gera temke
pas mane tokia irgi nebloga padetis,mes nesusituoke tik gyvenam kartu ilgai.tai as jo mamai nuo pradziu nelabai patikau nes jos abu sunus nepasako jai tiesiai sviesiai ka galvoja o as kitokia nuo pirmu dienu savo nuomone tiesiai sviesiai issakau,jai tai nepatinka labai,ji aplamai kazkokia be emociju...
tai nemegstu as ten vaziuoti,o kai pastojau tai vis siule pas juos gyventi,man,be saviskio...pagimdziau,dukrele,o jie kaip supratau berniuko norejo nes vis sakydavau"kai gims mazyte"o gal sako bus berniukas,sakau nea nes jau kelis kartus ultragarsa dare visi dakktarai sako mergyte,o ji visvien,o gal...
tai 3 paga po gimdymo atvaziavo,nei batu nenusimove nei ranku nusiplove jau griebe dukrele..
o kai pas juos nuvaziavom tai net kaimynus sukviete paziureti,maze dar savaite po to verke nebezinojau kaip raminti..sakau jai pilvuka pucia,skauda,o ji atsako man irgi as obuoliu valgiau virsune save su 1men kudikiu ligina...o maniskis jai nieko pasakyti negali.
tai iki nesueis 3 men nebevaziuosim,jam pasakiau supyko,sakau as mama mano zodis lemiamas.tai patys susiruose vaziuot.
o labiausiai uzknisa kad rubelius perka tik padevetus,o as nenoriu,mano maze verta tik geriausio...o ji atseit taupo..rado ant ko tapyt.
mano mama kad ir netokia turtinga kaiop jo tevai bet viska naujo perka.
o geriausia kad mes nesusituoke,nei jis nei ji jokiu teisiu i maze neturi,tai tegul ir nesikisa.
issiliejau...su vyru apie tai nekalbam nes susipyksim,tai kazkur issiliejau..