Įkraunama...
Įkraunama...

Uošvienė

QUOTE(pelėdžiukas @ 2008 10 17, 15:08)
verysad.gif Labai užjaučiu... Skaudu skaityt, kad tap gali elgtis močiutė...Ir visgi žmogus turi tokiu atveju tyčia taip elgtis piktybiškai, nes kiekvienas rūkantis supranta, kad dūmai kenkia ir jaučiasi nerūkančiam už sienos. Pikta kartu su tavim, nes įsivaizduoju tą bobą (negėda taip ją pavadint)  neturinčią jokios pagarbos savo sūnui, savo anūkui ir aspkritai aplinkiniams.
Mano vyras rūko, bet pyksta, jei aš neišeinu iš patalpos tuo metu. Pats visuomet atidaro langą, kai rūko, o geriausiai tai išeina pas kaimyną, vaikystės draugą, ir ten parūko, pasisėdi. Man tada ramu, nes žinau, kad ir pykčiai visi praeina jam tada, jei būnam susibarę. Nesuprantu žmonių, kurie gali be sąžinės graužimo prie vaiko rūkyt ir nekreipt dėmesio į vaiko motinos prašymus eit į balkoną rūkyti. Nesuprantu, kaip sėdynę jai sunku pakelt ir nuneš tą storąją iki balkono!!! Kitas reikalas, jei balkono nebūtų, bet jis juk yra!!! Galvoj netelpa. Kelkitės greičiau į kitą butą, nes šeima per tokią bobą gali iširti, o ji tik pasidžiaugs, kiek tokių atvejų yra. Ką gali žinoti, gal ji ir siekia, jei negerbia tavęs visai.

ir as taip galvoju...bijau labai...sunku ir vyrui,ji gi jo mama,o as zmona...persiplest turi..susitaikyt net neketinu,jau ir taip kaip durne lindau i sikna.. verysad.gif nenori anuko ir nematys.vyras nesiojo po namus,tai ta pribegus rankytes ciupineja,kai priejau nuejo iskart.ir gerai,tegu net nemegina lysti.vyras gi negali jai uzdraust anuko matyt,o as galiu!ir jai to neleisiu!!!maldauju keltis kitur...vyras praso palaukti...sako pataupysim vestuvem,masinai,tada ir namuciu ieskosim.sake jei bus labai sunku iskart po nauju issikelsim.nezinau ar as tu nauju sulauksiu....siandien nuejau,indu nusipirkau.jos nei leksteles nei vienos nepaliesiu!!!issikelsim tai ne kvapo cia neliks mano.nematys nei manes,nei anuko.dabar sunku labai...sedim kambarely uzsidare...tik del vyro esu cia.vasara vestuves,sake iskart po ju,o gal jau ir pries jas issikelsim.o dar taip toli...as nezinau ar nauju metu sulauksiu cia,o ka kalbet apie vasara.... verysad.gif laikausi teises.vyras zada masina nupirkti.tada gal bus lengviau.sesim su mazium ir vaziuosim kur akys mato.nebusim visai namie.tevai mano kaune gyvena,tai iki ju leksim,draugiu mano,seip po parkus visokius pavaikstinet.kad tik kuo maziau cia but..........aciu tau labai,peledziuk,uz gerus zodzius...lengviau pasidaro kai kazkas palaiko.nes net pradedu kartais galvot,kad gal as kalta,gal be reikalo taip del vaiko kovoju..kosmaras kazkoks...o esu pastatyta i tokia situacija,kad tikrai atrodo kalciausia is visu esu...gerai kad bent vyras palaiko ir sake visada palaikys.dave jai pylos vakar...bet kas is to....jos nebepakeisi......nenoriu jos daugiau matyt ir pazint.
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 10 17, 18:18)
ir as taip galvoju...bijau labai...sunku ir vyrui,ji gi jo mama,o as zmona...persiplest turi..susitaikyt net neketinu,jau ir taip kaip durne lindau i sikna.. verysad.gif nenori anuko ir nematys.vyras nesiojo po namus,tai ta pribegus rankytes ciupineja,kai priejau nuejo iskart.ir gerai,tegu net nemegina lysti.vyras gi negali jai uzdraust anuko matyt,o as galiu!ir jai to neleisiu!!!maldauju keltis kitur...vyras praso palaukti...sako pataupysim vestuvem,masinai,tada ir namuciu ieskosim.sake jei bus labai sunku iskart po nauju issikelsim.nezinau ar as tu nauju sulauksiu....siandien nuejau,indu nusipirkau.jos nei leksteles nei vienos nepaliesiu!!!issikelsim tai ne kvapo cia neliks mano.nematys nei manes,nei anuko.dabar sunku labai...sedim kambarely uzsidare...tik del vyro esu cia.vasara vestuves,sake iskart po ju,o gal jau ir pries jas issikelsim.o dar taip toli...as nezinau ar nauju metu sulauksiu cia,o ka kalbet apie vasara.... verysad.gif laikausi teises.vyras zada masina nupirkti.tada gal bus lengviau.sesim su mazium ir vaziuosim kur akys mato.nebusim visai namie.tevai mano kaune gyvena,tai iki ju leksim,draugiu mano,seip po parkus visokius pavaikstinet.kad tik kuo maziau cia but..........aciu tau labai,peledziuk,uz gerus zodzius...lengviau pasidaro kai kazkas palaiko.nes net pradedu kartais galvot,kad gal as kalta,gal be reikalo taip del vaiko kovoju..kosmaras kazkoks...o esu pastatyta i tokia situacija,kad tikrai atrodo kalciausia is visu esu...gerai kad bent vyras palaiko ir sake visada palaikys.dave jai pylos vakar...bet kas is to....jos nebepakeisi......nenoriu jos daugiau matyt ir pazint.

