as irgi su savaja draugauju. prapulciau be jos. daug kalba, dazniausiai ne i tema, bet toks jau mociuciu darbas. gera jas turet.
Gerai kai vaikai turi abi močiutes Kadangi su anyta nereikia gyvent po vienu stogu, tai man visai gera
Mano tai puiki man ir pataria gal net daugiau nei mano mama, suprantama ji ir patirties daugiau turi juk 4 vyrus uzaugino. Na sutariam puikiai ir vaikucio palikti jai nebijociau
pasitikiu o kas belieka
žinokit, aš tai kartais labai nustembu tiek mamos tiek anytos auginimo metodais...atgyvenę ir pasenę...o man taip nepatinka kai aiškina ką daryt ir dar, prieš porą sav. vaikiukui sužvairavo akys...aišku aš išsigandau ir klausiu mamos, ta nieko nežino...pasakiau anytai-apsiverkė ir vos ne greitąją kviest norėjo tada draugei paskambinau-tai pasakė, kad nepergyvenčiau viskas ok o poliklinikoj tai išsijuokė iš mūsų, kad mes taip pergyvenom...žodžiu toks jausmas, kad mano mama ir anyta neauginusios vaikų...nors aš turiu tris seses, o vyras du brolius
Man tai anyta dar geriau nei mano mama . Labai noriai dukrelę pažiūri ir patarimai ne tokie kategoriški kaip maniškės
QUOTE(kristinita @ 2009 01 24, 01:23)
žinokit, aš tai kartais labai nustembu tiek mamos tiek anytos auginimo metodais...atgyvenę ir pasenę...o man taip nepatinka kai aiškina ką daryt ir dar, prieš porą sav. vaikiukui sužvairavo akys...aišku aš išsigandau ir klausiu mamos, ta nieko nežino...pasakiau anytai-apsiverkė ir vos ne greitąją kviest norėjo tada draugei paskambinau-tai pasakė, kad nepergyvenčiau viskas ok o poliklinikoj tai išsijuokė iš mūsų, kad mes taip pergyvenom...žodžiu toks jausmas, kad mano mama ir anyta neauginusios vaikų...nors aš turiu tris seses, o vyras du brolius
Dauguma kudikiu iki 5-6 men. pazvairuoja, vieni maziau, kiti stipriau, bet tai normalu, kol susireguliuoja ju regejimas. Pvz.: pirmas savaites kudikis temato 30 cm atstumu
Keista, kad dauguma musu mamu tokiu dalyku nezino, tuo labiau uzauginusios tiek vaiku Na, anksciau viskas kitaip buvo nei dabar, ir ne visos mociutes susitaiko su siuolaikinemis ziniomis apie vaiku auginima
na negaliu sakyti, kad anyta blogai elgiasi ar ka, pasitiket pasitikiu...bet nenoriu palikti jau kritiniu atveju, kai nera kam is seimos su lelyte pabuti vezam pas anyte
man gera tiek uosviene tiek mano mama, pataria bet nesikisa ir nebruka ikyriai savo nuomones. uosviene matom tik karta i du menesius, nes toli gyvename, taciau ji taip labai buna anukelio issiilgusi kad viskas ciki. ir apie kitus reikalus kalbant, ne tik apie vaika, nieko blogo negaliu pasakyti. puiki moteriske
QUOTE(Muskatine69 @ 2009 01 17, 21:24)
mazass nu va
aiskiau galiu klausiau savo mmamos ar gi ir kai as buvau mazyte man duodavai 5menesiu kepta vista valgyt
tai ji net nusipurte ir atsake JOKIU BUDU!!!!!!!!!!!!!!!!
aiskiau galiu klausiau savo mmamos ar gi ir kai as buvau mazyte man duodavai 5menesiu kepta vista valgyt
tai ji net nusipurte ir atsake JOKIU BUDU!!!!!!!!!!!!!!!!
Savo akimis esu macius, kaip drauges pamote (beje su aukstesniuoju medicininiu), auginanti dukra "senoviskai" dave jai grauzti savo apvalgyta rukytos vistos kaula ir beje man akys ant kaktos islipo kai pamaciau kaip svariai 4men lialka ta kaula nuciulpe
Mano broliene savo pirma sunu augino "o kaip seniau kaime" metodika, tai primaitinti pradejo labai anksti, o dar 1m neturedamas bachurelis jau lapnodavo rukyta desra
O cia dar keletas citatu is SM temos, ka valgo 6men vaikai:
O aš nustebau, kad dabar pediatrai papildomo maisto ragaut mažiams leidžia tik nuo 5 mėn. oficialiai Atseit, dabar tokios normos dėl padidėjusio alergiškumo. Bet jei pienelio jau nebeturi, ar užtenka to mišinio iki 5 mėn? Mums ryt bus 4 mėn. ir man jau norisi ko nors jai duoti paragauti ;D Pirmam sūnui, tai jau nuo 2 mėn. sultytes pradėjau duoti, o 4 jau visas košes (be mėsos) valgė ir nieko neatsitiko :smile.gif
Mano lelius nuo keturių mėn.pradėjo ragauti įvairias visių tyres,labiausiai tiko kriaušių.Dabar yra 6mėn.praktiškai duodu visko:sriubytės,košes,obuoliuko.ka tik keptu bulvių paragavo ir nieko,aišku dar ir mano pienelio gauna.Kaip laikrodukas šikoja ir jokių žalių kakučių tongue.gif
mums 6men ir 1 sav.Ryte(apie 7) geriam misinuka,po kokios valandos sukapojam jogurto indeli.Tada pusryciams verdu grudu kose(dedu sviesto ir druskytes,nes kitaip nevalgo).Po to vel misinuko.Pietums - darzoviene (bulves,morkos ir zirneliai+sviestas,druska,karves pienas.Triukas su alyva ir misineliu nepavyko).Apie 18 val pienukas,o pries miega,t.y.20val.Hipp naktine tyrele su sausainiais.Ir ismiega iki ryto.Paskaiciusi jusu pasisakymu,pasijutau kaip motina zudike del tokios vaiko mitybos.Bet mums taip daktare patare,o ja as pasitikiu.Zodziu , kiekvienam savo.
As nenoriu diskutuoti, gerai tai ar blogai, tiesiog noriu pasakyti, kad tavo uosviene nera kazkokia ten keistuole - tiesiog anksciau buvo iprastas ankstyvas primaitinimas ir tiek
Aš sava anyta pasitikiu, nes galiu ramiai jai dukras palikti . O kas geriausia, kad nesikiša ir nekomanduoja kas, kur, kodėl ir kaip
as savo anyta ne uz ka nepasitikiu, net nezinau kaip reikes elgtis kai teks mazyle palikti jai ( o juk taip vistiek kadanors bus...), kai mergytei pute pilvuka, ji nusprende, kad muiliukas puikiai pades, as grieztai pasakiau ne (nes tik viena naktele prarekem, maniau pirmiau duosiu lasiuku, gal savaime susitvarkys, ir nereikes jai to sikniuko dirgint), tai ji paslapciom, kai manes nebuwo salia, vistiek sugrudo jai ta muila. Ir kaip daba tokiu zmogum galima pasitiket?