Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo gripo

QUOTE(renatukas:) @ 2010 11 03, 21:01)
sveikos mamytes noriu paklausti gal kas zinot mano dukrytei metukas , jau puse metu kaip nustatyta astma ar galima toki vaika skiepiti nuo pendeminio gripo.

galima ir ja turetu nemokamai paskiepyti, nes priklauso rizikos grupei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2010 11 03, 19:21)
doh.gif

jau pasiskiepijau  victory.gif o va seima sunkiai pavyksta ikalbet - bijo  schmoll.gif gaila, vaikams nera tu skiepu su trumpa adata  biggrin.gif

as irgi,bet ir seimyna paskiepyjau.
QUOTE(Sviesioji @ 2010 11 03, 22:25)
Izrelyje mire 15 zmoniu, pasidariusiu skiepa nuo gripo:
http://www.autismnet.ru/video.html    5 video
(sudba privivka5)

aha,ir Haityje zmones mirsta ne nuo choleros o nuo gripo skiepo doh.gif ir is viso visos pasaulyje bedos ir ligos nuo gripo skiepo! doh.gif Sako kad skiepai gali pazadinti miegancia letine liga vaikui. Tai yra jei jis turi kokia letine liga tai po skiepo ji gali paumeti. Bet gi susirgimas gripu ar kokliusu ar kokia kita liga,net persalimu gali lygiai taip pat pazadinti ta letine liga.
QUOTE(ma @ 2010 11 03, 22:37)
galima ir ja turetu nemokamai paskiepyti, nes priklauso rizikos grupei  mirksiukas.gif
mano 1.5 metu mazaji nemokamai paskiepyjo,nes irgi BA pripaisyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taupuokle: 03 lapkričio 2010 - 21:47
apie skiepus, kur lietuva uzsipirko ir siulys skiepytis, filmas rusu kalba
mano mama medike ir nerekomenduoja skiepyti vaiku, bet aisku kiekvienam spresti

http://www.sozvezdie...demii_lzhi.html
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 11 04, 14:43)
apie skiepus, kur lietuva uzsipirko ir siulys skiepytis, filmas rusu kalba
mano mama medike ir nerekomenduoja skiepyti vaiku, bet aisku kiekvienam spresti

http://www.sozvezdie...demii_lzhi.html

si vakcina jau utilizuota,panaikinta,nes pasibaige jos galiojimas.Niekas nesiulys skiepytis situo skiepu.
Atsakyti
QUOTE(taupuokle @ 2010 11 04, 17:38)
si vakcina jau utilizuota,panaikinta,nes pasibaige jos galiojimas.Niekas nesiulys skiepytis situo skiepu.

Gal SI vakcina (kaip produktas) ir utilizuota, bet pats virusas (detas i vakcinas) ne.

http://www.sozvezdie...demii_lzhi.html Kas ziurejo si filma, tai supratot, kad sis gripo virusas gyvuoja nuo 1918 metu, yra modifikuotas ir sekmingai tarnauja masiniam zmoniu nuzudimui, genocidui 1918, 1979 metais ir 2009-2010 metais.
Ar jus tikit tuo kad sekanti vakcina nuo gripo bus saugi ir netures gyvybei pavojingu konservantu?
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 11 05, 12:36)
Gal SI vakcina (kaip produktas) ir utilizuota, bet pats virusas (detas i vakcinas) ne.

http://www.sozvezdie...demii_lzhi.html Kas ziurejo si filma, tai supratot, kad sis gripo virusas gyvuoja nuo 1918 metu, yra modifikuotas ir sekmingai tarnauja masiniam zmoniu nuzudimui, genocidui 1918, 1979 metais ir 2009-2010 metais.
Ar jus tikit tuo kad sekanti vakcina nuo gripo bus saugi ir netures gyvybei pavojingu konservantu?

as tikiu kad praeitais metais mire virs 30 zmoniu LT ( oficialiai,o neoficialiai dar daugiau) nuo zaibiskos gripo formos.Mano vaiku silpna vieta-plauciai. Todel renkuosi skiepus su ju tariama/galima zala sveikatai,negu galima gripa su galimom baisiom pasekmem cool.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2010 01 17, 22:41)
geriausia strategija parasyti tiems, kas sirgo kiauliu gripu ir paklausti, ar po to kai jie sirgo siepytu vaikus nuo kiauliu gripo ar neskiepytu.

sirgom visa seima kiauliu gripu. Visi gulejom ligoninej, buvo ir komplikaciju visiems. Bet neskiepytumem nei vaiku nuo gripo, nei patys nesiskiepytumem. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(taupuokle @ 2010 11 05, 12:17)
as tikiu kad praeitais metais mire virs 30 zmoniu LT ( oficialiai,o neoficialiai dar daugiau) nuo zaibiskos gripo formos.Mano vaiku silpna vieta-plauciai. Todel renkuosi skiepus su ju tariama/galima zala sveikatai,negu galima gripa  su galimom baisiom pasekmem cool.gif

