Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo gripo

QUOTE(vilniusw @ 2008 10 09, 18:38)
Nenoriu kartotis bet butent ta ir parasiau kalbedama apie pasauline gripo vakcinu situacija kad didzioji dalis gripo vakcinu yra gaminamos su thimerosaliu TIK kai kurios be gyv. kurios yra pakuojamos mazomis dozemis.  O kas gyvena Lietuvoj ar ne sia info atsirinks ir sau pritaikys. Jei LT gripo vakcinos yra tik vienadozes tai puiku

Vaxigrip: Pagalbinių medžiagų sąrašas

Buferinis tirpalas:
Natrio chloridas
Kalio chloridas
Dinatrio fosfatas dihidratas
Kalio-divandenilio fosfatas
Injekcinis vanduo

Fluarix:Pagalbinių medžiagų sąrašas

Natrio chloridas, dinatrio fosfatas dodekahidratas, kalio-divandenilio fosfatas, kalio chloridas, magnio chloridas heksahidratas, α- tokoferilio-vandenilio sukcinatas, polisorbatas 80, oktoksinolis 10 ir injekcinis vanduo.

Influvac
Pagalbinių medžiagų sąrašas

Kalio chloridas, kalio-divandenilio fosfatas, dinatrio fosfatas dihidratas, natrio chloridas, kalcio chloridas, magnio chlorido heksahidratas ir injekcinis vanduo.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilniusw @ 2008 10 09, 18:38)
Nenoriu kartotis bet butent ta ir parasiau kalbedama apie pasauline gripo vakcinu situacija kad didzioji dalis gripo vakcinu yra gaminamos su thimerosaliu TIK kai kurios be gyv. kurios yra pakuojamos mazomis dozemis.  O kas gyvena Lietuvoj ar ne sia info atsirinks ir sau pritaikys. Jei LT gripo vakcinos yra tik vienadozes tai puiku

visgi būtų smagu, jei pasikartotum ir pateiktum nenuginčijamų mokslinių duomenų, kuo tiomersalis toks baisus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2008 10 09, 21:22)
visgi būtų smagu, jei pasikartotum ir pateiktum nenuginčijamų mokslinių duomenų, kuo tiomersalis toks baisus  bigsmile.gif

O ar yra bent vienas nenugincijamas faktas kad gyvsidabris nera baisus?
Atsakyti
QUOTE(vilniusw @ 2008 10 09, 21:56)
O ar yra bent vienas nenugincijamas faktas kad gyvsidabris nera baisus?

baisus, bet, jei mokeisi mokykloje, tikriausiai pameni, kas yra kenksminga dozė 4u.gif
Atsakyti
blink.gif merginos, moterys nesipykstam, visos mes protingos esam, tiesiog kiekvienas turi savo nuomone ir isitikinimus, dekui jums labai, kad pasidalinote savo ziniuomis ir info, bet gerbkite kiekvieno apsisprendima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2008 10 10, 09:04)
baisus, bet, jei mokeisi mokykloje, tikriausiai pameni, kas yra kenksminga dozė  4u.gif

Hmm..bijau kad ta pamoka kai kalbejo apie "baisias ir ne tokias baisias" gyvsidabrio dozes kudikiu ir vaiku smegenim ir jo itaka ju sveikatai ir vystymuisi busiu pramiegojusi. Bet labai neliudziu nes tuom neapsiriboju.
Atsakyti
Labukas.Net nežinau,dabar esu pasimetusi ar skiepyti dukryte nuo gripo ar ne? g.gif patarkite
Atsakyti
as buvau pasiryzusi skiepyti, bet pasiskaiciau cia info ir nusprendziau neskiepyti, mane itikino ta nuomone, kad skiepas gaminamas pries tam tikra bakterija, kuri greiciausei mutuos, ir skiepas nieko nepades, jis gali tik pridaryti zalos, arba tiesiog veltui isleisti pinigai...na gal gali padeti lengviau prasirgti gripu, bet cia irgi nezinia, bet esme ta, kad jai pradesit, tai reikes skiepyt kasmet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2008 10 13, 11:33)
as buvau pasiryzusi skiepyti, bet pasiskaiciau cia info ir nusprendziau neskiepyti, mane itikino ta nuomone, kad skiepas gaminamas pries tam tikra bakterija, kuri greiciausei mutuos, ir skiepas nieko nepades, jis gali tik pridaryti zalos, arba tiesiog veltui isleisti pinigai...na gal gali padeti lengviau prasirgti gripu, bet cia irgi nezinia, bet esme ta, kad jai pradesit, tai reikes skiepyt kasmet doh.gif

bigsmile.gif
1.gripo sukėlėjas yra virusas- ne bakterija.
2.Iš kur informacija apie tai, kad pradėjus reikia skiepytis kasmet g.gif
Atsakyti
Aš kažkaip vis daugiau išgirstu nuomonių prieš skiepą
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 10 13, 11:38)
bigsmile.gif
1.gripo sukėlėjas yra virusas- ne bakterija.
2.Iš kur informacija apie tai, kad pradėjus reikia skiepytis kasmet  g.gif

atsiprasau miela ponia, bet nemanau, kad turiu cia jums teisintis ir rasyti is kur gavau tokia info, tiesiog parasiau savo nuomone, ir isvadas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2008 10 13, 13:22)
atsiprasau miela ponia, bet nemanau, kad turiu cia jums teisintis ir rasyti is kur gavau tokia info, tiesiog parasiau savo nuomone, ir isvadas  tongue.gif

Teisintis nereikia, nes neesate puolama ar kaltinama mirksiukas.gif Tiesiog norėjau sužinoti jūsų informacijos šaltinį, kuriuo remdamasi padarėte išvadą, kad skiepytis nuo gripo, vienąkart pradėjus, būtina kasmet(čia mano asmeninei savišvietai bigsmile.gif )
Atsakyti