Maniškiui dveji su puse. Iki šiol dar nuo gripo neskiepijau ir nežadu skiepyti Ne todėl, kad būčiau prieš skiepus, bet todėl, kad nematau kol kas būtinybės ( o be būtino reikalo nenoriu chemijos papildomos vaikui grūsti, ir taip jos pakanka mūsuose). Pati irgi nesiskiepiju. Ir vyras ne. Ir nieko. Gyvi dar Man kažkaip rodos, kad geriau laiku ligą pastebėt ir "prigriebt", tada ir komplikacijų tikimybė sumažėja. Nes dabar kiek skaitau apie gripo komplikacijas, tai virus praktiškai pabrėžiama, kad žmonės laiku neužbėgo ligai už akių (ėjo į darbą "iki paskutinio", nesigydė ir t.t.).
Nesu aš nei už, nei prieš skiepą. Tiesiog šiuo metu nematau būtinybės.
mes irgi prieš gripo skiepus
ne neskiepiju
Esu labai pries gripo skiepus Is savo patirties...
Neskiepijau nei vieno, net tokiu minčių nekilo kažkodel, ir iš mano pažystamų nežinau nei vienos mamytės, kuri būtų paskiepijus savo vaiką
Mes pasiskiepijome...pries menesi patekome i ligonine...ir ten abi su dukryte susirgome gripu man greitai vikas praejo,o jai labai blogai buvo,3 dienas negalejome numusti temperaturos 39,8 ....tai paklausiau daktares "gal ir nereikia tu skiepu,kad vaikui taip bloga"....o ji man paaiskino,kad cia dar gerai ir pakankamai lengvai pernesa ,ir kad nuo gripo A labai daug mazyliu mirsta
Taigi manau,kad reikia skiepu, nors ir yra galimybe susirgti,bet lengvesne forma...
Taigi manau,kad reikia skiepu, nors ir yra galimybe susirgti,bet lengvesne forma...
dar neskiepijom, bet galvoju reikes, prieš einant į darželį paskiepint...
Kiekvienas turi galimybę pasirinkti. Tačiau aš kiekvieną kartą labai išsigąstu, kai perskaitau, kad kokiam nors žmogui reikia atlikti širdies persodinimo operaciją dėl gripo sukeltų komplikacijų. O juk tų kompilikacijų buvo galima išvengti paprasčiausiu skiepu... Todėl reikia gerai pagalvoti priimant sprendimą.
Aš skaitau, kad skiepai nuo gripo - tai tik bereikalingas pinigų išleidimas, juk niekas nežino koks gripas ateis A, B ar... Geriau grūdintis, sveikai maitintis ir saugotis
neskiepijau dar nei karto
QUOTE(virginija.k @ 2008 03 17, 16:51)
Aš skaitau, kad skiepai nuo gripo - tai tik bereikalingas pinigų išleidimas, juk niekas nežino koks gripas ateis A, B ar... Geriau grūdintis, sveikai maitintis ir saugotis
Labai teisingai pasakyta.
Be to,pastebejau, kad kas pasiskiepyja nuo gripo serga labiau nei kada nebuvo skiepytas
QUOTE(jukka @ 2008 04 16, 22:14)
Labai teisingai pasakyta.
Be to,pastebejau, kad kas pasiskiepyja nuo gripo serga labiau nei kada nebuvo skiepytas
O aš pastebėjau, kad tie, kurie pasiskiepija nesuserga, kai aplinkiniai serga.