Įkraunama...
Įkraunama...

Uošvienė

QUOTE(veridiana @ 2008 11 09, 23:53)
pilnai pritariu  thumbup.gif  thumbup.gif
tokių uošvienių  nebūna  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ot ir buna tongue.gif as su savo anyta puikiai sutariu, aisku neesam geros drauges, bet tikrai nesipykstam smile.gif mano anyta sauni good.gif
Atsakyti
as tai kai su savo anyta pasilieku vienu du, tai tylim, nes as neturiu apie ka su ja kalbeti, o ji nzn, gal jau bijoti manes pradejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mano anyta tai super moteris thumbup.gif niekada nepersa savo nuomones, niekada nesikisa i musu gyvenima smile.gif o prasom visada padeda ir pataria smile.gif visoms linkiu tokios smile.gif
Atsakyti
mano anyta, tai nebloga, myli anuka mirksiukas.gif skambina kiekviena sekmadieni, kad ji pamatytu, nors ir per kamera. Kai grisim namo, pamatysim tikraji veida del lepinimo g.gif O siaip viskas puikiai ir pakalbet galima smile.gif
Atsakyti
O,as apie savo ir anytos santykius,tai galeciau romana parasyt smile.gif
Nuo pat pradziu,kai tik pradejau draugaut su dabartiniu savo vyru,tai ji nemego manes biggrin.gif ,bet kaip sakant,tuo metu niekas i tai demesio nekreipe.O kai susituokem,tai ji gyveno labai jau toli,kad net vestuvese nedalyvavo,tai mes kazkaip net ir nebendravom per daug,gal telefonu esu kokius keleta kartu kalbejus per 5m.
O stai,kai atsirado galimybe susitikt,tuomet ir prasidejo.Visko buvo,teko ir pasibart,ir nesikalbet smile.gif ,vaiku nera ziurejus niekada.As,gal kvaila,bet esu isdidi ir pati neprasau,o ji nesisiulo,nes keleta sykiu vyresnele priziurejo,tai kai pasibarem,prikiso,kad tuos kelis kartus,ir pareiske,kad as jai nepadekojau.
Neseniai buvom apsipyke,apsibare,bet as tokia,kad greitai pamirstu,o ji matai ne doh.gif ,zmogui tiesiog patinka nuodyt save pykciu lotuliukas.gif
Vyrui ir sakau,pasakyk mamai,kad jei nori su manim gali nekalbet,o anukus aplankyt lai eina,man negaila,nes visi ne amzinai gyvensim,tai vyras kokias 20min su mama santykius aiskinosi,bet kai jau atejo,man nieko nebesake.
O juokingiausia tai,kad paskutinis musu barnis prasidejo,kai paprasiau,kad rankas nusiplautu pries imdama vaika lotuliukas.gif
Pati auginu du berniukus,ir zinau,kad viena diena i ju gyvenimus ateis moteris,kurioms bus visai neidomu,kad tu naktim nemiegojai,kad uzpakali buciavai milijona kartu ir t.t.,jos ateis i tavo berniuku gyvenima,ir gyvens,o tau teks nusikast liezuvi,ir sulist marciai i uzpakali,kad tik jusu santykiai butu geri lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano uosviene tai sauni moteris thumbup.gif as su ja kaip su drauge bendrauju,ypac kai dviese bunam nenustojam pliurpt,kai i svecius nueidavau tai iki isnaktu sededavom plepedavom biggrin.gif kai gime anuke atvyko pas mus 3 sav.mums tada tik sav buvo tai labai padejo nes pirmos dienos su vaiku tikrai sunkios ir esu jai labai dekinga...Taciau yra vienas "bet" kuris man nelabai patinka,kai isvaziavo pastovei skambindavo klausdao ar daviau jos anukelei vandenuko,ar nuprausiau uzpakaliuka ar padariau ta ar padariau ana,jos tokie nereikalingi patarimai ir perdetas domejimasis doh.gif ,as suprantu kad ji mano mazyle labai myli bet as ir nedurna ir zinau ko mano vaikui reik,o jai ko nezinau tai pati ir paklausiu ax.gif Pasakai kad va mergyte irzli tai paskui labai gailiuosi,nes prasideda kas mano anukelei atsitiko,ko ji taip,kodel,vos ne taip ka padariai,tai va tokie tie reikalai su uosvenem lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu dievui, kad as kaip sakant neturiu tos tikrosios anytos, kadangi vyras augo ne su savo mama, o su tete, tai jis ir dabar mazai bendrauja, pasiskambina kartais, nu ji atvaziuoja geriausiu atveju i pusmeti karta ir dar per kaledas, bet ir tai ne visas, nezinau matyt ir paciai nelabai rupi savu vaiku neaugino, tai anuku tuo labiau
Atsakyti
nebandziau dar palikti,bet ir nezadu bandyti schmoll.gif
Atsakyti
Na nezinau... ir kuo gi tos vyru mamos tokios blogus... g.gif juk jums vyrus uzaugino kazkokiu budu g.gif
Atsakyti
selena_888  Paskelbta Vakar, 14:19
  Mano uosviene tai sauni moteris thumbup.gif as su ja kaip su drauge bendrauju,ypac kai dviese bunam nenustojam pliurpt,kai i svecius nueidavau tai iki isnaktu sededavom plepedavom biggrin.gif kai gime anuke atvyko pas mus 3 sav.mums tada tik sav buvo tai labai padejo nes pirmos dienos su vaiku tikrai sunkios ir esu jai labai dekinga...Taciau yra vienas "bet" kuris man nelabai patinka,kai isvaziavo pastovei skambindavo klausdao ar daviau jos anukelei vandenuko,ar nuprausiau uzpakaliuka ar padariau ta ar padariau ana,jos tokie nereikalingi patarimai ir perdetas domejimasis doh.gif ,as suprantu kad ji mano mazyle labai myli bet as ir nedurna ir zinau ko mano vaikui reik,o jai ko nezinau tai pati ir paklausiu ax.gif Pasakai kad va mergyte irzli tai paskui labai gailiuosi,nes prasideda kas mano anukelei atsitiko,ko ji taip,kodel,vos ne taip ka padariai,tai va tokie tie reikalai su uosvenem lotuliukas.gif

