Įkraunama...
Įkraunama...

Uošvienė

QUOTE(Berlete @ 2008 09 22, 12:41)
As jai svetimas zmogus ir ji manes gal ir neturi myleti, pakanka tiesiog pagarbos.

Teisingai sakai, bet pagarbos ir truksta, manau, daugelio cia pasisakiusiu uosvienems. Bent jau maniskei tai taip- mano nuomone, prasymai ir net sprendimai kaip zirniai i siena,per viena ausi iejo,per kita isejo! Jauciuosi kaip daiktas bendraudama su ja..kaip daiktas,reikalingas jos sunui ir anukui!Kol kas nor neatskaito moralo,tol nesusimasto,kad perlenkia lazda su savo kisimusi...bet ir tai po poros dienu vel viskas is naujo...jauciuosi lyg bendrauciau su susenusia skleroznike..todel ir nekelia ji man pasitikejimo schmoll.gif
Atsakyti
Dziaugsmux, man tavo klecko nuotrauka labai labai wub.gif thumbup.gif Toks mazgiukas atsistojes kaip didelis vyras thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif Na del to, jog uosviene nejaucia jokios pagarbos ir suo svarbiau nei marti... Siulyciau ijungti tokia programa - ignor... tikrai padeda smile.gif Is vis nekreipti reikia demesio, lyg butum kambaryje viena... o i klausimus atsakyti labai lakoniskai - taip, ne nezinau smile.gif Pabandyk smile.gif Net jei pasakys kokia nesamone suskaiciuok iki penkiolikos ir patylek... smile.gif Jei yra galimybe mielai nusisypsok ir apsisukus iseik is kambario ar aplomai tos aplinkos smile.gif Buk aktore smile.gif Isivaizduok kad\tai zaidimas...
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 09 21, 18:56)
taip idomiai parasei..."o geriausia kad mes nesusituoke,nei jis nei ji jokiu teisiu i maze neturi"... g.gif jis turi visas teises!juk jis jos tetis!!!parasas dokumente nieko nereiskia,juk jus esat seima.tiek jis tiek tu atsakingi uz vaikiuka,jos rupinimasi,auklejima...kodel tavo vyras net zodzio neturi??nezinau...nenoreciau tokiu santykiu.man svarbi vyro nuomone tiek vaiko auklejime tiek visame kitame...susirasem tik visai nesenai,bet tik del istatyminiu dalyku,o seima sirdyse esam jau seniai!del to ir susilaukem vaikelio.o tavo laiskeli paskaicius atrodo kad tik tavo vaikas ir nieko daugiau!aisku apie anyta nekalbu...matosi kad bum bum tokia biski....bet kazkaip istrigo tie zodziai apie vyra... unsure.gif manau ne tokie santykiai turetu buti seimoje...niu nezinau cia tik mano nuomone...tik nesupyk,nieko blogo pasakyt ar izeist nenorejau blush2.gif

jis kaip suprantu mane myli,tai parodo ir irodo,bet as kaip ir kiekviena moteris nebenoriu to sugyventenies statuso,o jis t atrodo nesupranta,jis nori vestuviu dideliu,o man nesvarbu,noriu buti zmona.ta nenorejima vesti motivuoja siuo metu sunkia musu finansine padetimi...nebezinau,lyg ir seima esam,dukra myli beprotiskai...ir uzknisa mane tai kad uzuot palaikes mane o ne savo motina(kad ir del rubeliu)jis buna neutralus...manau kad mes esam jo seima,tevai turetu buti antram plane,bet deja taip nera,apie tai kalbeti su juo bijau,nenoriu izeisti...
maze turi jo pavarde,bet jau ir aiskinti visur ir visiems atsibodo kodel nesu ...iene...bet juk pati nesipirsiu,tai ir vaidinu kad man to nereikia,kelis sykius kalbejom apie tai,as vis laukiu bent tu zodziu,ar tu busi... del to taip ir parasiau...
Atsakyti
QUOTE(jelenar @ 2008 09 23, 15:50)
jis kaip suprantu mane myli,tai parodo ir irodo,bet as kaip ir kiekviena moteris nebenoriu to sugyventenies statuso,o jis t atrodo nesupranta,jis nori vestuviu dideliu,o man nesvarbu,noriu buti zmona.ta nenorejima vesti motivuoja siuo metu sunkia musu finansine padetimi...nebezinau,lyg ir seima esam,dukra myli beprotiskai...ir uzknisa mane tai kad uzuot palaikes mane o ne savo motina(kad ir del rubeliu)jis buna neutralus...manau kad mes esam jo seima,tevai turetu buti antram plane,bet deja taip nera,apie tai kalbeti su juo bijau,nenoriu izeisti...
maze turi jo pavarde,bet jau ir aiskinti visur ir visiems atsibodo kodel nesu ...iene...bet juk pati nesipirsiu,tai ir vaidinu kad man to nereikia,kelis sykius kalbejom apie tai,as vis laukiu bent tu zodziu,ar tu busi... del to taip ir parasiau...

