupinantis skiepais motina, nuo vejarupiu nepaskiepijo? g.gif

O stai eiliniam mirtingajam ka daryti, jei atsiguli i ligonine su gripu, o grizti dar ir su roto virusu doh.gif Musu imunine sistema, patekusi i bacilyna, nesugeba sukurti atsako i visas supancias ligas. Be abejo, skiepai nuo visu ligu butu per daug jau musu organizmui. Stai ir patariama tada vengti zmoniu susiburimu vietu per visas didziasias ligas.

Kam eiliniam mirtingajam aplamai gulti i ligonine su gripu? Galima sekmingai ir namie pasigydyti. O dar geriau, uzsiimti sveikatos profilaktika ir tada aplamai visokiom virusinem gerokai lengviau prasirgsi arba visai nesirgsi. Net ir budamas kasdien bacilyne.
Apkrausi visokiu sss (skiepais) imunine, tai paskui ir eiline sloga komplikacijom pasibaigs.
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 03 10, 14:22)
Su tokia pat situacija susiduria visa kruva didmesciuose gyvenanciu zmoniu ir dirbanciu bendrovese, kuriose didelis darbuotoju, klientu ar aplamai zmoniu (ypac jaunu ir nesisaugojanciu, su ligom lakstanciu) srautai.

Vargsas vaikas...  doh.gif  Apkrove mama medike jo imunine ivairiais virusais ir chemija. Baisu...

Tai blogai kad neprasirgo, nes suauge (net ir didesni vaikai) serga zymiai  sunkiau sia liga.

Idomu man, kodel si vaika besirupinantis skiepais motina, nuo vejarupiu nepaskiepijo?  g.gif

Kam eiliniam mirtingajam aplamai gulti i ligonine su gripu? Galima sekmingai ir namie pasigydyti.

Ir kokioj imonej vienu metu dirba VISI sergantys ir dar skirtingom ligom? bigsmile.gif

Ale tas "vargsas" vaikas kur kas sveikesnis nei mano dickiai biggrin.gif Idomu, kodel mediku vaiku skiepai nesuzaloja? g.gif Ir sveikas, ir protingas, ir fiziskai nieko jam netruksta... Matyt, ligos ir virusai zino, jog pulti ju negalima lotuliukas.gif

Nuo vejaraupiu neskiepijo todel, kad laike nesunkia liga. Paauglysteje darys tyrimus, ziures, ar sirgo lengvai, ar nesirges. Jei ne-skiepys. Taip kad nedaro is to problemos cool.gif

Skeptiskai vertinu zmones, kurie ligu komplikacijas gydo namuose ir dar liaudiskom priemonem. Kai pasiekia gydymo istaiga, tokie ligoniai jau buna viena koja grabe. Simet Lietuvoje mire nuo gripo jau virs 20 zmoniu. Pernai 21. Nekyla klausimas, kodel? Todel, kad neivertino ligos rimtumo ir gydesi namuose.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 10, 14:56)
Ir kokioj imonej vienu metu dirba VISI sergantys ir dar skirtingom ligom? bigsmile.gif

Pvz. mokymo istaigose pilna serganciu ivairiom ligom. Tik niekas tu ligu nediagnozuoja, bet zmones sekmingai isnesioja po aplinka.

Ale tas "vargsas" vaikas kur kas sveikesnis nei mano dickiai biggrin.gif Idomu, kodel mediku vaiku skiepai nesuzaloja? g.gif Ir sveikas, ir protingas, ir fiziskai nieko jam netruksta... Matyt, ligos ir virusai zino, jog pulti ju negalima lotuliukas.gif

Autistuku (neigaliuku) temoje yra keleta medicinos atstovu, kuriu vaikai yra autistai.

Nuo vejaraupiu neskiepijo todel, kad laike nesunkia liga. Paauglysteje darys tyrimus, ziures, ar sirgo lengvai, ar nesirges. Jei ne-skiepys. Taip kad nedaro is to problemos cool.gif

Jei jau medikai laiko vejarupius nesunkia liga, tai kam tada aplamai nuo jos skiepai reikalingi?

Skeptiskai vertinu zmones, kurie ligu komplikacijas gydo namuose ir dar liaudiskom priemonem. Kai pasiekia gydymo istaiga, tokie ligoniai jau buna viena koja grabe. Simet Lietuvoje mire nuo gripo jau virs 20 zmoniu. Pernai 21. Nekyla klausimas, kodel? Todel, kad neivertino ligos rimtumo ir gydesi namuose.

Mes visa sezona taikem liaudiskas priemones tik prasidejus ligai ir vaikai tik du kartus per visa sezona lengvai virusinem persirgo.
O jei zmogus ir siaip sveikatos neturi ir dar sau skiepais galutinai imunine sugadina, tai jie ir nuo eilinio persalimo ar slogos bus viena koja karste. Nekyla klausimas, kodel? Todel kad savo sveikata reikia rupintis nuolatos, profilaktiskai, bet ne skiepu pagalba, o sveika gyvensena ir pan.
Beje, o jus savo vaikus ir pati nuo gripo paskiepijot?
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 03 10, 19:57)
Pvz. mokymo istaigose pilna serganciu ivairiom ligom. Tik niekas tu ligu nediagnozuoja, bet zmones sekmingai isnesioja po aplinka.

Jei jau medikai laiko vejarupius nesunkia liga, tai kam tada aplamai nuo jos skiepai reikalingi?

Mes visa sezona taikem liaudiskas priemones tik prasidejus ligai ir vaikai tik du kartus per visa sezona lengvai virusinem persirgo.
O jei zmogus ir siaip sveikatos neturi ir dar sau skiepais galutinai imunine sugadina, tai jie ir nuo eilinio persalimo ar slogos bus viena koja karste. Nekyla klausimas, kodel? Todel kad savo sveikata reikia rupintis nuolatos, profilaktiskai, bet ne skiepu pagalba, o sveika gyvensena ir pan.

Beje, o jus savo vaikus ir pati nuo gripo paskiepijot?

Netiesa, ir jus pati ta zinot. As nekalbu apie igimtas, genetines ligas ar ydas. Kalbu apie virusus. Ar galit durti pirstu i bet kuri vaika ir sakyti-sitas serga raudoniuke, o va sitas-kiaulyte, o sitas-gripo nesiotojas, o sitas-kvepavimo taku virusa nesioja, sitas prabego su rotu, matyt, i wc skuba, o va sitas tai su adeno virusu, mat akys asaroja. Nejuokinga? Man juokinga. Nes kai vaikas serga-jis jauciasi BLOGAI ir buna arba namuose, arba gydymo istaigoj, po mokykla nesivazoja. Stai ir vel griztam prie pradinio klausimo-kodel gydytojai, konkreciai pediatrai, kasdien apziurintys skirtingu ligu paliestus vaikucius, neapsikrecia ir nesuserga? Gripas, plintantis oru, yra kitoks jiems? O gal adeno virusas ju negriebia? Rotas is viso labai "smagus"-is tualeto neiseitu.

Skiepai israsti daugiau paaugliams ir suaugsiems zmonems, kurie nesirge vejaraupiais vaikysteje. O jus pati sutinkate, kad suaugusiam vejaraupiai pavojingi. Cia jau patys tevai toliau sprendzia, ar jie nori su mazu vaiku buti izoliuoti nuo visuomenes trejeta savaiciu ar ne. Jei darbo vieta garantuotai bus issaugota-rizikuoja apsikresti vaikysteje, jei dreba del darbo-skiepija maza vaika ir buna ramus.
Klausimas man kilo, o ka darysit su savo vaikais, jei jie nera dar sirge vejaraupiais, kai taps paaugliai? Juk suaugsiam tai labai pavojinga liga unsure.gif

Per sezona ir net dvi virusines ligos-nemanot, kad daug? g.gif Tfu tfu tfu, per metus man vaikai jei serga dukart, as jau pavojaus varpais skambinu.
Mano mama turi auksta kraujospudi, apturejusi du priesinsultinius. Kasdien sauja vaistu, imunines nerasta praktiskai. Ir simet ji koliojo mane, kad neleidau skiepytis nuo gripo, nes per plauka jos nepalaidojau nuo komplikaciju(pernai visi voliojosi su kiauliniu, o mama vienintele sveika isliko, nors saujos vaistu buvo tos pacios, bet buvo pasiskiepijus).

