Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo gripo

QUOTE(*Lina* @ 2007 11 09, 16:10)
neskiepijom ir nežadu to daryt, mūsų tėtis dirba aviakompanijoj, tai parsineša namo kokią kitą gripo formą, nei spiepijama doh.gif

Būtent dėl to esu prieš gripo skiepus drinks_cheers.gif .Draugė pernai pasiskiepijo,o po mėn toks gripas užpuolė,kad kapstėsi net 2sav doh.gif
Atsakyti
Skiepysiu būtinai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida L @ 2007 11 10, 11:18)
Aš daug metų pati skiepijuos ir vaiką paskiepysiu. Tik nemaišykit peršalimo ligų nuo gripo, nes gripo pasekmės tikrai žiaurios. O šiais metais tam tikros rizikos grupės skiepijamos nemokamai (paklauskit savo šeimos gydytojos smulkesnės informacijos)  4u.gif

O kokios tos grupės g.gif Man nieko nesakė apie tai g.gif unsure.gif
Atsakyti
Na mes nei vieno vaikiuko neskiepijome nuo gripo, nors gerai pagalvojus, gal ir reiktų
Atsakyti
sveikos.as tai vis neapsisprendziu skiepyt maziuka ar ne... g.gif bet jauciu reik,blogiau manau nebus ax.gif
Atsakyti
As savo mergytes dar neskiepijau, nes dar nesiruosiam i darzeli kulniuoti, taciau pati jau pasiskiepinau ir bandysiu vyra priversti pasiskiepyti (jis pas mus sioje vietoje yra silpniausia grandis). Siaip jau man skiepas visada padedavo ir nesiruosiu jo atsisakyti. Kitais metais ir mergyte skiepysiu BUTINAI.
Atsakyti
QUOTE(inga0921 @ 2007 11 09, 18:26)
Sveiki. Mes savo 1,4 m. dukryte irgi paskiepijom, dar ik viena doze, kita po menesio, bet gydytoja sake, kad negalima atidarytos vakcinos tiek laiko laikyti,  tai kita karta vel reikes imti nauja.

o! unsure.gif Man to gyd. nesake, reiks patikslint, nors manau, jei tikrai ta vakcina negaliotu, butu tikrai pasakius. g.gif Aisku, jei pinigeliu negaila, galima antra pirkt. Siaip reiks paieskot info siuo kl. Tikiuos jusu gyd. nera suinteresuota pardavimais (vakcinu)?.. unsure.gif Be to, musu vaistas udarytas svirskste, nezinia kiek ten jo "issivedos"... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Naujai iskepta @ 2007 11 11, 18:18)
sveikos.as tai vis neapsisprendziu skiepyt maziuka ar ne... g.gif  bet jauciu reik,blogiau manau nebus ax.gif

Ir as taip galvojau drinks_cheers.gif , taigi jei apsisprendet, tai skubekit, kad iki epidemiju atsparumas spetu susidaryt!
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2007 11 06, 23:45)
Gal kas zino, kas jau buvo skiepytas  ax.gif  mazus vaikus iki 3 metu skiepyja 0,5dozes, bet nezinau ar reikia kartuoti po menesio? Mums nieko nepasake, bet kazkur skaiciau kad reikia kartoti. Kaip buvo jums ax.gif  Aciu 4u.gif

Reikia kartoti! mes irgi gavom 0,5 dozes, kita sako po menesio, nors skaiciau, kad reik po 2 sav. Be to, gavau info, kad saldytuve laikoma kita puse tiek veiksminga neisbus (visa men) blink.gif , tai zodziu ryt skambinu gydytojai.
Keista, kad jums nepasake g.gif
Atsakyti
aš pasitariau ir su tais, kas mums gripo vakcinas veža.

taigi, išvada tokia - jei vaikas neina į darželį, tuomet skiepytis geriau visiems aplinkiniams - tėvams, seneliams.. vaiką skiepyti tik jei yra dažnas visuomeninių erdvių svečias.

mes taip ir darom - savo zuikio dar nekankinsim (nes vakcina mažiausiems suleidžiama per du kartus), o skiepijames patys. tikiuosi, viskas bus gerai. tfu tfu tfu 4u.gif
Atsakyti
neskiepiju..

tikiuos nesusirgsim, as pati iki siol buvau gan atspari sitai zarazai, tioikiuos mazule taip pat atsilaikys smile.gif
Atsakyti
Mes dar nesiskiepijom, bet bandysim kitą savaitę atlikti šia procedūrą ax.gif kadangi lankom lopšelį, tai tikiuosi, kad skiepas padės bent jau didesnių komplikacijų išvengti
Atsakyti
Aš neskiepijau ir bent jau kolkas nežadu skiepyti....
Aš irgi nesiskiepysiu(vieną kartą skiepijaus, tai taip susirgau, kad doh.gif , daugiau nesiskiepiju ir laikausi puikiai 3*tfu tfu tfu), o vyras dar svarsto...O mažosios neskiepiju, nes į darželį dar neinam ir maža dar... ax.gif
Atsakyti
Mes tai abu su vyru skiepijames. Dukra i darzeli neina, tai neskiepijom. Nors apie paskiepijima rimtai svarstem.
TIk skiepijant vaika tenka pirkti dvi vakcinas. Galima susirasti dar viena vaika, ir skiepyti kartu.
Atsakyti