Mano anyta irgi nebloga moteris, ypac kai nesimatom per daznai ir per daug mokinti progos neturi Nes kazkiek laiko teko gyventi kartu, tai keliai buvo pradeje kirstis O dabar tai visai susikirstu, nes anuke tik kelias min mate, o jau pamokyma ne viena issakyt spejo
Sveikos mamytės Niu va pati tos temos iniciatorė buvau, tai vis laiks nuo laiko užsuku paskaitinėt Kažkaip įdomu apie tas uošvienes paskaitinėt, palygint, pagirt, o kartais ir bjauriu žodeliu paminavot Teiva nuo to laiko kada kūriau temukę praėjo nepilni 3 metai O va niekas ir nepasikeitė iš uošvių pusės Tik dar labiau santykiai pašliję Nu situacija gal ir nėra iš blogiausių, bet......Kaip ir kiekviena marti norim šiek tiek privatumo, kaip ir kiekviena mama norim savaip vaikus augint... Na o apie savąją ,,brangenybę'' galiu papasakot begales anekdotų...Gyvų - nebetkokių Per tuos tris metus visko esu mačius ir girdėjus...O geriausias bajeriukas buvo šį rudenį...Taigi turėjau trim dienelėms išvykt.Tame tarpe į aukles buvo paimta močiutė(uošvienė).Kas jau kas, bet nakties miegas, mano manymu, vaikui svarbiausias vien dėl to kad jis turi miegot savoj lovytėj, savuos patuoluos, su savo žaisliuku...Svetima teritorija, tai čia jau kaip sakoma tik tokiu atveju, jei ne savam mieste svečiuojies Nu ir ką man tik išvažiavus iš namų, suuodžiau, kad vaikas atsidūręs pas senelius Ale velnias nemato, gi vaikų ant kiemo ten yra, tegul palaksto, pažaidžia Bet matai uošvienei to per maža, ji ir nakčiai vaiką pas save parsivedė...O ta naktis iš pirmų lūpų pasirodio buvo labai nebloga, tipo vaikas miegojo kaip užmušta(čia jau uošvienės komentaras), bet va netyčiom taip išėjo, kad kieme uošvį užtikau rūkantį, tai ir užklausiau, kaip mažoji naktį miegojo.Nu sako, matyt ne savas kampas, ne savi namai, tai blaškės, verkšleno Nu žinokit va čia ir pagavau kažkurį meluojant , įtariu toji melagė moteriškosios lyties Taiva kažkaip ir nėra to pasitikėjimo apskritai abiem uošviais...
Va dar kas jau kas, bet labai mane biesina senio(uošvio) blevyzgos Nu jis man yra tokių nesamonių pametęs, kad sveikas žmogus taip tikrai nekalbėtų...Savaitgalį(labai retai taipo išeina) jei tenka palikt mergaičiukę priežiūroj, tai po visų aukliavimų abu seniai(uošviai)p[areiškia savo nuomonę,,anot tai Kamilei(dukrai) tėvų visai nereikia.Ji labai gerai gyventų su seneliais'' Vien už tokias mintis galėčiau aš juos iššaudyt...Ir dar būna numeta frazių, kad tipo mama(tipo aš) mažai laiko turi kada su vaiku būt, tipo ale vos ne atiduok vaiką augint
Nu žinokit po tokių jų keliamų nesamonių nusprendžiau daugiau jokių aukliavimų neprašyt...geriau samdysiu moteriškę, bet bus rami galva.Nieks man neūš į ausis.Viena laimė kad atskirai gyvenam, o kitaip papjaučiau aš ten juos už daromus cirkus Vieną sūnų užaugino, vienturtėlį, tai nebežino kaip per galvą bepersiverst dėl to vaiko.