Jei silpna vieta plauciai, geriau ne nuo gripo skiepytis, o nuo plauciu uzdegimo.
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2010 11 05, 17:27)
sirgom visa seima kiauliu gripu. Visi gulejom ligoninej, buvo ir komplikaciju visiems. Bet neskiepytumem nei vaiku nuo gripo, nei patys nesiskiepytumem. schmoll.gif
Papildyta:
Jei silpna vieta plauciai, geriau ne nuo gripo skiepytis, o nuo plauciu uzdegimo.

pasake didzioji medike. doh.gif nelabai man atrodo suprantate ka snekat. ( cia as apie siulyma paskiepyti vaika nuo plauciu uzdegimo doh.gif silpni plauciai visai nereiskia kad vaikai serga butent plauciu uzdegimais )p.s. jei vienas is Jusu seimos nariu neduok Dieve butu neiseitu is ligonines,siandien nebutumet tokia drasi blink.gif Jeigu Jus manote kad Jums ir Jusu seimai po persirgimo gripu ir dar kaip minejote sukeltu komplikaciju yra maziau isalintas ir apnuodytas organizmas,Jus tikrai klystate. Pasekmes gali islysti po daug metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taupuokle: 05 lapkričio 2010 - 15:45
QUOTE(taupuokle @ 2010 11 05, 15:44)
pasake didzioji medike. doh.gif nelabai man atrodo suprantate ka snekat. ( cia as apie siulyma paskiepyti vaika nuo plauciu uzdegimo doh.gif  silpni plauciai visai nereiskia kad vaikai serga butent plauciu uzdegimais )p.s. jei vienas is Jusu seimos nariu neduok Dieve butu neiseitu is ligonines,siandien nebutumet tokia drasi blink.gif Jeigu Jus manote kad Jums ir Jusu seimai po persirgimo gripu ir dar kaip minejote sukeltu komplikaciju yra maziau isalintas ir apnuodytas organizmas,Jus tikrai klystate. Pasekmes gali islysti po daug metu.

O jus pati tai tikriausiai medike doh.gif biggrin.gif
Deja, deja, dukra vos nemire, labai nedaug tetruko. unsure.gif Skiepo pasekmes islenda ir po n metu.
O as pasakyciau, kad jus labai drasi, nes skiepijates ir skiepijat savo vaikus nuo gripo.

Cia mano nuomone, as josniekam nepersu.Medikes nevaidinu (atrasiau, nes buvo prasyta, parasyti persirgusiu kiauliu gripu mirksiukas.gif ) Tik parasiau, kad nesiskiepysim nuo gripo. Jus jei norit skiepykites, man nei silta, nei salta nuo to.
Atsakyti
QUOTE(taupuokle @ 2010 11 05, 13:17)
as tikiu kad praeitais metais mire virs 30 zmoniu LT ( oficialiai,o neoficialiai dar daugiau) nuo zaibiskos gripo formos.Mano vaiku silpna vieta-plauciai. Todel renkuosi skiepus su ju tariama/galima zala sveikatai,negu galima gripa  su galimom baisiom pasekmem cool.gif

Man susidare ispudis kad jums moka uz skiepu reklamine kompanija bei panikos pries pandemini gripa skleidima.
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 11 05, 11:36)
url=http://www.sozvezdie-love.ru/pandemii_lzhi.html]http://www.sozvezdie-love.ru/pandemii_lzhi.html[/url] Kas ziurejo si filma, tai supratot, kad sis gripo virusas gyvuoja nuo 1918 metu, yra modifikuotas ir sekmingai tarnauja masiniam zmoniu nuzudimui, genocidui 1918, 1979 metais ir 2009-2010 metais.

ar matet i koki tinklapi sis filmas patalpintas? sekta ir ne kitaip doh.gif

o pacioje filmo pradzioje rodo skiepijimus nuo gripo 1918 m. pandemijos metu... kai pats gripo virusas isskirtas tik 1930aisiais biggrin.gif tikriausiai patikrinus kiekviena ten skelbiama fakta, iseitu tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2010 11 06, 09:17)
ar matet i koki tinklapi sis filmas patalpintas? sekta ir ne kitaip  doh.gif

o pacioje filmo pradzioje rodo skiepijimus nuo gripo 1918 m. pandemijos metu... kai pats gripo virusas isskirtas tik 1930aisiais  biggrin.gif tikriausiai patikrinus kiekviena ten skelbiama fakta, iseitu tas pats  doh.gif

O is kur jus zinot kas ir kada sukurta? Dirbat slaptosiose tarnybuose? lotuliukas.gif
Atsakyti