Įkraunama...
Įkraunama...

Uošvienė

is tikruju viskas nuo zmogaus priklauso..ar ji uosviene ar ji mama...
as tik anita pasitikiu,o mama ne,nors ji ir pedagoge,bet neramu kaip tai kai palieku,o vyro mama nuostabus zmogus visose srityse smile.gif
Atsakyti
Mes uosvienei nepaliekam (tiksliau, paliekam tik vienas kitam, daugiau niekam) ir nzn ar kada paliksim savo zirniukus... blush2.gif Maciau, kaip ji negraziai elgias su vyros dukterecia, kaip uz nieka i kampa stato ir t t aggressive.gif Tai tokiam zmogui nelabai norisi palikti maziuku, nors ji labai jau praso... blush2.gif Man keista, kad ji musu 3 men mazylius sodinos ant keliu... doh.gif Ir nuolat atvaziavus nesiojas ir pasakoja, va mama jusu nenesioja, o as gera, as panesiosiu - nu nemegstu tokiu zmoniu, kurie vaikiukams sitaip kalba gun_bandana.gif Mama, koki aji bebutu, savo vaikams pati geriausia wub.gif
Atsakyti
Anytai dar negaliu patiketi... blush2.gif
Labai kertasi poziuris i vaiku auginima... Pvz jai visai nieko tokio pavaisinti tokio amziaus vaika cipsais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 11 27, 10:47)
is tikruju viskas nuo zmogaus priklauso..ar ji uosviene ar ji mama...
as tik anita pasitikiu,o mama ne,nors ji ir pedagoge,bet neramu kaip tai kai palieku,o vyro mama nuostabus zmogus visose srityse smile.gif

drinks_cheers.gif SUTINKU SU SIA NUOMONE.
Mano uosviene pedagoge. Kai dukrytew verkia- ji sako:
"nu kas yra? Oi oi,paverk paverk." Ateina,net rankas nusiplaut tingi. Ir ciupina vaika uz ranku, uz zaislu. O kaip zinia- vaikeliams kas i ranka- tas i burna. Ir vis klausia, kada dukrytei normalu maista duosiu, gal jai neuztenka mano pieno. gun_rifle.gif
NEPASITIKIU NE 1 PROCENTO.
Savo mazaja kai uzmiega- paliekam mano mamai. Nesakau, kad ja pasitikiu, betdaugiau nei uosviene....
Atsakyti
QUOTE(7aistukas7 @ 2008 12 05, 15:26)
drinks_cheers.gif SUTINKU SU SIA NUOMONE.
Mano uosviene pedagoge. Kai dukrytew verkia- ji sako:
"nu kas yra? Oi oi,paverk paverk." Ateina,net rankas nusiplaut tingi. Ir ciupina vaika uz ranku, uz zaislu. O kaip zinia- vaikeliams kas i ranka- tas i burna. Ir vis klausia, kada dukrytei normalu maista duosiu, gal jai neuztenka mano pieno.  gun_rifle.gif
NEPASITIKIU NE 1 PROCENTO.
Savo mazaja kai uzmiega- paliekam mano mamai. Nesakau, kad ja pasitikiu, betdaugiau nei uosviene....

As ir nesuprantu zmoniu, kurie ateje pas vaikus ranku nesiplauna doh.gif Negi taip sunku? Pas mus ir ta pati situacija... Itariu, kada neiskentus paprasysiu, kad nusiplautu... blush2.gif
Cia gal ne i tema, bet niekaip nesuprantu, ar cia mums tik taip atrodo, kad "anyta - velnio pramanyta", ar cia jos taip nenormaliai su savo marciom elgias... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, na tikrai kad tas anytas velnias kur nunestu. Vasara buvom isvaziave i pajuri pailset ir mazyle grynu oru pakvepuot( jei tada buvo 3men ).Tai uosviene kiekviena miela ryta skambindavo ir sakydavo tik nepaliktit vaiko saulej tik neperkaitinkit, o vakare vel skambindavo ir klausdavo kaip jauciasi jos anukele. Ir taip visa savaite. Ir seip sumasto paskambint ir paiskit, kad namuos siltai aprenkciau, nes lauke vejas pakiles. Jei as pasakau, kad mazyle pavargus ar nori miego tai sneku nesamones, o jei vyras ta pati sako, tai tyli sikna uzraukus. Seniau labai gerai su ja sueidavau, bet kai gime dukryte nebegaliu pakest jos. Pastoviai kada atvesit anuke parodyt, nes pasiilgo(cia kiekviena savaite taip) o ji pas mus ateit negali nors gyvenam tame paciame mieste ir gal per kilometra Ir gili uzuojauta jums mamytes, kas turit tokias "geradares ir viska zinancias " anytas
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na pasipasakosiu kokia anyta turiu as , drutai ir aiskiai bigsmile.gif
na vadovaut megstanti, kaip ir kiekviena moteris, bet kas per daug tas nesveika ar ne? biggrin.gif taigi iki santuokos, su ja buvom geriausiomis draugemis, ir taurele islenkdavome pasislepe biggrin.gif nors is manes tokia gereja lotuliukas.gif zodziu.. po to kai susituokem su mb, pasidariau pati blogiausia doh.gif net per vestuves spejo aploti, kokia yra mano seima, kad mano tevai issiskyre ir pan.
isvadino benamem katem, ir sake kad tai igimta (del issiskyrimo) atseit ir mes su mb greit issiskyrsim. o visa tai sake mano mami verysad.gif apmaudu, mano mama per auksto intelekto moteris kad kristu taip zemai kaip ji, ir ji nepuole i asaras.. tiesiog paaiskino kad tai musu gyvenimas, ir jame gyvensim MES , o ne su JA!!!! na jai svarbu buvo turtai, ir ieskojo marcios bagotos biggrin.gif
tad po siai dienai, su ja tik labas, o ji drauge matai... nebenoriu su tokiom turet daugiau reikalu, istisai aiskina savo medicinos metodus, ka duot vaikui valgyt, lai susikisa i savo sikna ji viska!!!!! schmoll.gif bet bendraut turi, juk ji mb mama, kad ir kokia ji bus, jis visa laika myles ja, bet stoves prie manes wub.gif delto as ji be galo myliu!!! 4u.gif
Atsakyti
na mano anyta ta gera moteris, bet siaip vaiku stengiuosi nepalikti, kazkaip man geriau, kai vaikai su manimi wub.gif smile.gif . Zinoma, kai jau reikia palikti, tai pasitikiu ja, nors visko pasitaiko, kad ne taip padaro, kaip as dayciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2008 12 07, 10:50)
As ir nesuprantu zmoniu, kurie ateje pas vaikus ranku nesiplauna  doh.gif Negi taip sunku? Pas mus ir ta pati situacija... Itariu, kada neiskentus paprasysiu, kad nusiplautu... blush2.gif
Cia gal ne i tema, bet niekaip nesuprantu, ar cia mums tik taip atrodo, kad "anyta - velnio pramanyta", ar cia jos taip nenormaliai su savo marciom elgias... blush2.gif

o as visada ir visu prasau, kas tik beateina, kad eitu nusiplauti ranku ir neprileidziu prie vaiko, kol tai nepadaro tongue.gif biggrin.gif
uosviene pasitikiu, bet vaiko nepalieku. na tiksliau niekam nepalieku tik MV, o jis man ax.gif
mano uosviene tikrai geras zmogus, maza tokiu, bet gyventi vis tiek kartu nenoreciau lotuliukas.gif o del to auginimo patarimu, tai kaip ir kiekviena moteris ju duoda daug, tik as pasiklausau, palikcioju galva ir darau kaip man reikia smile.gif
Atsakyti
del ramku plovvimo pritariu abiem mamytem ax.gif
nors man nereikedavo sakyt ir prasyt, jie lyg ir susiprasdavo 4u.gif
Atsakyti
visiskai nepasitikiu schmoll.gif
Atsakyti
Na,su tuo ranku plovimu,tai irgi geras reikalas.
Musu maziausias gime neisnesiotas,tai kazkaip ir saugai labiau.O namie,pas mus visada tvarka tokia,parejai namo,nusirengei,tada nusiplauni rankas,o paskui jau zygiuojam kas sau biggrin.gif Visi iprate,ir niekam nekyla klausimas,o kam to reikia,dar kartais dukra bando priestaraut,nes atseit jos rankos svarios doh.gif

Taigi,kai anytele apsireiske,mes kaip tik su mazuoju is gydytojos grizom,o ta prileke ir kisa rankas prie vaiko burnytes,as is virtuves ir riktelejau,kad rankas nusiplautu,o tada mazaji liestu ax.gif
Na ir prasidejo,nuo :kokiu tonu tu su manim kalbi iki as du vaikus uzauginau,ir nei vieno ligom neapkreciau. doh.gif O as,jai ir sakau,kad apie ligas as nekalbu,ir man nesvarbu kiek vaiku jus uzauginot,as jau ,siaip jau,trecia turiu,o kalba eina apie asmens higiena tongue.gif ,be to jis maziukas blush2.gif
O anytele,kaip koks kalakutas,sedi prilipus prie sofos,sunku jai rankas nusiplaut,tai vyras ir sako,ko cia sedi,eik ranku nusiplaut,negi sunku ( cia MB ),as susinervinus,net is kambario isejau ax.gif
Bet ,po to karto,vis tik ikelia koja i musu namus,be jokiu problemu,tiesiai prie kriaukles,ir rankeles jau svarios thumbup.gif

Tai gi,morale tokia,kad visgi,jei zmogus nesupranta,tai ir nesusipras,reikia tiesiog pasakyti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti