QUOTE(pelėdžiukas @ 2008 10 17, 15:08)
Labai užjaučiu... Skaudu skaityt, kad tap gali elgtis močiutė...Ir visgi žmogus turi tokiu atveju tyčia taip elgtis piktybiškai, nes kiekvienas rūkantis supranta, kad dūmai kenkia ir jaučiasi nerūkančiam už sienos. Pikta kartu su tavim, nes įsivaizduoju tą bobą (negėda taip ją pavadint) neturinčią jokios pagarbos savo sūnui, savo anūkui ir aspkritai aplinkiniams.
Mano vyras rūko, bet pyksta, jei aš neišeinu iš patalpos tuo metu. Pats visuomet atidaro langą, kai rūko, o geriausiai tai išeina pas kaimyną, vaikystės draugą, ir ten parūko, pasisėdi. Man tada ramu, nes žinau, kad ir pykčiai visi praeina jam tada, jei būnam susibarę. Nesuprantu žmonių, kurie gali be sąžinės graužimo prie vaiko rūkyt ir nekreipt dėmesio į vaiko motinos prašymus eit į balkoną rūkyti. Nesuprantu, kaip sėdynę jai sunku pakelt ir nuneš tą storąją iki balkono!!! Kitas reikalas, jei balkono nebūtų, bet jis juk yra!!! Galvoj netelpa. Kelkitės greičiau į kitą butą, nes šeima per tokią bobą gali iširti, o ji tik pasidžiaugs, kiek tokių atvejų yra. Ką gali žinoti, gal ji ir siekia, jei negerbia tavęs visai.
Mano vyras rūko, bet pyksta, jei aš neišeinu iš patalpos tuo metu. Pats visuomet atidaro langą, kai rūko, o geriausiai tai išeina pas kaimyną, vaikystės draugą, ir ten parūko, pasisėdi. Man tada ramu, nes žinau, kad ir pykčiai visi praeina jam tada, jei būnam susibarę. Nesuprantu žmonių, kurie gali be sąžinės graužimo prie vaiko rūkyt ir nekreipt dėmesio į vaiko motinos prašymus eit į balkoną rūkyti. Nesuprantu, kaip sėdynę jai sunku pakelt ir nuneš tą storąją iki balkono!!! Kitas reikalas, jei balkono nebūtų, bet jis juk yra!!! Galvoj netelpa. Kelkitės greičiau į kitą butą, nes šeima per tokią bobą gali iširti, o ji tik pasidžiaugs, kiek tokių atvejų yra. Ką gali žinoti, gal ji ir siekia, jei negerbia tavęs visai.
ir as taip galvoju...bijau labai...sunku ir vyrui,ji gi jo mama,o as zmona...persiplest turi..susitaikyt net neketinu,jau ir taip kaip durne lindau i sikna.. nenori anuko ir nematys.vyras nesiojo po namus,tai ta pribegus rankytes ciupineja,kai priejau nuejo iskart.ir gerai,tegu net nemegina lysti.vyras gi negali jai uzdraust anuko matyt,o as galiu!ir jai to neleisiu!!!maldauju keltis kitur...vyras praso palaukti...sako pataupysim vestuvem,masinai,tada ir namuciu ieskosim.sake jei bus labai sunku iskart po nauju issikelsim.nezinau ar as tu nauju sulauksiu....siandien nuejau,indu nusipirkau.jos nei leksteles nei vienos nepaliesiu!!!issikelsim tai ne kvapo cia neliks mano.nematys nei manes,nei anuko.dabar sunku labai...sedim kambarely uzsidare...tik del vyro esu cia.vasara vestuves,sake iskart po ju,o gal jau ir pries jas issikelsim.o dar taip toli...as nezinau ar nauju metu sulauksiu cia,o ka kalbet apie vasara.... laikausi teises.vyras zada masina nupirkti.tada gal bus lengviau.sesim su mazium ir vaziuosim kur akys mato.nebusim visai namie.tevai mano kaune gyvena,tai iki ju leksim,draugiu mano,seip po parkus visokius pavaikstinet.kad tik kuo maziau cia but..........aciu tau labai,peledziuk,uz gerus zodzius...lengviau pasidaro kai kazkas palaiko.nes net pradedu kartais galvot,kad gal as kalta,gal be reikalo taip del vaiko kovoju..kosmaras kazkoks...o esu pastatyta i tokia situacija,kad tikrai atrodo kalciausia is visu esu...gerai kad bent vyras palaiko ir sake visada palaikys.dave jai pylos vakar...bet kas is to....jos nebepakeisi......nenoriu jos daugiau matyt ir pazint.