Įkraunama...
Įkraunama...

Uošvienė

QUOTE(scholastika @ 2008 09 17, 10:50)
mano maziukas klykia nesavu balsu kaimano mama paima ir manes nera salia, nezinau kodel, mama irgi stebisi doh.gif

mum tas pats biggrin.gif tik paima anyta ir manes nebera salia prasideda asaru pakalnes!!!paimu ji iskart nurimsta 4u.gif taip keista...galvojau tik veliau maziukai pradeda tevelius skirti...bus problemu su palikimu,kaip kazkur isvaziuosi kai jis su niekuom likt nenores.... g.gif
Atsakyti
mes nuo metu su aukle paliksim, tai gal atpras truputi nuo mamos iki darzo ax.gif
Atsakyti
Man nuo 16 savaiciu reiks grizti i darba ir neturiu kitos iseities - palikti vaikiuka anytai... Na arba auklei, bet gal anyta geriau - vistiek savas zmogus. Vaikas dar negimes, o anyta jau stropiai pazadejo, kad augins, kaip mes pasakysim, maitins, kuo liepsim ir tt. Ziuresim, kaip cia bus.
Tik kazkuria nakti kosmara sapnavau - kad mano dukryte jau ropoja ir istare pirma zodi - "mama" - kreipdamasi i anyta doh.gif Sapne pakeliau ja, sakau - maziuke, sakyk "mama" man, as tavo mama. O ji tiesia rankytes i anyta ir kartoja "mama" doh.gif Atsibudau apsizliumbus kaip kvaisa kokia doh.gif Na toks sapnas, tikriausiai del pasamoningo nerimo... Norejau tik paklausti - jei jums tenka maza vaika su kuo nors palikti visai dienai, ar netampa jie labiau prisirise prie aukles? Kazkaip liudna, jei taip nutiktu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilmama @ 2008 08 29, 15:33)
dar beto ssko:palikit jus man augint Emilija, as jau ne viena uzauginau tai ir sita uzauginsiu, o jus galesit lakstyt... nju zodziu mes negalim but tevais nes tipo jauni..
pasidalinkit savo patirtim, gal kuriai teko panasi anyta? doh.gif

blink.gif
Primine man situacija, kai studentavimo laikais draugavau su tokiu vaikinu. Po keliu draugavimo menesiu supazindino jis mane su savo tevais. Truputi pabendravus jo motina pasivedejo mane i sali ir sako - "zinai, jei kartais jums "nelaime" atsitiktu (ta prasme, netyciukas ax.gif ), tai tu nesirupink - gimdyk, as isauginsiu". blink.gif Pritrenke mane vietoj lotuliukas.gif Siaip jos sunelis buvo vienturtelis, tai ka gali zinot, gal jai dar vieno vaiko norejos, kad taip lauke, kad mums netyciukas uzkibtu doh.gif
Veliau su tuo vaikinu issiskyrem, na ir tik i gera - pagalvoju dabar, kokia anyta tureciau mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(cikadele @ 2008 09 19, 09:44)
Man nuo 16 savaiciu reiks grizti i darba ir neturiu kitos iseities - palikti vaikiuka anytai... Na arba auklei, bet gal anyta geriau - vistiek savas zmogus. Vaikas dar negimes, o anyta jau stropiai pazadejo, kad augins, kaip mes pasakysim, maitins, kuo liepsim ir tt. Ziuresim, kaip cia bus.
Tik kazkuria nakti kosmara sapnavau - kad mano dukryte jau ropoja ir istare pirma zodi - "mama" - kreipdamasi i anyta  doh.gif Sapne pakeliau ja, sakau - maziuke, sakyk "mama" man, as tavo mama. O ji tiesia rankytes i anyta ir kartoja "mama"  doh.gif Atsibudau apsizliumbus kaip kvaisa kokia  doh.gif  Na toks sapnas, tikriausiai del pasamoningo nerimo... Norejau tik paklausti - jei jums tenka maza vaika su kuo nors palikti visai dienai, ar netampa jie labiau prisirise prie aukles? Kazkaip liudna, jei taip nutiktu  verysad.gif

Vargšas vaikelis... Bus numesta anytai, kai labiausiai reikalinga motinos šiluma doh.gif Idomu jūs vaikus gimdotės sau ar anytom doh.gif
Atsakyti
Na nepulkit taip mamytes, gal yra rimtos priezastys, o gal situacija pasikeis ir ji liks namie (neskubes taip i darba). Mano pazystamai teko leliu savaitei palikti anytai tai kai gryzo vaikas verkti pradejo kai ji bande ja paimti.... verysad.gif sake paciai sirdis plyso is skausmo.... niekada daugiau vaiko niekam nepalikines...

