QUOTE(jelenar @ 2008 09 23, 15:50)
jis kaip suprantu mane myli,tai parodo ir irodo,bet as kaip ir kiekviena moteris nebenoriu to sugyventenies statuso,o jis t atrodo nesupranta,jis nori vestuviu dideliu,o man nesvarbu,noriu buti zmona.ta nenorejima vesti motivuoja siuo metu sunkia musu finansine padetimi...nebezinau,lyg ir seima esam,dukra myli beprotiskai...ir uzknisa mane tai kad uzuot palaikes mane o ne savo motina(kad ir del rubeliu)jis buna neutralus...manau kad mes esam jo seima,tevai turetu buti antram plane,bet deja taip nera,apie tai kalbeti su juo bijau,nenoriu izeisti...
maze turi jo pavarde,bet jau ir aiskinti visur ir visiems atsibodo kodel nesu ...iene...bet juk pati nesipirsiu,tai ir vaidinu kad man to nereikia,kelis sykius kalbejom apie tai,as vis laukiu bent tu zodziu,ar tu busi... del to taip ir parasiau...
suprantu tave pilnai...ir man taip buvo,ir as taip jauciausi.manasis taip pat niekur neskubejo,kai bus pinigu,kai galesim tada ir bus vestuves...sakau susirasom bent,o kam?parasas nieko nepakeis sakydavo jis...taip ir laukiau.zinau kad jis mane myli ir as myliu ji labai,tik taip budavo liudna kad jis ir vaikiukas bus viena pavarde,o as lyg svetimas zmogus kita...ir as norejau didziuotis jo pavarde!buti -iene!ta pagreitino teisiniai dalykai,reikia valstybei padekoti uz naujus istatymus
sunku del visokiu ismoku,jei tevai nevede,per notarus reikia irodinet vaikiuko teva...tokios nemalonios proceduros...tai ir pastumejo susirasyti.susirasem o kita vasara darysim vestuves ir krikstynas kartu
norim baliaus sau ir draugams,nesvarbu kad jau esam vyras ir zmona,bet noriu uzsideti balta suknele ir tai deramai atsvesti
gavau ir suzadetuviu ziedeli,nors jau po susirasymo,kai vaikiukui buvo lygiai menuo
uzdejo ant jo pirstelio o as atejusi i kambari pamaciau kad maziukas zieduka laiko...taip susigraudinau....
susiprato vyras,kad reikia man tokiu dalyku kaip suzadetuves,vestuves....nors ir susirasem,bet vestuves vistiek planuojam.tikiuosi ir tu gausi pagaliau savo vyro pavarde!bent susirasyskit,o kai bus pinigeliu ir vestuves iskelsit
as vyrui sakydavau"kaip faina tu ir vaikiukas turit viena pavarde ir as taip noreciau...eiciau ir visiem girciausi kad esu -iene...."o jam gi toks pasididziavimas kad noriu pavardes,tai ir dave ja....