ar as pasitikiu savo anyta???NE,NE IR DAR KARTA NE.
pas mus nuo pat pradziu kampai neapsitryne,o kuo toliau tuo labiau jie astreja.jai nepatiko,kad as ne lenke,juk visos lieuves-padugnes ir paleistuves.pirmas vaikelis mire kai buvau 30sav nescia,tai likom su vyru kalti.siemet susilaukem sunelio,turim su juo problemu,nes rankyte ir ausyte problematiskos(apsigimimai) tai ji budama labai "protinga" ir neturedama gydytojo issilavinimo padare isvadas,kad kalti mes,nes as vaiksciojau karts nuo karto su sijonu iki keliu budama nescia,o vyras mano karts nuo karto gere alu.kaip jums tokios isvados????
dabar del vaiko prieziuros.buvom jai kelis kartus palike,nes man reikejo laikytis vairavimo egzamina,tai mano vyrui skambino kas pora minuciu ir reke i rageli,kodel vaika slapiais drabuziais atvezem,o pasirodo ta tundra atidarinedama buteliuka atsuko ji ir dave vaikui,tai aisku,kad viskas issipyle ant jo.po to kai grizom klausem moralo ir pareiske,kad atvezdami vaika jai turim atvezti perrengimui bent 8 komplektus drabuziu,nes juk vaikas nesveikas ir vis ka nors padaro netaip.juk 1men vaikas jau turi pagal ja laikyt buteliuka.
mano vyras jos vienintelis vaikas,ir ji pagimde budama jau 40,tai as va galvoju,kad gal jai jau ne visi namie,visgi 70 ant nosies...mano vyras pasake,kad jai vaiko daugiau nebepaliksim,jei reiks pats i darba neis.o atvaziuojam pas ja karta i 2 savaites,nors gyvenam nepertoliusiai.bet kai atvaziuojam mazas ja pamates pradeda rekt,pas vaika prasideda isterija,nes jau jos mimikos.cia zinokit kiekvienas issigastu...
bande aiskinti,kad vaiko iki metu negali nei sodinti,nei ant kojyciu statyti.buvom cia pas ja atvaziave pries keleta dienu,tai as islekiau iki bibliotekos,o vyras isejo parukyt,tai musu protingoji mociute nusprende vaikui duoti bulviu traskuciu.vyras parejo is lauko ir kai pamate,tai ojojoj...zodziu man paskambino ir pasake kad lauks masinoj.griztu as is bobliotekos,vyras stovi salia automobilio ir baras su ta ragana.ji nusprende,kad pats laikas vaikui pabandyt kazka naujo...