O ka-pasisiulysit apmoketi? biggrin.gif Neskiepijau. Kodel? Is tingejimo eiti i poliklinika be jokio reikalo. Kad nuraminciau-as neinu ir tyrimu daryti blush2.gif O reiktu, nes striumoj mazgai jau pries pora metu buvo rasti. Beje, gripu sirgau ir su didelem komplikacijom, vos zandikaulio nepraradau doh.gif
Seniau skiepydavo darbovietese. Skiepytu darbo vietoj-skiepyciausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 10, 07:49)
Cia visu daktaru posakis, tarsi mums persispjauti per kairi peti triskart biggrin.gif Bet realiai ar esat maciusi ligoninej/poliklinikoj bent viena daktara sloguojanti? Uzburkusiom akim? Isberta? Arba ant duru masiskai parasyta butu-gydytojas serga? Asmeniskai as nemaciau ne vieno mirksiukas.gif

ir mačiau , ir ligoninėj buvau, ri ant pulmonologės stalo korteles kitų gyd mačiau, ir mano šeimos gyd jau ne pirmą savaitę jau ne darbe, serga.
erezijos čia apei nesirgima. tiesa, kad organizas užsigrūdina susitikdamas mažom dozėm su virusais, bet tai nereiškia, adk neserga, o kai dar tokiais kiekiais, kiek ligonių per dieną paamto su įvairiausiom ligom.

jei tai būtų receptas nuo ligų, tai gal geriau būtų prekybcentry ir gyvent su visais vaikais, o ne gąsdinti, kad nesivežiokit ten jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 10, 21:24)
Netiesa, ir jus pati ta zinot. As nekalbu apie igimtas, genetines ligas ar ydas.

Autizmas nera genetine liga. Nera israsta autizmo genu. Genetiniai atvejai, susije su autizmu yra super reti ir sudaro gal koki 1 procenta visu atveju. Formacija bando skiepu zala nurasyti genetikai. Autistuku skirelyje per 1.5 metu aptikau tik viena vaika, turinti igimta problema. Mano vaikai istirti genetiskai ir nieko jiems nerasta.
Skiepais musu vaikai nuodijami nuo pat gimimo, nuo pirmos dienos. Del skiepu zalos keiciasi ju kraujo sudetis ir kokybe. Atsiranda daugybe ivairiu patologiju lasteliniame lygmenyje, kurie pasireiskia ivairiais sutrikimais ir negalem.

Kalbu apie virusus. Ar galit durti pirstu i bet kuri vaika ir sakyti-sitas serga raudoniuke, o va sitas-kiaulyte, o sitas-gripo nesiotojas, o sitas-kvepavimo taku virusa nesioja, sitas prabego su rotu, matyt, i wc skuba, o va sitas tai su adeno virusu, mat akys asaroja. Nejuokinga? Man juokinga. Nes kai vaikas serga-jis jauciasi BLOGAI ir buna arba namuose, arba gydymo istaigoj, po mokykla nesivazoja. Stai ir vel griztam prie pradinio klausimo-kodel gydytojai, konkreciai pediatrai, kasdien apziurintys skirtingu ligu paliestus vaikucius, neapsikrecia ir nesuserga? Gripas, plintantis oru, yra kitoks jiems? O gal adeno virusas ju negriebia? Rotas is viso labai "smagus"-is tualeto neiseitu.

Jei dirbi tarp kruvos zmoniu, kurie ciaudo ir kosti, tai nereikia buti jokiu ekspertu kad nustatyti, kad esi virusineje aplinkoje. O jei tuo metu pazystami skundziasi viduriavimu, tai 90 proc., kad aplinkoje ta virusine susijusi su viduriavimu ir daugumai zmoniu simptomai pasireiskia VIENODAI.
Del gydytoju as jums DAR karta pakartoju: SERGA jie SERGA ir savo pacientus sekmingai apkrecia. O jei imtu nedarbinguma kaip priklauso, tai ju aplamai darbe nebutu. Todel ir vaiksto pusiau pasveike, su kosuliais ir sloga i darba.

Skiepai israsti daugiau paaugliams ir suaugsiems zmonems, kurie nesirge vejaraupiais vaikysteje. O jus pati sutinkate, kad suaugusiam vejaraupiai pavojingi. Cia jau patys tevai toliau sprendzia, ar jie nori su mazu vaiku buti izoliuoti nuo visuomenes trejeta savaiciu ar ne. Jei darbo vieta garantuotai bus issaugota-rizikuoja apsikresti vaikysteje, jei dreba del darbo-skiepija maza vaika ir buna ramus.

