Kadangi neuzilgo su vyru skrendame pailseti, tai teks pasitiketi uosviene . Jinai desimt dienu priziures musu leliu . Tai niekur nedings, kazkaip tures susitvarkyti. .
Man taip pat grazu, kai seneliai popina savo anukus, tik viskas turi buti proto ribose
QUOTE(veiva @ 2008 10 24, 14:29)
Kadangi neuzilgo su vyru skrendame pailseti, tai teks pasitiketi uosviene . Jinai desimt dienu priziures musu leliu . Tai niekur nedings, kazkaip tures susitvarkyti. .
Man taip pat grazu, kai seneliai popina savo anukus, tik viskas turi buti proto ribose
Vat būtent proto ribose. Tik jos būna taip peržengiamos, kad nei verk, nei juokis...Gerai, jei meilės vedina močiutė, pasiūlo saldumyną metukų vaikui.Na, pasiūlė, na, suvalgė vaikas saldainuką ir tuom visas blogis baigėsi. Bet yra tokių, kad kelių mėn. vaikui nematant mamai įkiša lašinukų gabaliuką į burną, kad dantenytes masažuotų, atseit, arba mėsos duoda, kai vaikas dar tyrelės neragavęs...Štai čia ir yra blogybė. Ir ne visos leidžiasi mokomos marčių.
oho, na tada jo, ir as nepalikciau tokioms mociutems
QUOTE(kroska19 @ 2008 10 21, 17:02)
mano uošvienė harpija kaip reta...griovė savo dukros šeimą, tai žentas pravarė, nes ultimatumą pareiškė, dabar sugrįžo į Lietuvą (iš Londono), tai mano šeimą ėda (savo sūnaus). Man labai skaudu ir negera tai girdint, nes iš neturėjimo ką veikti liežuvį laido, o man ir taip sunku, viena panelė 1 m. 10 mėn., kita 6 mėn., dar dirbu, tai po sunkios dienos porcija jos 'nuodų', tai nė gyvent nesinori...Paprastai dieną baigiu pagalvę apsikabinus ir ten laidoju savo skausmą. Šiuo metu labai sunku.
Kodel y pagalve?tai tavo seima tju turi ja saugoti ir ginti pasikalbek su vyru,pasielk su anyta kaip jos dukros vyras,nebuk pilka pelyte asaros neisgelbes o anyta matydama jog nusileidi dar labiau kis snapa y jusu darza.buk stipri aukstyn nosyte ir pirmyn pas anyta
as taj noreciau tureti anyta kuria galeciau pasitiketi ir pasikalbeti, bet deja ji visiska priesingybe geros anytos
Aš visiškai ja nepasitikiu, nes ne kartą teko nusivilti.....
ne už ką
turbut cia visu amziu klausimas - kodel anytos yra blogos, o mamos geros...
kai palieku savo lelyte su savo mama tikrai ramia sirdim palieku, nes zinau, kad padarys viska taip kaip as jai susakiau, pamaitins, perrengs, kai reikia panesios, pazais, padainuos......
bet va po keleto valandu su anyta... nera zodziu... visiskai atvirksciai viska padarys, kai reikia darzovienes duot - atseit nevalge, duoda deserto keleta saukstu, kai vaikas nori pazaist, ant ranku ima ir pastoviai nesioja...sodina i pagalves, nors kiek sykiu aiskinau kad blogai stuburui... neklauso vistiek sodina atseit nieko neatsitiks... dantenas tepa medum i dar troskintu apelsinu ir vandens su citrinu sultim duoda... irgi aiskinau, kad vaikams iki metu tokiu dalyku nepatartina duot, nes labai alergizuoja, nesupranta, tada kokia kalba su ja kalbeti jei lietuviskai nesupranta?????? o pokalbis su anuke buna tik is keliu zodziu - na, kaip tu? ir viskas...
as ne pries seneliu meile anukams, bet... vaikas lieka nepamaitintas, o po seneliu apsilankymo rekia, klykia ir rodo savo kaprizus ir neitiksi tada niekaip....
tai analizuojant vaiko savijauta ir gerbuvi, palikti su anyta ar ne... atsakymas tik vienas - NE!!!!!!!!!!
kai palieku savo lelyte su savo mama tikrai ramia sirdim palieku, nes zinau, kad padarys viska taip kaip as jai susakiau, pamaitins, perrengs, kai reikia panesios, pazais, padainuos......
bet va po keleto valandu su anyta... nera zodziu... visiskai atvirksciai viska padarys, kai reikia darzovienes duot - atseit nevalge, duoda deserto keleta saukstu, kai vaikas nori pazaist, ant ranku ima ir pastoviai nesioja...sodina i pagalves, nors kiek sykiu aiskinau kad blogai stuburui... neklauso vistiek sodina atseit nieko neatsitiks... dantenas tepa medum i dar troskintu apelsinu ir vandens su citrinu sultim duoda... irgi aiskinau, kad vaikams iki metu tokiu dalyku nepatartina duot, nes labai alergizuoja, nesupranta, tada kokia kalba su ja kalbeti jei lietuviskai nesupranta?????? o pokalbis su anuke buna tik is keliu zodziu - na, kaip tu? ir viskas...
as ne pries seneliu meile anukams, bet... vaikas lieka nepamaitintas, o po seneliu apsilankymo rekia, klykia ir rodo savo kaprizus ir neitiksi tada niekaip....
tai analizuojant vaiko savijauta ir gerbuvi, palikti su anyta ar ne... atsakymas tik vienas - NE!!!!!!!!!!
QUOTE(indria @ 2008 10 22, 00:43)
as apskritai tokios nuomones kad mociutems anukus reikia matyti retai mano anyta siaip pakankamai gera, bet irgi kartais kai papasakoja kaip vaika augint tai nei juoktis nei verkt priimu tai kaip senatves pozymi.... o del to jau pykt negaliu
pilnai pritariu
QUOTE(LaVitaea @ 2008 10 27, 13:38)
as taj noreciau tureti anyta kuria galeciau pasitiketi ir pasikalbeti
tokių uošvienių nebūna
QUOTE(sara26 @ 2008 11 05, 17:28)
ne už ką
ir niekas manes nepriverstu savo mazuliuko jai palikt
pasitikiu, tik reikia truputi " stabdyti", kad per daug nelepintu vaikuciu, o siaip ismintinga moteris mano anyta, seniai supratusi, kad su marciom geriau draugauti, nes jei pyksies tai neteksi sunaus, jei draugausi- turesi dukra..., na, gal man pasiseke..., beja, ji paprasta moteryte, be jokiu ten aukstuju isilavinimu, bet isminties tiek, kad ....
duok dieve,kad turejusios tokios patirties su anytom savo vaiku zmonom,ar vyrams ne tokios busim.... bet jus sitie pasakymai "anyta-velnio pramanyta",ne pries pora metu atejo...eina simtmeciai,o niekas nesikeicia...gal mamom lieka skriauda,kad su jom taip elgesi anytos ir pacios pradeda taip daryt...nezinau,bet ziauru....
as savo vaikiuka visada paliksiu TIK savo tevams.jie anukeli be galo myli,piziuri,graziai elgiasi..net nekiltu jokios baimes ar nerimo palikt ji savo tevams.nors jie gyvena kitam mieste,nesvarbu,jei reikes vesiu savo angeliuka tik ten.o anytai mazyli galiu palikti max porai valandu.ir tai geriau vyro prasau,kad paziuretu,bet jei nera galimybiu,palieku.nors taip neramu buna......manes irgi neklauso,daro tik kaip jai gerai atrodo..ne karta maziukas klyke jai ant ranku..na zodziu...nenoriu apie ja daugiau kalbet.kai pagaliau gyvensim atskirai nuo jos,ji manes nei matys nei girdes...nebent per sventes.dziaugsiuos,kad bent antrasis vaikutis,kuris kazkada bus- augs nematydamas jos salia trinantis pastoviai...
as savo vaikiuka visada paliksiu TIK savo tevams.jie anukeli be galo myli,piziuri,graziai elgiasi..net nekiltu jokios baimes ar nerimo palikt ji savo tevams.nors jie gyvena kitam mieste,nesvarbu,jei reikes vesiu savo angeliuka tik ten.o anytai mazyli galiu palikti max porai valandu.ir tai geriau vyro prasau,kad paziuretu,bet jei nera galimybiu,palieku.nors taip neramu buna......manes irgi neklauso,daro tik kaip jai gerai atrodo..ne karta maziukas klyke jai ant ranku..na zodziu...nenoriu apie ja daugiau kalbet.kai pagaliau gyvensim atskirai nuo jos,ji manes nei matys nei girdes...nebent per sventes.dziaugsiuos,kad bent antrasis vaikutis,kuris kazkada bus- augs nematydamas jos salia trinantis pastoviai...