Įkraunama...
Įkraunama...

Uošvienė

QUOTE(*Lina* @ 2006 06 26, 18:36)
aš saviške visiškai nepasitikiu,ji pastoviai man priekaištauja,kad aš tą ar aną blogai darau,taigi vaiko jai tikrai nepalikčiau ir ji mano nurodymų tikrai neklausytų schmoll.gif  schmoll.gif jei Ugnytė atrodo per stora,tai liepia dažniau vandenuką duot nei pienuką ir t.t

As su tavimi visiskai sutinku, nes tos uosvienes per daug kisasi i vaiku auginima, mat jauciasi labai patyrusios uzauginusios savo vaikus, ir nesupranta kad vaikai dabar auginami visai kitaip. ir tas ju vadovavimas tik erzina bet tikrai nepadeda. pvz, mano pacios mama visai nesikisa.
Atsakyti
kadangi mano mama gyvena kartu su mumis tai as jai kazkaip nebijau palikti savo mazio, bet jau savo anytai tai ne uz ka, nes jos patarimai kartais isvercia is koto doh.gif o mamai pasakiau kad ji savo vaikus uzaugino ir dabar leistu man savaji uzauginti taip kaip as noriu, tai ji labai ir nepriestarauja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš pasitikiu ir mama, ir anyta, bet tik trumpam, porai valandų. Pačioj pradžioj su abiem turėjau griežtą pokalbį, paaiškinau, kad kudikis yra mano, ir aš nusistatau taisykles, kaip jį reikia auginti. Padėjo. Dabar kai palieku, žinau, kad viskas praeis sklandžiai ir niekas jam neikiš čiulptuko ar arbatelės smile.gif
Atsakyti
Aš savo uošviene nepasitikiu,nes tokių moterų,močiučių retai būna...Vyresnėlis ten kartais būna,bet aš jį palieku neramia širdim,nes žinau,kad jis ten bus alkanas.Sūnus sakė kai paprašė valgyt,tai ji atšovė,kad nelaiku užsimanei... doh.gif O su uošviais gyvena dūkra su šeima,tai skirtumas tarp anūkų baisus.Vienu žodžiu teisingas yra posakis apie anytas"ČIA MANO ANŪKAI(apie dūkros vaikus),O ČIA MARČIOS VAIKAI"... thumbup.gif
Atsakyti
As tai pasitikiu ir savo mama ir anyta nes zinau kad abi puikiai priziures musu vaika, o ir Gabrielius labai mylisavo mociutes, sakyciau anyta net labiau rolleyes.gif
Atsakyti
na savo mamai galiu palikti vaikus,bet uosvienei tai schmoll.gif .ji labai griezta,kai reikia ir i uzpakali ispiria savo anukams
Atsakyti
4u.gif
o as tai savo mamai anksciau bijodavau palikti, nes nenoredavau kad vaika pripratintu prie ranku. Na o dabar praejus 3 menesiams nebijau nei vienai nei kitai mamai palikti. Juk jos uzaugino savo vaikus, mokes paziureti ir maniski, be to mano maziuke nenori buti rankose.Ji ant ranku labai pavargsta ir pyksta kartais.
O ir as turejo pokalbi su savo mama del maitinimo ir del nesiojimo ant ranku.
Bet dabar jau viskas gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Na as dar nebuvau palikus mazes niekam (iskyrus jos teveli biggrin.gif ), nes dar siek tiek per maza ir valgo MP, bet atejus laikui tikrai ramiai paliksiu tiek mamai, tiek anytai, pasitikiu jomis abiem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamytukas @ 2006 12 15, 13:16)
Vienu žodžiu teisingas yra posakis apie anytas"ČIA MANO ANŪKAI(apie dūkros vaikus),O ČIA MARČIOS VAIKAI"... thumbup.gif

Man pasisekė, nes mano vyras vienturtis. Todėl jo tėvai šokinėja aplink vienintelę anukę, kaip aplink Kalėdų eglę biggrin.gif Ir dar prašo, kad dažniau paliktume. Tik man nesinori, jaučiu kažkokį keistą kaltės jausmą kai ją palieku, net trumpam.
Atsakyti
QUOTE(supermamytukas @ 2006 12 15, 12:16)
teisingas yra posakis apie anytas"ČIA MANO ANŪKAI(apie dūkros vaikus),O ČIA MARČIOS VAIKAI"... thumbup.gif

jooo,cia gryna tiesa,pati patyriau tai savo kailiu.dukros vaikai yra labiau mylimi,o va marcios kazkodel schmoll.gif .as nsp,bet tai juk sunaus vaikai.o vat mano mamai visi anukai vienodi.
Atsakyti
Na as tevu jau nebeturiu verysad.gif O vyro tevams as turbut ir katino nepatikeciau,o ka jau sakyti apie vaika [-us] blush2.gif
Atsakyti
Esu mazute palikusi 1 karta savo mamai.O dabar,kadangi gyvnam anglijoj, mazyte visada buna tik su teveliais.Bet dukryte palikciau ir anytai,ja pasitikiu biggrin.gif
Atsakyti