Įkraunama...
Įkraunama...

Uošvienė

QUOTE(vydux @ 2008 10 20, 22:45)
As savo anytai,tik trumpam galiu palikt,jei jau butinai reikia kur nuvaziuot,ir nera daugiau kam palikt.Nepasitikiu ja.Kai vaikiukai buvo mazi,norejom trumpam isvaziuot,tai norejau susakyt ka ir kaip reikia daryt.O ji savo aiskina,o ne manes klauso.Tai ka su tokia daryt. doh.gif Ilgiau tai bijociau palikt,nes nezinia kokia paskui galiu ja rast. g.gif Viena tarpa is vis ateidavo vaikiuku paziuret tik kai isgerdavo.Nesakau,kad ji alkoholike,bet  kartais isgeria.Prisimenu buvau karta islekus popieriu tvarkyt,gal 1 val,o gryzus radau kaimynu atejus ir visi baliavoja doh.gif Vat nuo tada is vis bijau palikt schmoll.gif

Tai geriausiai palieku juos savo vyresneliams,jais pasitikiu 100%.Aisku nedraudziu uosvienei ateit su jais pazaist,kai pati bunu,nes tada zinau,kad viska darys,kaip man patinka lotuliukas.gif O gyvenam mes pas ja.

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
mano uošvienė harpija kaip reta...griovė savo dukros šeimą, tai žentas pravarė, nes ultimatumą pareiškė, dabar sugrįžo į Lietuvą (iš Londono), tai mano šeimą ėda (savo sūnaus). Man labai skaudu ir negera tai girdint, nes iš neturėjimo ką veikti liežuvį laido, o man ir taip sunku, viena panelė 1 m. 10 mėn., kita 6 mėn., dar dirbu, tai po sunkios dienos porcija jos 'nuodų', tai nė gyvent nesinori...Paprastai dieną baigiu pagalvę apsikabinus ir ten laidoju savo skausmą. Šiuo metu labai sunku.
Atsakyti
jokiu budu negaleciau as ja pasitiket!!!Tik savo mama pasitikiu!!! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(solveiga @ 2008 10 21, 00:10)
vasara vestuves? o kodel liniuotej jau susituoke 4 men.????? g.gif

mes susirase esam smile.gif niu oficialiai susituoke,bet baliaus,baltos sukneles ir t.t.to tai nebuvo.tai sirdyje vestuves dar tik bus,vasara 4u.gif
Atsakyti
mano uosviene lyg ir nebloga tik jau labai ikyriai vis siulo kad vaika vandeniu reikia girdyti doh.gif ir vis sako kad reikia pagalvyte i vezimeli ideti doh.gif .as jai aiskinu kad nereikia o ji vistiek savo sako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kroska19 @ 2008 10 21, 16:02)
mano uošvienė harpija kaip reta...griovė savo dukros šeimą, tai žentas pravarė, nes ultimatumą pareiškė, dabar sugrįžo į Lietuvą (iš Londono), tai mano šeimą ėda (savo sūnaus). Man labai skaudu ir negera tai girdint, nes iš neturėjimo ką veikti liežuvį laido, o man ir taip sunku, viena panelė 1 m. 10 mėn., kita 6 mėn., dar dirbu, tai po sunkios dienos porcija jos 'nuodų', tai nė gyvent nesinori...Paprastai dieną baigiu pagalvę apsikabinus ir ten laidoju savo skausmą. Šiuo metu labai sunku.

blink.gif Siaubas kažkoks...Vietoj pagalbos nepasitenkinimas.Matyt žmogus toks, niekada jau nepasikeis...Reiktų jai tiesiai šviesiai parodyt į duris ir jas užtrenkt. O į svečius tik iš anksto pranešus leist. Bet, jei kartu gyvenat....Kito kelio nėra, kaip tik atskirai rast išeitį kaip gyvent...
Papildyta:
QUOTE(megyte @ 2008 10 21, 19:32)
mano uosviene lyg ir nebloga tik jau labai ikyriai vis siulo kad vaika vandeniu reikia girdyti doh.gif ir vis sako kad reikia pagalvyte i vezimeli ideti doh.gif .as jai aiskinu kad nereikia o ji vistiek savo sako doh.gif

O kuo ji motyvuoja savo pažiūras dėl vandens? Vanduo šiaip duodamas, kai vaikas labai daug valgo naktį, kad atpratint. Padeda, bet dieną...kam to reikia? Ką ji pati sako?
Atsakyti
zinot mamytes, man toks jausmas, kad toms anytoms mes neitiksim niekada, juk ju suneliams reikalingos tik idealios partneres biggrin.gif o dabartines, t.y. mes, juk tokios nesam, as cia toms, kuriu anytos, kaip rakstis s... atsiprasau uz nepadoruma.
as gyvenu italijoj, tai zinot su lietuvos tai jos n kartu ikyresnes, o jei jos dar ir is pietu italijos, tai zegnokis. blink.gif (manoji aciu dievui ne, bet nors ir butu, tai turetu su kuo liezuvi palaidyti) smile.gif as savaja i vieta pastaciau, mes gyvename viename name, bet atskirai, bet as jau saviskiui pasakiau, kad laukiu nesulaukiu kada issikraustysime. nes psichologiskai veikia juodai. apie vaiko palikima net minties nera kile, tad vaika viena auginu, nes mano mama Lietuvoje verysad.gif , kurios man labai truksta, nes ji vienintele, kuria tikrai galiu pasitiketi. kiekviena kart pas ja bunant tik apie teveli kalba eina. net kai gimdziau, o gimdymas buvo daugiau nei 12 h, tai ji visoms draugems ir giminems, 'oi kaip mano vaikas (sunus) pavargo, nes visa nakti nemiegojo, akiu nesumerke' sakes, galvoju, tai ka man tada kalbeti. bet kaip sakoma, su ja, kaip su pliku pesiotis. paprasciausiai man ji kaip ir neegzistuoja, nors pries ja nieko neturiu ir kirvio uzanti nenesioju, bet jei jos nematau, man nei silta, nei salta.
manau anytos ir marcios santykiai, daznai negalimi, nes gal musu auros nesueina?
mamytes nesinervuokit ir pastatykit jas i vietas, nes kartais tikrai nejaucia ribu bobeles.
Atsakyti
QUOTE(Cornelia @ 2008 10 21, 22:22)
tai ji visoms draugems ir giminems, 'oi kaip mano vaikas (sunus) pavargo, nes visa nakti nemiegojo, akiu nesumerke' sakes, galvoju, tai ka man tada kalbeti.

skaitau ir negaliu patikėti, tas pats ir su mano uošviene, ji tik skundžiasi, kaip jos sūnelis pavargsta, o apie mane tai kalbos nėra, tik pasako: Man taip buvo ir ką nieko, tai dabar tau taip, nieko, kentėk. Ir vis: sūnyti, gal tu eik pietų pamiegok, juk naktį prastai miegojai...ar pan. Aš jai ir sakau, jam jau 38, turi du vaikus, kokie čia miegai, metas būti tėvu, o ne kratytis atsakomybės. Oi, jai nepatinka...vyras tai supranta kad yra kaip yra...

Papildyta:
QUOTE(pelėdžiukas @ 2008 10 21, 21:33)
blink.gif Siaubas kažkoks...Vietoj pagalbos nepasitenkinimas.Matyt žmogus toks, niekada jau nepasikeis...Reiktų jai tiesiai šviesiai parodyt į duris ir jas užtrenkt. O į svečius tik iš anksto pranešus leist. Bet, jei kartu gyvenat....Kito kelio nėra, kaip tik atskirai rast išeitį kaip gyvent...

gyvenam atskirai, bet anksčiau gyvenom kartu (prieš du metus), bet aš mačiau, kas darosi, tai pasakiua, arba gyvenam mes atskirai nuo jos arba aš atskirai nuo tavęs su uošviene. Tai teko uošvienytei išsikraustyti į 1 kamb. butą, tai iki šiol nepamiršta to, cituoju: tu mane 'išėdei iš buto". Ir nepaaiškinsi, kad ji lenda, kad mes norim savaip tvarkytis ir gyvent...Beje, mes patys siūlėmės išsikraustyti, kad jei nereikėtų iš 3 kamb. buto į 1 kamb. butą, tai ji sako ne, pati išsikraustysiu, jūs likit, o gavosi taip, kad dabar priekaištai, nori vis tiek kartu gyvent, 'vaikus prižiūrėt'.
Atsakyti
Nu, ne moteris, bet boba. Atsiprašau už konkretumą....
Atsakyti
as apskritai tokios nuomones kad mociutems anukus reikia matyti retai biggrin.gif mano anyta siaip pakankamai gera, bet irgi kartais kai papasakoja kaip vaika augint tai nei juoktis nei verkt doh.gif lotuliukas.gif priimu tai kaip senatves pozymi.... o del to jau pykt negaliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 10 21, 23:43)
as apskritai tokios nuomones kad mociutems anukus reikia matyti retai biggrin.gif mano anyta siaip pakankamai gera, bet irgi kartais kai papasakoja kaip vaika augint tai nei juoktis nei verkt doh.gif  lotuliukas.gif  priimu tai kaip senatves pozymi.... o del to jau pykt negaliu rolleyes.gif

super nuomone!!!!!!! thumbup.gif tegu jos gyvena savo gyvenima,mes savo.uzaugino vaikus ir tegu buna ramios..mes jau savaisiais pasirupinsime!manau visiem butu tik geriau... mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 10 23, 19:58)
super nuomone!!!!!!! thumbup.gif tegu jos gyvena savo gyvenima,mes savo.uzaugino vaikus ir tegu buna ramios..mes jau savaisiais pasirupinsime!manau visiem butu tik geriau... mirksiukas.gif  smile.gif

anksciau buvo kiti laikai, tai ir vaikus augino kitaip, tai tiesiog jos dalinasi savo patirtimi smile.gif nereikia nei ant ju pykt nei smerkt, o juo labiau anukus nuo ju slept ir leist pamatyt llaabbaaii retai doh.gif as nenoreciau, kad mano vaikas matytu senelius retai, mes daznai pas juos nuvykstam, ir man patinka kaip jie su mano dukrele bendrauja, lepina, myli, dziugu man thumbup.gif
Atsakyti