...suprantu tave ir palaikau!Tik nebandyk galvot,kad tu cia kalta-tik jau ne siuo atveju...Gal ir per daug pasakysiu, bet tavo vietoj as vietoj masinos geriau isikelciau kitur gyvent...spesit tai masinai uzdirbti,o nervai brangiau!!!...Kai mane uosviene eilini syki suerzina, tai tiesiog jauciu kaip nervukai sprogineja ir nuseda juoduliukais sirdeleje. O taip nesinori juodinti savo gyvenimo!..Zodziu jei turi greita iseiti, tai pasinaudokit ja....Man tai dar toloka iki tos iseities, bet mano anytos nesamones dar kol kas nekritines, tai ir neturiu preteksto kazka pakeisti blink.gif
Atsakyti
Taip, tikrai, šitiek laukti yra žiauru.Kur ten vasara!...Dar tiek toli iki,o gyvent šiandien reikia. Mašina ir vestuvių puota, užgyvenami pinigai, gali palaukti, o ramybė šeimoje neužsibus, jei uošvienė konfliktus provokuoja sąmoningai. Ir čia toks atvejis, kad nepastebėti ir praeiti pro šalį neįmanoma. Geriau dabar susirašyti ir išsikelti į nuomojamą butuką, kad ir prastą, bet atskirą, o puotai pinigėlių užgyvensit ir atšvęsit, dar labiau bus ko švęst, nes santarvę išsaugoję būsit. Mašina irgi ne duona, palaukti galima, arba "tarataiką" kokią nusipierkt tam kartui, buto paieškoms. Tas taupymas irgi neturi būti vaiko savo sveikatos kaina, per brangu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2008 10 18, 15:25)
Taip, tikrai, šitiek laukti yra žiauru.Kur ten vasara!...Dar tiek toli iki,o gyvent šiandien reikia. Mašina ir vestuvių puota, užgyvenami pinigai, gali palaukti, o ramybė šeimoje neužsibus, jei uošvienė konfliktus provokuoja sąmoningai. Ir čia toks atvejis, kad nepastebėti ir praeiti pro šalį neįmanoma. Geriau dabar susirašyti ir išsikelti į nuomojamą butuką, kad ir prastą, bet atskirą, o puotai pinigėlių užgyvensit ir atšvęsit, dar labiau bus ko švęst, nes santarvę išsaugoję būsit. Mašina irgi ne duona, palaukti galima, arba "tarataiką" kokią nusipierkt tam kartui, buto paieškoms. Tas taupymas irgi neturi būti vaiko savo sveikatos kaina, per brangu schmoll.gif