Tai jusu pusesere nedreba del darbo vietos... Manau ir daugelis tevu nedreba. Nes jei drebetu, tai nuo VISKO skiepytu. Neitikinamas man tas jusu paaiskinimas: "drebejimas del darbo vietos del baimes kad vaikas gali vejarupiais apsikresti". lotuliukas.gif

Klausimas man kilo, o ka darysit su savo vaikais, jei jie nera dar sirge vejaraupiais, kai taps paaugliai? Juk suaugsiam tai labai pavojinga liga unsure.gif

Vyresnelis prasirgo. Dukra skiepijau, del ko labai gailiuosi. Nes dabar sprendziamas klausimas del antivakcinu (kurie Lt kainuoja) ir as nesu 100 proc. tikra, kad sis skiepas buvo toks nekaltas ir neitakojo mano vaikui kalbos velavimo. Is esmes galiliuosi DEL VISU savo vaikams padarytu skiepu iki 2 metu. LABAI GAILIUOSI.

Per sezona ir net dvi virusines ligos-nemanot, kad daug? g.gif Tfu tfu tfu, per metus man vaikai jei serga dukart, as jau pavojaus varpais skambinu.

Sezonas yra saltas laikotarpis. Nes siltu laikotarpiu vaikai super retai serga. Nemanau kad lengvai ir netaikant chemijos (vaistu) persirgti 2 kart per metus Vilniuje yra daug.

Mano mama turi auksta kraujospudi, apturejusi du priesinsultinius. Kasdien sauja vaistu, imunines nerasta praktiskai. Ir simet ji koliojo mane, kad neleidau skiepytis nuo gripo, nes per plauka jos nepalaidojau nuo komplikaciju(pernai visi voliojosi su kiauliniu, o mama vienintele sveika isliko, nors saujos vaistu buvo tos pacios, bet buvo pasiskiepijus).

Jusu mamai patarciau gydyti auksta kraujospudi naturalesnem priemonem ir mazinti chemijos kieki. Ir stiprinti imunine is anksto, pvz. nors ir vitaminu C nuo rudens.

O ka-pasisiulysit apmoketi? biggrin.gif Neskiepijau. Kodel? Is tingejimo eiti i poliklinika be jokio reikalo. Kad nuraminciau-as neinu ir tyrimu daryti blush2.gif O reiktu, nes striumoj mazgai jau pries pora metu buvo rasti. Beje, gripu sirgau ir su didelem komplikacijom, vos zandikaulio nepraradau doh.gif
Seniau skiepydavo darbovietese. Skiepytu darbo vietoj-skiepyciausi 4u.gif

Nu va... Gripu pati nesiskiepijot ir vaiku neskiepijot. O pati sirgot su komplikacijom. Ir mama skiepytis neleidot, nors vos nepalaidojot po sios ligos.
Tai taip iseina, kad gripo skiepo jus labiau bijot, nei komplikaciju nuo gripo? mirksiukas.gif
Beje, striumoje mazgai jums irgi g.b. nuo skiepu (net gi ir vaikysteje darytu). Tikrai nereklamuoju homeopatijos, bet skaiciau kad ji galetu sutvarkyti tokius dalykus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 03 11, 11:02)
Tai jusu pusesere nedreba del darbo vietos...

Nu va... Gripu pati nesiskiepijot ir vaiku neskiepijot. O pati sirgot su komplikacijom.
Ir mama skiepytis neleidot, nors vos nepalaidojot po sios ligos.
Tai taip iseina, kad gripo skiepo jus labiau bijot, nei komplikaciju nuo gripo?  mirksiukas.gif

Beje, striumoje mazgai jums irgi g.b. nuo skiepu (net gi ir vaikysteje darytu). Tikrai nereklamuoju homeopatijos, bet skaiciau kad ji galetu sutvarkyti tokius dalykus.  mirksiukas.gif

Pussesere nedreba, nes vyras bedarbis biggrin.gif Jei vaikas apsirgs-bus kam slaugo ir be jos irnesakyk.gif

Nuo gripo niekada nesiskiepijom. Ir siaip nesirgdavom. Pernai, pvz, kai ejo kiaulinis-nei as, nei vyras, nei mazius nesirgom, nors nebuvom skiepyti, o vaikai vyresnieji net su komplikacijom ziauriom doh.gif Mama, kaip minejau, buvo pasiskiepijus, tai slauge visus tuos, kurie buvo neskiepyti: teva, mociute, seseri, jos vyra. O stai simet vel buvom neskiepyti, o sirgau ir as, ir vaikai, ir visi su komplikacijom. Komplikacijas gydem antibiotikais. Mano nuomone, antibiotikai didesne blogybe imunitetui nei skiepai. Kartosiuos-butu darbe atvezti skiepai, skiepyciausi tikrai. Dabar gi visada mastau taip: reikia atsiprasyti is darbo, islaukti eiles poliklinikoj, susimoketi ir pasiskiepyti. O jei nesusirgsiu? Isleisiu veltui 25lt, geriau buteli vyno isgerti blush2.gif O jei susirgsiu-po triju dienu pradesiu antibiotikus, niekur eiti nereikes. Be abejo, tada antibiotikai kainuos daugiau.
Kai praejo kalbos spaudoje apie tai, kad tradicinio gripo skiepas neapsaugo nuo atmainos, kad ir kiaulinio, mama atkalbinau rudeni skiepytis. Ir ka-ji pikta, kad pasidave mano ikalbinejimams, simet, sake, bus pirmoji, kuri skiepysis.

Striuma man ne nuo skiepu. Gryniausias paveldejimas. Mano mama su ja, ir mociute. O mociute buvo neskiepyta mirksiukas.gif
O kalbant apie homeopatija-taip kaip jus susidurusi su skiepais ir priesiskai pries juos nusiteikusi, taip as priesiskai nusiteikusi pries homeopatija. Esu isbandziusi ir savo kailiu, ir savo vaiku kailiu, ne tik kad nepadejo, bet ir pakenke-ligu neisgyde, jas padare letinemis arba paslepe doh.gif Ratais apeinu dabar visus homeopatus.

O kalbant apie naturalu gydyma-perejom visa seima prie ekologisko arba naturalaus maisto. Duona namine is ekologisku grudu, mesa namine-is pazistamu ukininku, visos desros, kumpiai paciu marinuojami ir rukomi, darzoves is tevu, uosviu darzo. Pasakysiu, jog toks gyvenimo budas daug daugiau stiprina imunine sistema nei simtai papildu-cheminiu ar homeopatiniu, o ir organizmas nebuna uztertas jokiais papildomais E, nereikia galvoti apie jokiu slaku, toksinu varyma. Ir kai organizmas nenuodijamas jokiais pasaliniais nuodais, tai su skiepu labai puikiai susidoroja: puikiai pasalina visas priemaisas be jokiu komplikaciju.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 12, 14:51)
Kartosiuos-butu darbe atvezti skiepai, skiepyciausi tikrai.
Be abejo, tada antibiotikai kainuos daugiau.

kuo susijęs gripas ir antibiotikai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 03 12, 18:34)
kuo susijęs gripas ir antibiotikai?  g.gif

Gripas komplikuojasi(bent jau musu giminej tai tikrai). O komplikacijos gydomos antibiotikais(pvz, man supuliavo zandikaulis).
Pacio viruso, aisku, kad antibai neveikia, jei bandot ta man isaiskint. mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekada nesiskiepyjau ir nekėtinu skiepytis nuo gripo. Nei pati, nei savo vaikus leisčiau skiepyti. Nesąmonė totali...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 12, 15:51)
Nuo gripo niekada nesiskiepijom. Ir siaip nesirgdavom. Pernai, pvz, kai ejo kiaulinis-nei as, nei vyras, nei mazius nesirgom, nors nebuvom skiepyti, o vaikai vyresnieji net su komplikacijom ziauriom doh.gif Mama, kaip minejau, buvo pasiskiepijus, tai slauge visus tuos, kurie buvo neskiepyti: teva, mociute, seseri, jos vyra. O stai simet vel buvom neskiepyti, o sirgau ir as, ir vaikai, ir visi su komplikacijom.

Nu va, jau 2 metus is eiles jusu vaikai sirgo kiauliniu... Tai manau pagal visa tikimybiu teorija ir savo isitikinumus, kitamet jau skiepysit savo seimos narius? Ar buteliui vyno pataupysit?

Komplikacijas gydem antibiotikais. Mano nuomone, antibiotikai didesne blogybe imunitetui nei skiepai. 

Nuo antibiotiku lengviau organizma isvalyti, nei nuo skiepu.

Kartosiuos-butu darbe atvezti skiepai, skiepyciausi tikrai. Dabar gi visada mastau taip: reikia atsiprasyti is darbo, islaukti eiles poliklinikoj, susimoketi ir pasiskiepyti. O jei nesusirgsiu? Isleisiu veltui 25lt, geriau buteli vyno isgerti blush2.gif  O jei susirgsiu-po triju dienu pradesiu antibiotikus, niekur eiti nereikes. Be abejo, tada antibiotikai kainuos daugiau. 

Del ekonomijos... Sveikata yra neikainojama. Gal papildai PH sutvarkymui ir palaikymui ir brangiau kainuoja, nei skiepai nuo gripo ar antibiotikai. Bet profilaktika atsiperka tuo, kad aplamai nesergama, ar sergama lengva forma, kai nereikia vartoti vaistu ir antibiotiku, bei skiepu.

Kai praejo kalbos spaudoje apie tai, kad tradicinio gripo skiepas neapsaugo nuo atmainos, kad ir kiaulinio, mama atkalbinau rudeni skiepytis. Ir ka-ji pikta, kad pasidave mano ikalbinejimams, simet, sake, bus pirmoji, kuri skiepysis.

Nu tai va... Jus ir pati netikit kad skiepai padeda apsaugoti nuo ligos. hihihi.gif Gal but jusu mamai tiesiog pasiseke, kad ji nesusirgo. Ir skiepas cia aplamai ne prie ko. Vyresnio amziaus zmones galejo buti per N savo gyvenimo metu susidure su kruva panasiu virusu atmainu ir tiesiog buti jiems atsparus.

Striuma man ne nuo skiepu. Gryniausias paveldejimas. Mano mama su ja, ir mociute. O mociute buvo neskiepyta mirksiukas.gif

Parasysiu tik kaip pvz. Skiepas nuo tuberkuliozes egzistuoja jau apie 50 metu. Nuo tuberkuliozes g.b. problemos su striuma. Taigi, (tik kaip pvz.) pvz. jusu mociute galejo naturaliai susirgti tuberkulioze, nes tais laikais gyvenimo salygos buvo prastos (be vandentiekio, kanalizacijos ir t.t.). Jusu gi mama ir jus pati, jau gyvendama pakankamai gerose sanitarinese salygose gal but butumet ir aplamai niekuomet nesirge tuberkulioze, taciau abi buvot paskiepytos. Kas irgi galejo itakoti tas pacia probelmas su striuma.
Pakartoju: as nenustatineju diagnoziu. Tiesiog pateikiau kaip pvz.

O kalbant apie homeopatija-taip kaip jus susidurusi su skiepais ir priesiskai pries juos nusiteikusi, taip as priesiskai nusiteikusi pries homeopatija. Esu isbandziusi ir savo kailiu, ir savo vaiku kailiu, ne tik kad nepadejo, bet ir pakenke-ligu neisgyde, jas padare letinemis arba paslepe doh.gif Ratais apeinu dabar visus homeopatus.

O kodel jus siu letiniu ligu negydot aplamai? Pvz. oficialioje medicinoje?

O kalbant apie naturalu gydyma-perejom visa seima prie ekologisko arba naturalaus maisto. Duona namine is ekologisku grudu, mesa namine-is pazistamu ukininku, visos desros, kumpiai paciu marinuojami ir rukomi, darzoves is tevu, uosviu darzo. Pasakysiu, jog toks gyvenimo budas daug daugiau stiprina imunine sistema nei simtai papildu-cheminiu ar homeopatiniu, o ir organizmas nebuna uztertas jokiais papildomais E, nereikia galvoti apie jokiu slaku, toksinu varyma. Ir kai organizmas nenuodijamas jokiais pasaliniais nuodais, tai su skiepu labai puikiai susidoroja: puikiai pasalina visas priemaisas be jokiu komplikaciju.

Del ekologisko budo saunuoliai. Kiek as issivaizduoju, tai vedant toki ekologiska buda, jusu seimos nariu sveikata turetu buti aplamai labai stipri ir ligom atspari. Tai keista kad kiaulinis net 2 kartus is eiles aplanke jusu seima.
Atsakyti