O,as apie savo ir anytos santykius,tai galeciau romana parasyt
Nuo pat pradziu,kai tik pradejau draugaut su dabartiniu savo vyru,tai ji nemego manes
,bet kaip sakant,tuo metu niekas i tai demesio nekreipe.O kai susituokem,tai ji gyveno labai jau toli,kad net vestuvese nedalyvavo,tai mes kazkaip net ir nebendravom per daug,gal telefonu esu kokius keleta kartu kalbejus per 5m.
O stai,kai atsirado galimybe susitikt,tuomet ir prasidejo.Visko buvo,teko ir pasibart,ir nesikalbet
,vaiku nera ziurejus niekada.As,gal kvaila,bet esu isdidi ir pati neprasau,o ji nesisiulo,nes keleta sykiu vyresnele priziurejo,tai kai pasibarem,prikiso,kad tuos kelis kartus,ir pareiske,kad as jai nepadekojau.
Neseniai buvom apsipyke,apsibare,bet as tokia,kad greitai pamirstu,o ji matai ne
,zmogui tiesiog patinka nuodyt save pykciu
Vyrui ir sakau,pasakyk mamai,kad jei nori su manim gali nekalbet,o anukus aplankyt lai eina,man negaila,nes visi ne amzinai gyvensim,tai vyras kokias 20min su mama santykius aiskinosi,bet kai jau atejo,man nieko nebesake.
O juokingiausia tai,kad paskutinis musu barnis prasidejo,kai paprasiau,kad rankas nusiplautu pries imdama vaika
Pati auginu du berniukus,ir zinau,kad viena diena i ju gyvenimus ateis moteris,kurioms bus visai neidomu,kad tu naktim nemiegojai,kad uzpakali buciavai milijona kartu ir t.t.,jos ateis i tavo berniuku gyvenima,ir gyvens,o tau teks nusikast liezuvi,ir sulist marciai i uzpakali,kad tik jusu santykiai butu geri