Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo gripo

QUOTE(Šąńźšóņźą @ 2009 11 14, 11:17)
Ką daryt doh.gif  Skiepyt neskiepyt. Aplink jau serga visi. Kokia nauda paskiepijus? O jeigu kas nutiks o bus neskiepyti. Nežinau ką daryt  doh.gif

cia kiekvieno reikalas.bet pamenu,kai laukiausi pas mus darbe skiepijo nuo gripo.As tuomet atsisakiau,nes maniau ,kad besilaukianciom negalima(Niekada skiepais nesidomejau).Kai nuejau pas gyd.ir pasakiau,kad atsisakiau skiepu-ta mane isbare blink.gif Bet po to ,kai visa ziema atidirbau nestuke.gif ir ne karto nesusirgau(aptarnavimo sferoje),o visos ,kurios skiepijosi sirgo,supratau,kad teisingai pasielgiau.O dabar ,kai daugiau pasiskaiciau apie skiepu zala,tai tikrai nnesiskiepysiu:kaip bus lemta,tai nepabegsi(o jei pasiskiepijus atsiras kokios komplikacijos,tai po to teks grauztis).Tai stai kokia patirtis...
Atsakyti
Šiaip, žinokit, Raudonėj gyvena vaikinas, kuris turi persodintą širdį. Po gripo komplikacijų jo širdis buvo pažeista ir teko persodinti.Tai dabar jis pirmu numeriu kasmet lekia skiepytis nuo gripo.Jį pamačius, nesinori nesiskiepyti , nes taip gali bet kam būti po gripo komplikacijų.
Atsakyti
dabar jau tikrai neapsimok skiepytis, nes imunitetas susiformuos tik po 2 sav, tai gali buti dar blogiau, kai organizmas "sirgs" po skiepo ir neduok diev tikras virusas prisikabins
mane tai varo ta masine psichoze ir gazdinimas tuo gripu i depresija .... verysad.gif
Atsakyti
Aš manau,kad tai farmacininkų pelnas. Aš prieš tikrai. biggrin.gif
Atsakyti
geriausia strategija parasyti tiems, kas sirgo kiauliu gripu ir paklausti, ar po to kai jie sirgo siepytu vaikus nuo kiauliu gripo ar neskiepytu.
Mano istorija tokia, kad man buvo labai atsibode tas spaudos ir TV gasdinimas, kad pandemija, kiauliu gripas, zmones mirsta. Ir pas pareiskiau, kad noriu susirgti tuo gripu tam, kad nereiketu bijoti. NEs tas gasdinimas uzknises buvo.
Bet kai gulejau su 40 tai atsiprasinejau Dievo, kam taip kalbejau. Galvojau, kad man plauciu uzdegimas. Buvo sventes, nedirbo jokie medikai. O galutinai issikapsciau is ligos TIK lygiai po menesio. Tiek daug temperaturos esu turejusi pries 10 metu, kai irgi sirgau gripu.
Ai, del saves tai kazkaip nieko, bet labai bijojau del vaiku ir vis galvojau, kad tik jie nesusirgtu tada kai as negaliu is lovos pasikelti. Bet greiciausiai tai nemazai zmoniu gal ir sunkiau sirgo negu as. Nes komplikaciju man nebuvo. Tik pats gripas ilgai nepaleido. O dar ir dabar labai saugausi. Po viso to labai labai svyruoju, ar neskiepyciau vaiku.
Liga is tiesu sunki ir tai nera visiskas burbulas. Skiepijamasi nuo daug paprastesniu ligu kaip antai rotavirusas arba vejaraupiai.
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2010 01 17, 23:41)
geriausia strategija parasyti tiems, kas sirgo kiauliu gripu ir paklausti, ar po to kai jie sirgo siepytu vaikus nuo kiauliu gripo ar neskiepytu.
Mano istorija tokia, kad man buvo labai atsibode tas spaudos ir TV gasdinimas, kad pandemija, kiauliu gripas, zmones mirsta. Ir pas pareiskiau, kad noriu susirgti tuo gripu tam, kad nereiketu bijoti. NEs tas gasdinimas uzknises buvo.
Bet kai gulejau su 40 tai atsiprasinejau Dievo, kam taip kalbejau. Galvojau, kad man plauciu uzdegimas. Buvo sventes, nedirbo jokie medikai. O galutinai issikapsciau is ligos TIK lygiai po menesio. Tiek daug temperaturos esu turejusi pries 10 metu, kai irgi sirgau gripu.
Ai, del saves tai kazkaip nieko, bet labai bijojau del vaiku ir vis galvojau, kad tik jie nesusirgtu tada kai as negaliu is lovos pasikelti. Bet greiciausiai tai nemazai zmoniu gal ir sunkiau sirgo negu as. Nes komplikaciju man nebuvo. Tik pats gripas ilgai nepaleido. O dar ir dabar labai saugausi. Po viso to labai labai svyruoju, ar neskiepyciau vaiku.
Liga is tiesu sunki ir tai nera visiskas burbulas. Skiepijamasi nuo daug paprastesniu ligu kaip antai rotavirusas arba vejaraupiai.

Niekas ir nesako kad liga lengva schmoll.gif ir niekam cia tos mirtys nejuokingos schmoll.gif
Kas norima pasakyti, kad yra daug mirtinesniu ligu, bet is ju toks burbulas neispuciamas, nes skiepu nereik parduot.
Ir kad sie skiepai normaliai neistirti, neisbandyti, prideta velniai zino kokiu medziagu ir ..... padaryta gera reklama doh.gif
Sveikatos jums ir jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes smile.gif
daznai kalbama apie skiepų nuo gripo žalą... as vis dar abejoju,ka daryti,skaiciau cia toki straipsneli http://www.valstieti...ai-apie-skiepus
sako, kad iš pirmo žvilgsnio gripo virusas gali pasirodyti nekaltas dalykas, tačiau jo sukeltos komplikacijos gali būti itin sunkios: plaučių uždegimas, širdies pakenkimas... baisu.
Dažnai klausimų apie pašalinį skiepų poveikį sulaukiantis gydytojas paaiškino, kad pasiskiepijęs nuo gripo žmogus gali susirgti tik tuomet, jei skiepijimo metu jis jau buvo pasigavęs virusą ir išgyveno inkubacinį ligos periodą.
ka jus darote? tikite?
Atsakyti
QUOTE(Gabi123 @ 2010 11 03, 12:31)
sveikos, mamytes smile.gif
daznai kalbama apie skiepų nuo gripo žalą... as vis dar abejoju,ka daryti,skaiciau cia toki straipsneli http://www.valstieti...ai-apie-skiepus
sako, kad iš pirmo žvilgsnio gripo virusas gali pasirodyti nekaltas dalykas, tačiau jo sukeltos komplikacijos gali būti itin sunkios: plaučių uždegimas, širdies pakenkimas... baisu.
Dažnai klausimų apie pašalinį skiepų poveikį sulaukiantis gydytojas paaiškino, kad pasiskiepijęs nuo gripo žmogus gali susirgti tik tuomet, jei skiepijimo metu jis jau buvo pasigavęs virusą ir išgyveno inkubacinį ligos periodą.
ka jus darote? tikite?

kai pasiskiepyji nuo gripo,imunitetas susidaro po 2-4 sav.Todel per tas 2-4 savaites drasiai gali susirgti bet kuriuo kitu virusu,persalimu arba netgi gripu.Todel skiepytis reikia iki epidemijos pradzios. Po 2 sav organizmas pradeda gaminti antikunius nuo gripo viruso.PAs zmones su labai silpna imunine sistema kartais pasigamina nepakankamai antikuniu kad apsaugoti nuo viruso patekimo i organizma,bet tokiu atveju skiepas apsaugo ne nuo susirgimo gripu o nuo komplikaciju. Man gripas atrodo baisenis negu tariamos/gal but ir kartais esamos komplikacijos po skiepo.
Papildyta:
QUOTE(Zuwytes @ 2010 01 18, 12:08)
Niekas ir nesako kad liga lengva  schmoll.gif  ir niekam cia tos mirtys nejuokingos  schmoll.gif
Kas norima pasakyti, kad yra daug mirtinesniu ligu, bet is ju toks burbulas neispuciamas, nes skiepu nereik parduot.
Ir kad sie skiepai normaliai neistirti, neisbandyti, prideta velniai zino kokiu medziagu ir ..... padaryta gera reklama  doh.gif
Sveikatos jums ir jusu seimai  4u.gif

ir kokios gi tos dar baisesnes ligos kurios taip masiskai plinta kaip gripas? Kas sako kad skiepai neistirti? Jus gal dirbate skiepu gamyboje kad sakote kad jie neistirti? Manote kad vaistai,kuriais reikes gydytis jei neduok Die po gripo atsiras komplikaciju,yra labiau istirti ir maziau kenks organizmui?

http://www.lrytas.lt...9...A1irdÄÆ.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taupuokle: 03 lapkričio 2010 - 14:59
QUOTE(taupuokle @ 2010 11 03, 15:57)

doh.gif

jau pasiskiepijau victory.gif o va seima sunkiai pavyksta ikalbet - bijo schmoll.gif gaila, vaikams nera tu skiepu su trumpa adata biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes noriu paklausti gal kas zinot mano dukrytei metukas , jau puse metu kaip nustatyta astma ar galima toki vaika skiepiti nuo pendeminio gripo.
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2010 11 03, 19:21)
jau pasiskiepijau  victory.gif

Į sveikatą 4u.gif

Aš tai vartoju kitas priemones. Gripu nesergu daugelį metų. Bet tema apie skiepus. rolleyes.gif Gal tai, kas tinka man, kitiems atrodytų neverta dėmesio arba neefektyvu ax.gif. Tai ir nedetalizuosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 03 lapkričio 2010 - 20:14
Izrelyje mire 15 zmoniu, pasidariusiu skiepa nuo gripo:
http://www.autismnet.ru/video.html 5 video
(sudba privivka5)
Atsakyti