Įkraunama...
Įkraunama...

Uošvienė

Na daugumos anytos gal tobulai nepriziuri vaikuciu ar turi kita nuomone vaiko auginimo klausimu, taciau domisi ir greiciausiai savaip myli. O vat maniske tik 3 kartus mazaja temate, net telefonu nepasiteirauja, o jei vyras pats ka papasakoja (pvz. paaugom tiek ir tiek) tai vis su dukros vaiku lygina unsure.gif
Gaila man mazosios, kad senele tokia...
Atsakyti
QUOTE(det @ 2008 12 17, 20:23)
Na daugumos anytos gal tobulai nepriziuri vaikuciu ar turi kita nuomone vaiko auginimo klausimu, taciau domisi ir greiciausiai savaip myli. O vat maniske tik 3 kartus mazaja temate, net telefonu nepasiteirauja, o jei vyras pats ka papasakoja (pvz. paaugom tiek ir tiek) tai vis su dukros vaiku lygina unsure.gif
Gaila man mazosios, kad senele tokia...

Na maniškė lygiai tokia pat. Tai jau vyras net nebepasakoja kaip mums sekas, kaip gyvenam aggressive.gif.
Atsakyti
mazass nabuvo taipkadper vestuves ji atrodekaip per laidotuves, visi dziaugesi kad pagliau mes tuokiames ax.gif o ji verke ir ne zodzio nepratare. baznycioj stovejo susiraukus, viskas blogai jai... tiek prigeremoteris, kd oj doh.gif
tikiu kad sunku vaikus isleisti nezinia kaip reaguosiu i savo sunu kai jis zenysis, bet visdelto dziaugsiuos,juk tai jo gyvenimas,ir jis turi teise rinktis..
nenoriu net prisiminti bet esme tame kad vestuves sujauke, per antra diena jai uzsivaidno, kad jos vyras(uosvis) manomam kabint pradejo doh.gif
nu virsune!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
o as savo anyta pasitikiu ji pujkus zmogus,aisku ji turi savo minusu,pvz atejti ir nurodineti ka man daryti,kaip sunu auginti ir pan, bet manau kiekviena mama taip elgesi noredama geriausio savo sunui ir anukuj,va pas mane kita situacija ka jus rasote blogo apie anytas as ta pati galiu apie asvo mama parasyti,jai nusispjauti i mane i anuka ir isvis kai ji suzinojo,kad laukiuosi atsisake bendrauti:verysad:
Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2008 12 18, 15:20)
o as savo anyta pasitikiu ji pujkus zmogus,aisku ji turi savo minusu,pvz atejti ir nurodineti ka man daryti,kaip sunu auginti ir pan, bet manau kiekviena mama taip elgesi noredama geriausio savo sunui ir anukuj,va pas mane kita situacija ka jus rasote blogo apie anytas as ta pati galiu apie asvo mama parasyti,jai nusispjauti i mane i anuka ir isvis kai ji suzinojo,kad laukiuosi atsisake bendrauti:verysad:

Siaubas del mamos doh.gif Nesuprantu, kaip taip buti gali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatine69 @ 2008 12 18, 14:45)
mazass nabuvo taipkadper vestuves ji atrodekaip per laidotuves, visi dziaugesi kad pagliau mes tuokiames  ax.gif  o ji  verke ir ne zodzio nepratare. baznycioj stovejo susiraukus, viskas blogai jai... tiek prigeremoteris, kd oj doh.gif
tikiu kad sunku vaikus isleisti nezinia kaip reaguosiu i savo sunu kai jis zenysis, bet visdelto dziaugsiuos,juk tai jo gyvenimas,ir jis turi teise rinktis..
nenoriu net prisiminti bet esme tame kad vestuves sujauke, per antra diena jai uzsivaidno, kad jos vyras(uosvis) manomam kabint pradejo doh.gif
nu virsune!!!!! biggrin.gif

Toks ispudis susidare, kad ne sunaus vestuvese ji buvo, o jo laidotuvese doh.gif
Na tikiuosi, kad as tokia nebusiu savo vaikams.
Kazkas yra gerai pasakes: "jeigu nenori prarasti savo vaiko - susidraugauk su jo antraja puse" smile.gif
QUOTE(kur-rita @ 2008 12 18, 17:20)
... as ta pati galiu apie asvo mama parasyti,jai nusispjauti i mane i anuka ir isvis kai ji suzinojo,kad laukiuosi atsisake bendrauti:verysad:

Liudna, kai sava mama tokia unsure.gif
Atsakyti
kur-rita verysad.gif
ozinai tu gyvenimas sukurei su myliomuoju,turite vaikiuka, dziaukites tuo. tau maziausiai reikia jos paguodos ir lai nerupi jai tas anukas,tau nerupes irgi blush2.gif
nu ir bjaurybeka??
Atsakyti
smile.gif+2008 12 12, 15:45-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2008 12 12, 15:45)
o as visada ir visu prasau, kas tik beateina, kad eitu nusiplauti ranku ir neprileidziu prie vaiko, kol tai nepadaro  tongue.gif  biggrin.gif
uosviene pasitikiu, bet vaiko nepalieku. na tiksliau niekam nepalieku tik MV, o jis man  ax.gif
mano uosviene tikrai geras zmogus, maza tokiu, bet gyventi vis tiek kartu nenoreciau  lotuliukas.gif  o del to auginimo patarimu, tai kaip ir kiekviena moteris ju duoda daug, tik as pasiklausau, palikcioju galva ir darau kaip man reikia  smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu...as va dar isdristu savo mamai palikti, bet ir tai retai...
Atsakyti
o as pasitikiu uosvene smile.gif gerai su ja sutariame, bet gyvent kartu nenoreciau (kam gadint santykius mirksiukas.gif )
jeigu reiketu , tai drasiai palikciau (trumpam) savo sunu ir uosviams, ir seneliams ir savo tevams, ir savo broliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatine69 @ 2008 12 19, 16:21)
kur-rita verysad.gif
ozinai tu gyvenimas sukurei su myliomuoju,turite vaikiuka, dziaukites tuo. tau maziausiai reikia jos paguodos ir lai nerupi jai tas anukas,tau nerupes irgi  blush2.gif
nu ir bjaurybeka??

aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
rita ner uz ka 4u.gif
tam ir esame mes cia ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
as savo anyta pasitikejau labai,ji buvo su manim kol as kankinausi su saremiais,pasikeisdami buvo su mano vyru.nes mano mama sirgo gripu.kai pagimdziau,ji pasiliko su manim per nakti,kol as miegojau su vaiku, ji ziurejo mus abu.daug man padejo.ir adoma maziuka palikdavau jai pora valandu,kad galeciau istrukti truputi is namu,pasivakscioti.kazkaip jai labiau patikedavau saugoti savo vaika nei mamai.bet...kai suejo vaikui 3 menesiai,ji kai as enmatydavau,bandydavo vaika maitinti braskem,kose manu blink.gif nuo to laiko jai nepalikineju,nes neklause manes.nu kur protas jos,3 menesiu vaikui braskes duoti doh.gif as jai grieztai pasakiau, kad primaitinsiu nuo 6 menesiu.bet vistiek kisdavo jam ka nors kai nematydavau.suneliui jau beveik metukai,o ji vistiek sugeba man ka nors pasakyti del maitinimo.kai nematom, duoda jam saildainiu,nors as neleidziu.ji prie manes sako mano vaikui:ar mamyte tau duoda valgyt normalaus maisto, ar tik savo piena kisa? doh.gif ir kaip as ja galiu gerbti, jei ji negerbia manes g.gif dar kai laukiausi visiem skelbe, kad nepriziures anuko, nes tai marcios vaikas blink.gif mb uz mane eina, bet nenoriu jo pykdyti su mama.kartais ji tikrai gera, galima susisneketi,bet...
Atsakyti