suprantu tave pilnai...ir man taip buvo,ir as taip jauciausi.manasis taip pat niekur neskubejo,kai bus pinigu,kai galesim tada ir bus vestuves...sakau susirasom bent,o kam?parasas nieko nepakeis sakydavo jis...taip ir laukiau.zinau kad jis mane myli ir as myliu ji labai,tik taip budavo liudna kad jis ir vaikiukas bus viena pavarde,o as lyg svetimas zmogus kita...ir as norejau didziuotis jo pavarde!buti -iene!ta pagreitino teisiniai dalykai,reikia valstybei padekoti uz naujus istatymus smile.gif sunku del visokiu ismoku,jei tevai nevede,per notarus reikia irodinet vaikiuko teva...tokios nemalonios proceduros...tai ir pastumejo susirasyti.susirasem o kita vasara darysim vestuves ir krikstynas kartu 4u.gif norim baliaus sau ir draugams,nesvarbu kad jau esam vyras ir zmona,bet noriu uzsideti balta suknele ir tai deramai atsvesti blush2.gif gavau ir suzadetuviu ziedeli,nors jau po susirasymo,kai vaikiukui buvo lygiai menuo smile.gif uzdejo ant jo pirstelio o as atejusi i kambari pamaciau kad maziukas zieduka laiko...taip susigraudinau.... blush2.gif susiprato vyras,kad reikia man tokiu dalyku kaip suzadetuves,vestuves....nors ir susirasem,bet vestuves vistiek planuojam.tikiuosi ir tu gausi pagaliau savo vyro pavarde!bent susirasyskit,o kai bus pinigeliu ir vestuves iskelsit mirksiukas.gif as vyrui sakydavau"kaip faina tu ir vaikiukas turit viena pavarde ir as taip noreciau...eiciau ir visiem girciausi kad esu -iene...."o jam gi toks pasididziavimas kad noriu pavardes,tai ir dave ja.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cikadele @ 2008 09 23, 09:07)
Dziaugsmux, man tavo klecko nuotrauka labai labai  wub.gif  thumbup.gif Toks mazgiukas atsistojes kaip didelis vyras  thumbup.gif

aciu,aciu uz pagyras ax.gif is tikro tai cia jam tik menuo,o atrodo lyg jau pasiruoses pats eiti!ir dabar energijos per krastus-atrodo paleistum ant zemes ir begtu pats! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Berlete @ 2008 09 23, 11:31)
labas rytas smile.gif Na del to, jog uosviene nejaucia jokios pagarbos ir suo svarbiau nei marti... Siulyciau ijungti tokia programa - ignor... tikrai padeda smile.gif Is vis nekreipti reikia demesio, lyg butum kambaryje viena... o i klausimus atsakyti labai lakoniskai - taip, ne nezinau smile.gif Pabandyk smile.gif Net jei pasakys kokia nesamone suskaiciuok iki penkiolikos ir patylek... smile.gif Jei yra galimybe mielai nusisypsok ir apsisukus iseik is kambario ar aplomai tos aplinkos smile.gif Buk aktore smile.gif Isivaizduok kad\tai zaidimas...

tai vat tai ir stengiuosi daryti-skaiciuoju ir tvardausi, bet kartais taip norisi susakyti viska ka galvoju ir niekada jos nebeisileisti i namus huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 09 23, 19:53)
aciu,aciu uz pagyras ax.gif is tikro tai cia jam tik menuo,o atrodo lyg jau pasiruoses pats eiti!ir dabar energijos per krastus-atrodo paleistum ant zemes ir begtu pats! 4u.gif
Papildyta:
tai vat tai ir stengiuosi daryti-skaiciuoju ir tvardausi, bet kartais taip norisi susakyti viska ka galvoju ir niekada jos nebeisileisti i namus huh.gif

he he smile.gif na ir saunuole smile.gif O musu leliukai tik per pora dienu skiriasi savo amziumi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif ech sugedo nuotaika kai pasiziurejau senas nuotraukas.. Antra vestuviu diena fotografo neemem, patys sakem prisifotkinsim... vyras sias pareigas patikejo savo motinai.. tai ta per mano "graziausia" svente savo dukra prifotkino ir uvsio.... o mane tik pora kartu is nugaros.... tipo suprask kad tik tavo uzpakalis vertas demesio... na dar keliose esu kazkur antram plane netycia patekusi... ech gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(lina.pukotukas @ 2008 09 24, 11:13)
verysad.gif  ech sugedo nuotaika kai pasiziurejau senas nuotraukas.. Antra vestuviu diena fotografo neemem, patys sakem prisifotkinsim... vyras sias pareigas patikejo savo motinai.. tai ta per mano "graziausia" svente savo dukra prifotkino ir uvsio.... o mane tik pora kartu is nugaros.... tipo suprask kad tik tavo uzpakalis vertas demesio... na dar keliose esu kazkur antram plane netycia patekusi... ech  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

o siaube...ir toks atsiminimas visam gyvenimui...gi vestuviu nebepakartosi,nauju nuotrauku nebepadarysi....uzuojauta... verysad.gif patiki anytai toki darba o ji savo dukra fotografuoja...dar nedaejo gal kad sunaus visgi vestuvese dalyvauja...kosmaras.... doh.gif
Atsakyti
pasmus anytos beveik nuotraukuose nera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Berlete @ 2008 09 23, 20:33)
O musu leliukai tik per pora dienu skiriasi savo amziumi smile.gif  4u.gif

ale tikrai visai nedaug tesiskiria drinks_cheers.gif friends.gif
Atsakyti
taip nutilo mamules...negi uosvienes pagerejo ir mum nervu nebeeda? biggrin.gif pas mane kol kas ramu,mazulis pas ja ant ranku nebeina,klykia iskart,tai ir ji maziau i akis lenda...uoj kaip ramu...tfu tfu tfu.... ax.gif
Atsakyti