Va būtų galimybė, tai savo mamukui palikčiau paną retkarčiais...Ji tai moteris ne moteris,o AUKSAS Švelnumo įsikūnijimas
Va dar kas jau kas, bet labai mane biesina senio(uošvio) blevyzgos Nu jis man yra tokių nesamonių pametęs, kad sveikas žmogus taip tikrai nekalbėtų...Savaitgalį(labai retai taipo išeina) jei tenka palikt mergaičiukę priežiūroj, tai po visų aukliavimų abu seniai(uošviai)p[areiškia savo nuomonę,,anot tai Kamilei(dukrai) tėvų visai nereikia.Ji labai gerai gyventų su seneliais'' Vien už tokias mintis galėčiau aš juos iššaudyt...Ir dar būna numeta frazių, kad tipo mama(tipo aš) mažai laiko turi kada su vaiku būt, tipo ale vos ne atiduok vaiką augint
Nu žinokit po tokių jų keliamų nesamonių nusprendžiau daugiau jokių aukliavimų neprašyt...geriau samdysiu moteriškę, bet bus rami galva.Nieks man neūš į ausis.Viena laimė kad atskirai gyvenam, o kitaip papjaučiau aš ten juos už daromus cirkus Vieną sūnų užaugino, vienturtėlį, tai nebežino kaip per galvą bepersiverst dėl to vaiko.
Va būtų galimybė, tai savo mamukui palikčiau paną retkarčiais...Ji tai moteris ne moteris,o AUKSAS Švelnumo įsikūnijimas
nu ir uosvienes ka
Sveikos mamytes, kaip pritariu jums del ranku plovimo Visi, kas pas mus ateina, iskart nusiplauna rankas ir bedos nemato - vis tik mazas vaikas namie. Tik anyta ne. Kiekviena karta kartoti reikia. Ir kiekviena karta isizeidzia Beje, isizeidzia del bet ko, ka pasakau del vaiko. Is pradziu buna neisgirsta, tada as kartoju, tada seka pasakymai - "as ne viena vaika uzauginau", "mano rankos svarios" ir pan. Tai dabar sakau vyrui, kad jis viska pasakytu.
[quote=Mega13,2008 12 15, 23:09]
Nu žinokit va čia ir pagavau kažkurį meluojant , įtariu toji melagė moteriškosios lyties Taiva kažkaip ir nėra to pasitikėjimo apskritai abiem uošviais...
Tiesa, pamirsau parasyti. Mums irgi teko kelis kartus vaikuti su uosviais palikti. Tai su jais vaikas ir valgydavo, ir miegodavo gerai, ir neverkdavo visai Nors vaikutis ne is ramiausiuju, tai itarimas kazkaip kildavo Aisku, paklausinejus detaliau, paaiskedavo, kad ne viskas taip sklandziai ir budavo. Tai nesuprantu, kam meluoti. Cia gal reik suprasti kaip irodyma kad moka vaikus auginti
Nu žinokit va čia ir pagavau kažkurį meluojant , įtariu toji melagė moteriškosios lyties Taiva kažkaip ir nėra to pasitikėjimo apskritai abiem uošviais...
Tiesa, pamirsau parasyti. Mums irgi teko kelis kartus vaikuti su uosviais palikti. Tai su jais vaikas ir valgydavo, ir miegodavo gerai, ir neverkdavo visai Nors vaikutis ne is ramiausiuju, tai itarimas kazkaip kildavo Aisku, paklausinejus detaliau, paaiskedavo, kad ne viskas taip sklandziai ir budavo. Tai nesuprantu, kam meluoti. Cia gal reik suprasti kaip irodyma kad moka vaikus auginti
mano "anyta" tik paskambina vyrui, tai iskart praso, kad vaika atveztume, nes mat ponia negali pati atvziuoti. o kelione trukltu kokias 15min max. trumpiau tariant, vaikui jau greit metai, o ji "anuke" mate gal tik 2-3 kartus. as jos nematau, tai man taip gerai buna. net ir girdet apie ja nesinori
Is kur tiek piktumo rasant apie anytas?
Ko jus jom pavydit?Nei viena anyta nenori nieko blogo anukams.Pasakymas: mano vyras labiau pasitiki mano mama.Brangioji, cia tik jums taip atrodo arba jus norit tuo tiketi.
Arba: kai anyta laiko ant ranku vaika nenuleidziu nuo jos akiu.Negaliu atsistebet sitos mamos piktumu.juk cia jos anukas, kodel neduoti seneliams pasidziaugti?Ka jinai jam galva nusuks?
Juk jus busit tokia pati.O gal ir kazkieno anyta, visada lazda turi du galus.Nepraeis daug laiko, kai i jus gali taip ziureti jusu marti.Ar bus malonu? o gal galvojat , kad jums taip nenutiks?Su tokiu poziuri 100% nutiks.
Auginu 2 sunus ir visada stengiuosi su anyta elgtis mandagiai ir graziai, juk jinai mano vyro mama ir mano vaiku mociute.Negerbti jos , reiskia negerbti savo vyro, negerbti saves.
Idomu ar butu jums mamytes malonu, jei jusu vyrai taip elgtusi su jusu mamom, kuriom jus pasitikit 100%.Idomu, ar butu jums malonu, jei jums jusu sunus pasakytu, kad labiau pasitiki uosve(cia liecia auginancias sunus), negu jumis?
Yra zinoma(irodyta), kad vaikui reikia abieju seneliu, atimdami tai is savo vaiku , jus juos labai skriaudziate.
O metodikos auginant vaikus labai keiciasi: siandien jos tokios, po keliu metu jau kitokios.Taip kad nereikia isivaisduoti,kad taip kaip jus auginat siandien( labai teisingai), niekada nepasikeis.
Ko jus jom pavydit?Nei viena anyta nenori nieko blogo anukams.Pasakymas: mano vyras labiau pasitiki mano mama.Brangioji, cia tik jums taip atrodo arba jus norit tuo tiketi.
Arba: kai anyta laiko ant ranku vaika nenuleidziu nuo jos akiu.Negaliu atsistebet sitos mamos piktumu.juk cia jos anukas, kodel neduoti seneliams pasidziaugti?Ka jinai jam galva nusuks?
Juk jus busit tokia pati.O gal ir kazkieno anyta, visada lazda turi du galus.Nepraeis daug laiko, kai i jus gali taip ziureti jusu marti.Ar bus malonu? o gal galvojat , kad jums taip nenutiks?Su tokiu poziuri 100% nutiks.
Auginu 2 sunus ir visada stengiuosi su anyta elgtis mandagiai ir graziai, juk jinai mano vyro mama ir mano vaiku mociute.Negerbti jos , reiskia negerbti savo vyro, negerbti saves.
Idomu ar butu jums mamytes malonu, jei jusu vyrai taip elgtusi su jusu mamom, kuriom jus pasitikit 100%.Idomu, ar butu jums malonu, jei jums jusu sunus pasakytu, kad labiau pasitiki uosve(cia liecia auginancias sunus), negu jumis?
Yra zinoma(irodyta), kad vaikui reikia abieju seneliu, atimdami tai is savo vaiku , jus juos labai skriaudziate.
O metodikos auginant vaikus labai keiciasi: siandien jos tokios, po keliu metu jau kitokios.Taip kad nereikia isivaisduoti,kad taip kaip jus auginat siandien( labai teisingai), niekada nepasikeis.
QUOTE(edm @ 2008 12 17, 13:41)
Is kur tiek piktumo rasant apie anytas?
o negerbti sao marcios, tai reiskia negerbti savo sunaus??? Matyt nebuvote temsta susidurus su moterimis, kurios pavydi savo suneliu zmonoms!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurios pavydi perkamu dovanu zmonoms ir sako- kam cia reik tokias nesamones brangias pirkt? Anukeliams nieko blogo nelinki? O jei sunums linki, tai kaip?...
na kad pavydi tai jau tikrai !!!
mes ir va geriausiomis draugemis buvom, kol buvau tik mb drauge
va prasau po siai dienai likau drauge, mylima, bet jauciu jai neapykanta, povestuviu!!!! galir negrazu, bet ji to nusipelne!
va prasau po siai dienai likau drauge, mylima, bet jauciu jai neapykanta, povestuviu!!!! galir negrazu, bet ji to nusipelne!
QUOTE(Muskatine69 @ 2008 12 17, 16:07)
na kad pavydi tai jau tikrai !!!
Jei ne paslaptis, tai kas nutiko per vestuves, kad taip pasikeite numone?