O geriausias var is blogiausiu manau yra palikti vaika savam...
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2008 09 19, 19:07)
Vargšas vaikelis... Bus numesta anytai, kai labiausiai reikalinga motinos šiluma doh.gif  Idomu jūs vaikus gimdotės sau ar anytom  doh.gif

Na cia jau komentaru neturiu - "numesta anytai" doh.gif Taip, vaikui reikalinga motinos siluma, bet vien ja gyvas nebus - reikia ir pampersu, ir maisto, ir kitu dalyku, kurie siame gyvenime, deja, duodami tik mainais uz pinigus.
Atsakyti
QUOTE(cikadele @ 2008 09 20, 07:58)
Na cia jau komentaru neturiu - "numesta anytai"  doh.gif Taip, vaikui  reikalinga motinos siluma, bet vien ja gyvas nebus - reikia ir pampersu, ir maisto, ir kitu dalyku, kurie siame gyvenime, deja, duodami tik mainais uz pinigus.

Cikadele nekreipk demesio i tokius komentarus! Kiekvieno zmogaus situacija ir aplinkybes skiriasi,todel taves teisti niekas neturi teises! O tavo vaikelis bus laimingas ir mylimas(bei mylintis tave), nes mamytes sirdis padarys viska,kad tik kuo daugiau laiko galetu praleisti su juo,ane! 4u.gif Stiprybes tau ir sviesiu minciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 09 20, 10:49)
Cikadele nekreipk demesio i tokius komentarus! Kiekvieno zmogaus situacija ir aplinkybes skiriasi,todel taves teisti niekas neturi teises! O tavo vaikelis bus laimingas ir mylimas(bei mylintis tave), nes mamytes sirdis padarys viska,kad tik kuo daugiau laiko galetu praleisti su juo,ane!  4u.gif Stiprybes tau ir sviesiu minciu 4u.gif

labai aciu uz gerus palinkejimus! aciuks.gif
Atsakyti
gera temke thumbup.gif
pas mane tokia irgi nebloga padetis,mes nesusituoke tik gyvenam kartu ilgai.tai as jo mamai nuo pradziu nelabai patikau nes jos abu sunus nepasako jai tiesiai sviesiai ka galvoja o as kitokia nuo pirmu dienu savo nuomone tiesiai sviesiai issakau,jai tai nepatinka labai,ji aplamai kazkokia be emociju...
tai nemegstu as ten vaziuoti,o kai pastojau tai vis siule pas juos gyventi,man,be saviskio...pagimdziau,dukrele,o jie kaip supratau berniuko norejo nes vis sakydavau"kai gims mazyte"o gal sako bus berniukas,sakau nea nes jau kelis kartus ultragarsa dare visi dakktarai sako mergyte,o ji visvien,o gal...
tai 3 paga po gimdymo atvaziavo,nei batu nenusimove nei ranku nusiplove jau griebe dukrele..
o kai pas juos nuvaziavom tai net kaimynus sukviete paziureti,maze dar savaite po to verke nebezinojau kaip raminti..sakau jai pilvuka pucia,skauda,o ji atsako man irgi as obuoliu valgiau virsune save su 1men kudikiu ligina...o maniskis jai nieko pasakyti negali. schmoll.gif tai iki nesueis 3 men nebevaziuosim,jam pasakiau supyko,sakau as mama mano zodis lemiamas.tai patys susiruose vaziuot.
o labiausiai uzknisa kad rubelius perka tik padevetus,o as nenoriu,mano maze verta tik geriausio...o ji atseit taupo..rado ant ko tapyt.
mano mama kad ir netokia turtinga kaiop jo tevai bet viska naujo perka.
o geriausia kad mes nesusituoke,nei jis nei ji jokiu teisiu i maze neturi,tai tegul ir nesikisa.
issiliejau...su vyru apie tai nekalbam nes susipyksim,tai kazkur issiliejau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenar @ 2008 09 20, 20:36)
gera temke  thumbup.gif
pas mane tokia irgi nebloga padetis,mes nesusituoke tik gyvenam kartu ilgai.tai as jo mamai nuo pradziu nelabai patikau nes jos abu sunus nepasako jai tiesiai sviesiai ka galvoja o as kitokia nuo pirmu dienu savo nuomone tiesiai sviesiai issakau,jai tai nepatinka labai,ji aplamai kazkokia be emociju...
tai nemegstu as ten vaziuoti,o kai pastojau tai vis siule pas juos gyventi,man,be saviskio...pagimdziau,dukrele,o jie kaip supratau berniuko norejo nes vis sakydavau"kai gims mazyte"o gal sako bus berniukas,sakau nea nes jau kelis kartus ultragarsa dare visi dakktarai sako mergyte,o ji visvien,o gal...
tai 3 paga po gimdymo atvaziavo,nei batu nenusimove nei ranku nusiplove jau griebe dukrele..
o kai pas juos nuvaziavom tai net kaimynus sukviete paziureti,maze dar savaite po to verke nebezinojau kaip raminti..sakau jai pilvuka pucia,skauda,o ji atsako man irgi as obuoliu valgiau virsune save su 1men kudikiu ligina...o maniskis jai nieko pasakyti negali. schmoll.gif tai iki nesueis 3 men nebevaziuosim,jam pasakiau supyko,sakau as mama mano zodis lemiamas.tai patys susiruose vaziuot.
o labiausiai uzknisa kad rubelius perka tik padevetus,o as nenoriu,mano maze verta tik geriausio...o ji atseit taupo..rado ant ko tapyt.
mano mama kad ir netokia turtinga kaiop jo tevai bet viska naujo perka.
o geriausia kad mes nesusituoke,nei jis nei ji jokiu teisiu i maze neturi,tai tegul ir nesikisa.
issiliejau...su vyru apie tai nekalbam nes susipyksim,tai kazkur issiliejau.. doh.gif

taip idomiai parasei..."o geriausia kad mes nesusituoke,nei jis nei ji jokiu teisiu i maze neturi"... g.gif jis turi visas teises!juk jis jos tetis!!!parasas dokumente nieko nereiskia,juk jus esat seima.tiek jis tiek tu atsakingi uz vaikiuka,jos rupinimasi,auklejima...kodel tavo vyras net zodzio neturi??nezinau...nenoreciau tokiu santykiu.man svarbi vyro nuomone tiek vaiko auklejime tiek visame kitame...susirasem tik visai nesenai,bet tik del istatyminiu dalyku,o seima sirdyse esam jau seniai!del to ir susilaukem vaikelio.o tavo laiskeli paskaicius atrodo kad tik tavo vaikas ir nieko daugiau!aisku apie anyta nekalbu...matosi kad bum bum tokia biski....bet kazkaip istrigo tie zodziai apie vyra... unsure.gif manau ne tokie santykiai turetu buti seimoje...niu nezinau cia tik mano nuomone...tik nesupyk,nieko blogo pasakyt ar izeist nenorejau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif As vis skaitinedavau Jusu pasisakymus, bet nekomentuodavau... kazkaip stebejau is salies, o dabar nutariau prisijungti prie pasnekesiu smile.gif Kazkodel taip jau dazniausia yra, kad sava mama kelia daug daugiau pasitikejimo nei vyro, bet manau, kad abi jos nori tik paties geriausio savo anukeliui. As pvz gal irgi ne visada itinku savo uosvenelei, o gal ir nesistengiu itkti, nes gyvenu kip man atrodo teisinga, bet is esmes ji sauni moteris ir labai myli savo anukeli. As jai svetimas zmogus ir ji manes gal ir neturi myleti, pakanka tiesiog pagarbos. O vat js sunus ir anukas jau kiti reikalai. Manau svarbiausia nedramatizuoti ir nepanikuoti rolleyes.gif
Atsakyti