Įkraunama...
Įkraunama...

Uošvienė

QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 09 27, 21:50)
visus 9 menesius domejausi kas vyksta mano pilvelyje,kaip auga mazutelis,apsirupinau kraiteliu....tikrai dar nesidomejau kaip reiks valyti jo dantukus,ar ka pirksiu kai jis eis i mokykla,kazkada..... blink.gif viskam savas laikas.gime vaikiukas,iskyla nauju klausimu tai jais ir domiuosi.manau tam cia ir yra forumai,kad bendrautume ir kalbetume kas neaisku,padetume vienos kitom,pasidalintume patirtimi....o jei tokiu klausimu negalima uzduoti,tai apie ka tada kalbetis?tai vadinas isvis tokiu forumu nereikia...idomiai cia tu,perfekta.......

Gal per daug issipleciau, tiesiog man tas klausimas nuskambejo taip...lyg tarp kitko uzduotas, kai tuo tarpu turetu buti priesingai nieko pikto pasakyti nenoriu, tik atsimenu save, tokioj situacijoj turbut buciau jau perskaicius ir susizinojus net daugiau nei reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2008 09 27, 20:53)
Gal per daug issipleciau, tiesiog man tas klausimas nuskambejo taip...lyg tarp kitko uzduotas, kai tuo tarpu turetu buti priesingai nieko pikto pasakyti nenoriu, tik atsimenu save, tokioj situacijoj turbut buciau jau perskaicius ir susizinojus net daugiau nei reikia biggrin.gif

taip tas klausimas buvo tik tarp kitko...na ir kas?mes dantuku dar neturim,dar mazuliukai labai esam.todel dar apie juos negalvojam ir informacijos kaip kas nieiskom...kazkuri mamyte uzsimine apie dantukus,todel prie progos ir paklausiau,galvoju va iskart ir suzinosiu kad poto ieskot informacijos,ar dar kart klaust nereiktu.o internete informacija vienur vienokia,kitur kitokia,nezinai kuom pasitiket,todel man atrodo patikimiau paklausti mamyciu nuomones,patirties ir t.t.tam cia ir esu........ smile.gif beto si tema apie anytas,todel neissipleskim...... 4u.gif paklausiau,atsake ir viskas.neturiu laiko ir noro gincytis,ne tam cia esu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgiuke1: 27 rugsėjo 2008 - 20:01
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 09 27, 21:59)
taip tas klausimas buvo tik tarp kitko...na ir kas?mes dantuku dar neturim,dar mazuliukai labai esam.todel dar apie juos negalvojam ir informacijos kaip kas nieiskom...kazkuri mamyte uzsimine apie dantukus,todel prie progos ir paklausiau,galvoju va iskart ir suzinosiu kad poto ieskot informacijos,ar dar kart klaust nereiktu.o internete informacija vienur vienokia,kitur kitokia,nezinai kuom pasitiket,todel man atrodo patikimiau paklausti mamyciu nuomones,patirties ir t.t.tam cia ir esu........ smile.gif beto si tema apie anytas,todel neissipleskim...... 4u.gif paklausiau,atsake ir viskas.neturiu laiko ir noro gincytis,ne tam cia esu mirksiukas.gif

As irgi neturejau tikslo gincytis 4u.gif
Atsakyti
Anita nepasitikiu, del jos elgesio ir su manimi ir su vyru. Ir is viso jinai savo vaika tikriausiai pati neaugino, nes beveik nera normaliu patarimu, o jos vaika augino jos mociute.
Atsakyti
smile.gif smile.gif smile.gif Su anyta matausi retai, todel ir sutariu dabar. Kazkada anksciau papriestaravau jai ,kad vaiku musti negalima, tai ji supyko,beveik metus nebendravome( Ji augina dukros vaika-anuka). Pamate, kad turiu savo metodus, dabar net juokinga, nesu maze i lauka,kad ir salta, jei kelia siauba, bet nieko nesako.
Atsakyti
ei....baigesi pasakojimai apie anytu isdaigas??? biggrin.gif tylu,ramu taip pasidare....pas mane fronte kazkaip ramu dabar....maziau aciu dievui kisasi i musu gyvenima.... thumbup.gif kaip jum mamytes?
Atsakyti
O mano Anyta isskrydo i uzsieni gyventi ir dirbti ta diena, kai buvo 40savaiciu ! Pagimdziau 41,4 sav, tai manau dar ilgai nepamatys savo anukelio. Realiai, nelabai ir pergyvenu, nes ji nera siltas zmogus schmoll.gif Karjeriste unsure.gif
Gal net ir gerai kad jos nera Lietuvoj, nes listu su savo kritika ir nurodymais (net ne patarimais). As esu antra zmona vyrui ir auginu posuni, tai ji niekaip negali patiketi kad MES LAIMINGI wub.gif wub.gif
Pati per savo gyvenima nedaug seimos teturejo... vyras paliko su kudykiu ant ranku, kitas sugyventinis isgert megejas buvo, nors ir geras zmogus... vienturti sunu uzaugino kaip mokejo (iki siol ne itin silti santykiai).
Tikrai negaleciau jai palikti savo Mangi nei minutei schmoll.gif
Atsakyti
mano anyta su savo dukra vis pergyvena, kad isejom nuomuotis buto, kad mes neissimokesim ir pan, tai su vyru ir juokiames, kad visi pergyvena isskyrus mus pacius mirksiukas.gif
Atsakyti
savo reikalu ziuretu...o cia uz kitus pergyvena smile.gif uoj greiciau ir mes iseitume atskirai gyvent.bloga bloga bloga nuo situ namu,kur anyta,vyro brolis gyvena...pavargau nuo tiek zmoniu,dar tos anytos lindimo...norisi greiciau ramybes,turet pagaliau savo kampeli..... wub.gif
Atsakyti
Nu man uoswiene kolkas neuzkliuwo , gal kad gywenam atskirai biggrin.gif Seip megsta pasakoti sawo waiko auginimo budu, bet as elgiuosi pagal sawe, nors paklausau jos patarimu 4u.gif
Bus smagu jai ir toliau taip sutarsim wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nekenciu jos.....isivaizduokit ji ruko namuose kur yra mazas vaikas!!!savo kambaryje....atidarytas balkonas,bet dumai vistiek eina i kolidoriu ir musu kambari... doh.gif sakiau as,sake vyras...gerai gerai eisim i balkona rukyt sako.nu man kaip smirda taip smirda...kiek buvo dumu,tiek yra...maziukas neramiai miega,zyzia....taip gaila vaiko.del manes tegu ji daro ka nori,bet dabar ji turi anuka ir galetu bent kiek jo sveikata rupintis.kai taip tai"uoj mano anukeli,kaip as tave myliu"...slykstu net darosi klausytis...nervuojuosi,verkiu,kenciu...ne mano namai nenoriu audru kelti...siandien atsikeliu,vel dumai verziasi pro visur... blink.gif as net prie duru pradejau tiesti skudura kad tu dumu maziau butu,isivaizduokit kokia situacija....siandien nebeistveriau.galvoju paziuresiu kaip balkone jie ruko.ieinu...guli anyta lovoj su cigarete rankoj....taip susijaudinau,taip sirdi suspaude,kad taip slyksciai meluoja jog ruko balkone,o sau be jokios sazines grauzaties ruko kambaryje....del dievo meiles juk ne del saves rupinuosi,del savo maziuko!!!!!!pasakiau jau"jei jum taip "rupi"anuko sveikata,prasau i musu kambari daugiau nebeuzeiti".atsake"gerai"....laukiu vyro,tures rimta pokalbi su ja.nors kas is to sakiau...jei tokiu metu boba nesupranta ka daro,jau protelio neikresi.....noriu kuo greiciau issikelti.geriau neturesiu ka valgyt,ka apsirengt,bet bent ramiai gyvensiu ir suteiksiu sveika aplinka savo maziukui........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgiuke1: 13 spalio 2008 - 12:32
Aš savo dukrą antytai palieku tik kraštutiniais atvejais. Jau geriau savo mamai vežu. Jos abi myli savo anūkus, bet mama labiau pasitikiu. Mažylio dar kol kas neteko niekam palikti. smile.gif Auginam vaikučius kaip mums atrodo geriausia ir jos į tai nesikiša, o ir neturi teisės kištis. Mama tik dabar pakomentuoja, kad Viktoriją visai kitaip auginau, nei Karoliuką.
Prisiminiau. anyta vis taikosi medaus įkišt vaikui, nes soskės neima. Tipo tada ims. Griežtai uždraudžiau. Pati esu alergiška medui ir vaikui bent iki trejų neplanuoju jo duot. smile.gif
Atsakyti