Ui kokia pazistama situacija, tik ne su uosviene, o su BROLIU doh.gif Karts nuo karto atsibruka i svecius tai ir prasideda "o cia jai patogu taip gulet?" "o cia jai nepersalta?" "o ko ji dabar cia taip rekia..............nezinai?" "kodel tu jai soskes neduodi?" mad.gif gun_bandana.gif gun_rifle.gif mega_shok.gif Nu vnz. visiska idiote mane laiko blink.gif

Sorry kad ne i tema ax.gif
Atsakyti
Neduok die usvenei palikt nei vyresneles nei mazylio. Vyresnele jei palikdavau seniau tai nedavalgius dazniausiai nes mociute seriala ziurejo arba zolyte pjove, viena kart isvis dukra apreke skaitos ji jos nekencia is jos jokiu dovanu nebegaus es cia buvo pries pat jos gymtadieni(t.y. dukra is mociutes) o viskas prasidejo del to kad dukra valgydama nesileido kutenama. o mazylio pati sake neziures niekada. Mat ji savo vaikus uzaugino(tiksliau vaikai vaikus augino) lai dabar jie ir marcios ja rupinasi. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
na jej jau apsnekam uosvenes,tai ir as noriu tart pora zodziu! blush2.gif blush2.gif blush2.gif .kokios jos geros nebutu,jos vistek erzina!!!! blush2.gif blush2.gif blush2.gif .as tai savo maziuka mamai veziojau,nors uosviene salia gyvena,nuo pat gymimo nekarto nepasiprase paziuret schmoll.gif .kai mamai operavo koja,ir ji negalejo vaiksciot vistek neatsisakidavo porai val. paziuret ,kaimyne jej ka kviesdavo.Tai tada jau uosvene pasisiule paziuret,na ir ka ,porai kartu uzteko jos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .bet santikiai su ja normalus.as pati nelabai dabar noriu jaj vaikuti duot,nes kai parvaziodavom,visas uzverktas buvo. verysad.gif verysad.gif verysad.gif na nemoka ji su vaikais,bande dar kai pagimdziau mokit preziuros,bet gavo atkirti,daugiau nemoke.dar pasikartosiu kaip zmogus ji faina,bet kaip uosvene ... blush2.gif na va issilejau,tai tik mamai buvau sakius,dabar ir jums tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti