Įkraunama...
Įkraunama...

Uošvienė

[COLOR=deeppink]nu cia ziauriai jau tavo uozviene ka! blink.gif
is vis jauciu nepalikciau tokiai savo vaiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglee @ 2009 01 13, 15:17)
Laba diena 4u.gif
as savo anyta pasitikejau labai,ji buvo su manim kol as kankinausi su saremiais,pasikeisdami buvo su mano vyru.nes mano mama sirgo gripu.kai pagimdziau,ji pasiliko su manim per nakti,kol as miegojau su vaiku, ji ziurejo mus abu.daug man padejo.ir adoma maziuka palikdavau jai pora valandu,kad galeciau istrukti truputi is namu,pasivakscioti.kazkaip jai labiau patikedavau saugoti savo vaika nei mamai.bet...kai suejo vaikui 3 menesiai,ji kai as enmatydavau,bandydavo vaika maitinti braskem,kose manu blink.gif nuo to laiko jai nepalikineju,nes neklause manes.nu kur protas jos,3 menesiu vaikui braskes duoti doh.gif as jai grieztai pasakiau, kad primaitinsiu nuo 6 menesiu.bet vistiek kisdavo jam ka nors kai nematydavau.suneliui jau beveik metukai,o ji vistiek sugeba man ka nors pasakyti del maitinimo.kai nematom, duoda jam saildainiu,nors as neleidziu.ji prie manes sako mano vaikui:ar mamyte tau duoda valgyt normalaus maisto, ar tik savo piena kisa? doh.gif ir kaip as ja galiu gerbti, jei ji negerbia manes g.gif dar kai laukiausi visiem skelbe, kad nepriziures anuko, nes tai marcios vaikas blink.gif mb uz mane eina, bet nenoriu jo pykdyti su mama.kartais ji tikrai gera, galima susisneketi,bet...

Skaitau ir stebiuos panasumu! Lyg apie savo uosviene skaityciau. Ji visada noredavo ikisti mano mazajai ka nors. Nuo 3 men ji buvo isitikinus kad vaikui mano pieno neuztenk tikrai, kad turiu virt koses manu i visokias kitas. Veliau irgi prikaisiodavo kad blogai vaika maitinu. Prieina prie mazosios ir sako vis ir kada tave mamyte normaliai maitins. doh.gif Kazkur 8 men bande ikist keptos vistos, sako tegul nors paciulpia, skoni pajunta.
Dabar jau kai valgom beveik viska, biski aprimo, bet vistiek kai bunam sveciuose jai visada atrodo kad maze valgyt nori ir vis kisa kazka tai sausaini tai kotletuka tai dar ka. Tik dabar jau mes mandrios jei nenorim tai kisk nekisus viskas atsidurs ant grindu!! lotuliukas.gif

Atsakyti
mano anyta per daug nesikisa smile.gif ir aciu dievui nes isproteciau jei tureciau tokias kaip auksciau aprasytos smile.gif kai pagimdziau tik telefonu pasveikino kol pas ja nenuvaziavom pas mus nesiverze. vaiko auginima palieka man, dziaugiasi kai atvaziuojam nesioja supa, jei paprasom pabuna. nereguliuoja kaip maitinti, ka uoti ko ne, savo patarimu neprikaisoja tik karts nuo karto padiskutuojam ka jie duodavo kai mazi buvom o kaip yra dabar biggrin.gif
Atsakyti
oas neturiu,tai gal ir ramu mums g.gif
Atsakyti
*mamux* 4u.gif
manau cia panasiai mums visoms buvo doh.gif
mano uosviene nuo antrojo menesio kisdavo banana biggrin.gif tai pykdavau oj!!! doh.gif
sakoniekonebus, lai ciulpia burnoj biggrin.gif tada jau 5men pamate kad dar tik piena duodu tai pykdavo biggrin.gif namums dakatarai nerekomendavo, tik tyrele kokia, tai ji kiso ir vistos biggrin.gif
nzn kaip jos cia sugalvoja? ne jau musu mamosir mum duodavo vistos?biggrin.gif
Atsakyti
maniškė paskabina mb(aš su ja nebendrauju schmoll.gif ) ir moko kuo maitinti,duokit lašinių,manų košės,obuolį duot graužt,kai dar tik vos du dantukai išlindę doh.gif priekaištauja,kad neatvežam anūkės,o pati jokio noro nerodo atvažiuoti schmoll.gif net per šventes neatvažiavo,įtariu ir per pirmąjį gimtadienį neatvažiuos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatine69 @ 2009 01 15, 15:56)
*mamux*    4u.gif
manau cia panasiai mums visoms buvo  doh.gif
mano uosviene nuo antrojo menesio kisdavo banana biggrin.gif tai pykdavau oj!!!  doh.gif
sakoniekonebus, lai ciulpia burnoj biggrin.gif tada jau 5men pamate kad dar tik piena duodu tai pykdavo biggrin.gif namums dakatarai nerekomendavo, tik tyrele kokia, tai ji kiso ir vistos biggrin.gif
nzn kaip jos cia sugalvoja? ne jau musu mamosir mum duodavo vistos?biggrin.gif

Bijau kad TAIP!
Atsakyti
as savo anyta stengiuosi matyti kuo reciau.tokos bjaurios bobos dar neesu macius lotuliukas.gif kai pastojau ir su vyru pradejau gyventi kartu kisdavos i musu santykius.vos tik susipykdavau su vyru liepdavo jam daigtus susirinkti ir palikti mane tipo ar sliauzysiu paskui ji doh.gif pats ir sliauzydavo biggrin.gif kai pradejau vaikcioti jau su dideliu pilvu tai pradejo mane kaltinti kad as vaika kankinu ir neleidziu jai gimti lyg tai priklausytu nuo mamu unsure.gif ir toks vaizdas susidare kad ji nesilauke niekada doh.gif kai pagimdziau pirmas klausimas buvo ne kaip mazyles ir mano sveikata o ar vaikas grazus gime lyg tai svarbiausia butu doh.gif kai atveziau jai ja parodyti tai izeidinejo mane ir mazyle.tipo kokia ji stora,ji uzaugs ir bus storule.zandai kokie didele.tipo as ja tokia stora padariau blink.gif nors dabar ji kudute mazai svoriomum priauga ir tikrai negime tokia jau stora.te ne uosviene o siaubas guobu gatveje lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitau ir galvoju, kas tom motinom pasidaro, kurios augina sunus g.gif Kas toje ju galvoje ivyksta, kad tampa tokios bjaurios bobos, kai ju sunu gyvenime atsiranda moteris g.gif ...pasireiskia kazkoks nenormalus pavydas?...nenormalus savininkiskumo jausmas?...o gal klimaksas kaltas?...
Kaip noreciau tokia netapti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 01 16, 12:48)
Skaitau ir galvoju, kas tom motinom pasidaro, kurios augina sunus  g.gif Kas toje ju galvoje ivyksta, kad tampa tokios bjaurios bobos, kai ju sunu gyvenime atsiranda moteris  g.gif ...pasireiskia kazkoks nenormalus pavydas?...nenormalus savininkiskumo jausmas?...o gal klimaksas kaltas?...
Kaip noreciau tokia netapti  ax.gif

thumbup.gif Pritariu. Gal cia pavydas ir norejimas viska konrtoliuoti, pasijusti svarbiai. Kazkaip dukteru mamos geranoriskai ziuri i zentus (bent jau mano) ir nesikisa.
Atsakyti
QUOTE(Brigitte @ 2009 01 15, 17:56)
Bijau kad TAIP!

man kol nebuvau nescia tai buvo gera tikrai giriau sakiau mano uosvene gera, bet kai pagimdziau, o tada parode nagelius.man ji nieko nesako, bet mano vyrui,lyg tai as valgyt neduodu vaika badu marinu, kad mesos neduodu ir taip kiekviena diena mano vyrui smegenys plona.(as pas uosvene gyvenu)viena karta jai paviko supigdyti mane su vyru, nes jis neistvere ir pradejo manes klausti ka maitinu,. kiek,. man taip sirdis suskaudo kad manim vyras nepasitiki.bet viska mes isiaiskinom atsiprase ir taip pamoksla atsaite mano uosvenei, tai daugiau nesikysa, bet uztai vistiek itampa yra.
Atsakyti
*mamux* biggrin.gif biggrin.gif
nu tu duodi biggrin.gif klausiau mamos , sake JOKIU BUDU biggrin.gif
Atsakyti