Pilnai pritariu, norejau lygiai taip pat parasyti....
Atsakyti
as savo uosviene mazai pazistu, nes su savo brangiuoju susipazinau ir gyvenam Angijoj, o ja te pora kartu esu macius, nes gyvena Lietuvoj, bet per tuos pora kartu padariau isvada, kad su ja, gal ir nesipykciau, bet ir niekada nesugyvenciau ir mazylio jai irgi nelabai palikciau priziuret schmoll.gif
gera kai gyveni toli pamatai pora kartu i metus ir dziauges matydamas tuos zmones mirksiukas.gif , nors yra skriauda vaikui, kad nepazins normaliai seneliu blush2.gif
Atsakyti
mes gyvenam kaune, o anyta raseiniuose, bet vistiek nuvaziuojam tiek kartu per metus,kad galima ant vienos rankos pirstu suskaiciuoti, kai pabuvom vasara 5 dienas, tai galvojau, kad nuo proto nusoksiu, nors esu keleta kartu grieztai jai savo nuomone apie ja pacia pasakius, tai tox vaizdas, kad laikosi dabar atstumo nuo manes biggrin.gif
Atsakyti
savo anytai as palieku vaika kai butinai reikia,nepasitikiu nes neispaluna buteliuku,savo kitam anukui 1.5 metu dare misinuka nes pieno neturejo tai y apysilti nevirta vandeni pavare miltuku kad spalva panasi butu ir padave.Buvau pakraupus!!!!per ja ir savo piena praradau vaikas pradejo atpildinet tai suporino jog permaitinau,neduociau savo pieno o tik misinuka,prigirde ramuneliu arbatos tai uzkietino viduriukus vaikas cype visa nakti doh.gif is pradziu pasitikejau nes pati uzaugino 3 vaikus ir 2 anukus galvojau gi nekvaila gal...bet klydau.mazylis buvo jautrios virskinimo sistemos,plaudavau virtu vandenuku nukritusi soskiuka o ji man nematant isikisdavo sau y burna aplaizydavo ir duodavo jam tada mazylis verkdavo 2 val del pilvuko putimi,vyras pykdavo jog pasakydavau jog viskas per jo mama bet viena karta itikejo pamates akivaizdu fakta biggrin.gif o savo mama pasitikiu labiau nei vyru,ji viska daro dar kruopsciau nei as ir labai lepina savo anuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas čia su tom anytom?! Kaip beprotės kažkokios! Nesuvokiama, kaip galima į nevirintą vandenį miltukus bert? Nors...esu mačiusi kaip viena mama pati daro mišinuką miltukus berdama į virintą, bet apyšiltį vandenį, nes 50 laipsnių jai gumuliukų lieka doh.gif Vat ir literatūra, domejimasis vaiko raida ir poreikiais...O, kad mišinuką darant buteliuke viską gerai išplakt reikia, kad ištirpsta tie miltukai gerai tik reikiamos temp. vandenyje, o veliau kiek atvėsint, iki kūno temp. reikia, tai.....
Atsakyti
As savo anytai,tik trumpam galiu palikt,jei jau butinai reikia kur nuvaziuot,ir nera daugiau kam palikt.Nepasitikiu ja.Kai vaikiukai buvo mazi,norejom trumpam isvaziuot,tai norejau susakyt ka ir kaip reikia daryt.O ji savo aiskina,o ne manes klauso.Tai ka su tokia daryt. doh.gif Ilgiau tai bijociau palikt,nes nezinia kokia paskui galiu ja rast. g.gif Viena tarpa is vis ateidavo vaikiuku paziuret tik kai isgerdavo.Nesakau,kad ji alkoholike,bet kartais isgeria.Prisimenu buvau karta islekus popieriu tvarkyt,gal 1 val,o gryzus radau kaimynu atejus ir visi baliavoja doh.gif Vat nuo tada is vis bijau palikt schmoll.gif

Tai geriausiai palieku juos savo vyresneliams,jais pasitikiu 100%.Aisku nedraudziu uosvienei ateit su jais pazaist,kai pati bunu,nes tada zinau,kad viska darys,kaip man patinka lotuliukas.gif O gyvenam mes pas ja.
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 10 17, 18:18)

vasara vestuves? o kodel liniuotej jau susituoke 4 men.????? g.gif
Atsakyti
nepasitikiu visiškai schmoll.gif
todėl, džiaugiuosi, kad gyvena tolėliau ir anūką mato, tik tada kai mes atvažiuojam. o aš tada galiu ramiai sėdėt ir nenuleist akių nuo jų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dievaitė @ 2008 10 21, 10:46)
nepasitikiu visiškai  schmoll.gif
todėl, džiaugiuosi, kad gyvena tolėliau ir anūką mato, tik tada kai mes atvažiuojam. o aš tada galiu ramiai sėdėt ir nenuleist akių nuo jų  cool.gif

mano anyta gyvena su uosviu 3 kambariu bute kaime ten silta pasikureni kiek nori uz nuoma nereik moket gal ir gerai atrodo bet.... g.gif ne uz ka su ja negyvenciau ji pletkinyke ir superine melage vaikam sako jog veziu serga todel y darba neina daktarai y kauna siuncia o vat ryt rauna su ''veziu'' y darba nes pinigai baigesi ir ner uz ka toliau bileteni pirkt. lotuliukas.gif toke sukta lape kad ogo! doh.gif o beto ir vyras ir as kad ir saltam bute bet esam laimingesni kai nieks nezurza kampais ir kad gyvenam atskirai nes pats vyras pas savo mama gyvent nenoretu,dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti