Įkraunama...
Įkraunama...

Uošvienė

QUOTE(Emilmama @ 2008 09 11, 10:01)
man tai jau geriau ir nelystju ta anyta i akis, nes irgi is ranku vaika plesia, tipo rekia pagyvenkit pas mus, nes ju nuosavas namas tai tipo jum nereiks buto nuomot, ziema gi brangu.. ji geriausiai viska zino, pries 20 metu vaikus augino ir daugiau ir galvoja kad nieks nepasikeite... dabar prilipo, kad mergytei kepryte namie deciau!nors jai jau beveik 4 men, ir daktare sake nereikia kambary jokiu keouriu, paskui vaiko ausytes bus labai jautrios.. ir dar vyras savo mamai nelabai priestaraut nori..pasiteisinimas:tavo mama irgi kisasi, bet nors as mamai pasakau nesikist ir ji nesikisa, o jis sju manjo anyta edasi pastoviai...  doh.gif

Ech uzuojauta unsure.gif , o del kepurytes tai tikrai nereikia, va maniske gimusi buvo neisnesiota, bet po menesio griestai pasake gyditojai jokiu namie kepuriu biggrin.gif
O anytoms tai reikia vis priminti, kad ne jos yra mamos, jos yra mociutes, ot ax.gif
Atsakyti
Tegu jos galvoja ką nori, geriausia patylėt, o paskui vėl savo daryt tongue.gif , na žinoma, jei negyvenat viename bute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indruška @ 2008 09 11, 13:41)
Tegu jos galvoja ką nori, geriausia patylėt, o paskui vėl savo daryt tongue.gif , na žinoma, jei negyvenat viename bute doh.gif

Na taip jei gyveni kartu tai kitas reikalas... verysad.gif reik tada daryti kaip sakai unsure.gif , nes mes atskirai tai kartais nenutyliu, o ir vyras truputi si reikala dar tvarko rolleyes.gif . Vienu zodziu laikykis 4u.gif
Atsakyti
Puiki temele, tai ir as pasisakysiu...Pas mane jau trecias auga tai jau kaip ir nieko zinokit jau baigiu pripratint prie tos minties kad mama as o jin tik mociute...nes pastoviai budavo nuvaziuoji su berniukais, kol dar mazyles nebuvo nu ir davai , aprenk taip o ne kitaip, duok valgyt ta o ne ta , jei jin 5 menesiu mano vaikui karves pieno prigirde, mat saviskiam dave nuo 4 menesiu,o kai buvo gal 6 menesiu prisere saldainiais jug vaikas nori bigsmile.gif , cia jos zodziai tada buvo , bet va pirma prisere saldainiu o paskui lasiniu dave , nu pasekmiu manau nereikia pasakot laime gerai viskas baiges...o paskui kai praaugo tai tada kitos bedos...as per daug leidziu jiem savivaliaut , as per plonai ar per storai rengiu ir pan. tai man tokia kancia budava vaziuot ten kad patikekit manim...o dabar va kai vel atsirado pagranduke ir vel nori ta pati daryt...bet buvo pasakyta kad jei susirgs persalus tai tik as gydysiu, jei nedavalgys tai tik as ja raminsiu , kai jin nuo to verks, jei dar kas bus tai vel tik as rupinsiuos tad prasom leist ir augint ir sprest man ir tik man o ne kam kitam...Tai zinokit pastebejau kad tikrai nebetaip kisas nors kartais dar taip nori pavadovaut r pastebiu kad isprusta kartais fraziu daryk taip o ne taip arba va paskutini karta paskambino|(nes ji gyvena uzsieni, bet vistiek negali nesikist)ir sako oj blogai jei ji dar nesedi , o jai buvo 5 menesiukai., tai vesk pas gydytojus jai negerai taip negal but...tai tik nerimo paseja ir visa nauda is jos tu zodziu...bet as zinau kad darysiu taip kaip man atrodo , o jei ko nezinosiu gi yra gydytojai ir visokios informacijos, nes pasikartosiu jei kas ne taip bus ne tie kurie va patarinet moka rupinsis ir slaugys o tik as su vyru , tad mes ir priimsim galutini sprendima mirksiukas.gif
Atsakyti
ir teisingai smile.gif kai pagalvoji,dieve kaip jos savo vaikus uzaugino,kai tokias nesamones kalba ir daro...as jau ir pradedu mokytis nebekreipt demesio...nors siandien vel"o tai pieno turi?dar neprimatini?"...del to pieno jau taip buvau pradejus stresuot...galvoju gal rimtai neturiu tiek kiek jam reikia.bet viskas gerai,per men vaikas 2kg priaugo,o jai vistiek atrodo kad pieno neuztenka....ai,neturiu sveikatos gincytis.gyventume atskirai,tai gal tarciau zodeli astresni,bet dabar nesinori veltis i kivircus.vakar maziukas klyke labai vakare..kojytes riecia,sakau pilvuka pucia.tai paeme i ausis vaistu prilasino,ne sako ausytes cia...papute pilveli ir praejo,nu o ausytem profilaktiskai tikiuosi tie vaistukai nepakenks biggrin.gif dieve dieve...tikiuosi niekada tokia nebusiu...taip nekenciu tu patarinejimu kur ka kada daryt...vistiek padarysiu kaip man atrodo,tai gali sakyt ka nori,tie patarimai pro viena ausi ieina pro kita iseina...kuo maziau stengsiuos kistis i anukelio auginima,nebent padesiu jei klaus ar prasys pagalbos.
labai dziaugiuosi sia tema...taip nusiraminu paskaicius,kad ne vien pas mane tokios bedos...suteikia stiprybes atsilaikant pries anyta...jos "naudingus"patarimus,bandyma sugadint nuotaika ir didnant nepasitikejima savi auginant vaikuti....vaikiukas man pirmas,naturalu,kad darau klaidu,mokausi ji auginti,todel pati is tu klaidu ir pasimokysiu,be anytos pagalbos.....
sekmes kitoms tokio pat likimo mamytems 4u.gif
Atsakyti
na as savo dukryte irgi paguldau ant pagalves nes ji visiskai nenori guleti bet nesedomis o tik siek tiek nuozulniai,o del uosvienes tai pasitikiu ja bet vaiko pakolkas nepalikciau nes musu poziuriai labai skiriasi.as pati tebemaitinu o jai atrodo kad jau butu galima vaikui lasinuku duot paciulpti kaip senais laikais kad darydavo biggrin.gif
Atsakyti
mano anyta vis pergyvena, kad mes keliames i nuomuojama buta, tipo kelkites pas mane i nama raseiniuose blink.gif , gerai, kad vyras nenori thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(scholastika @ 2008 09 15, 21:30)
mano anyta vis pergyvena, kad mes keliames i nuomuojama buta, tipo kelkites pas mane  i nama raseiniuose  blink.gif , gerai, kad vyras nenori  thumbup.gif

mes vakar irgi butus ziurinejomes internete...jeigu pirkti tai kainos nerealios....is kur tiek pinigu paimti,siaubas?! doh.gif paskolos irgi imti nesinori...ka zinai kas uz poros metu bus...tai pamatem kad ir issimoketinai galima!!!radom buta kur per menesi 500lt moket reikia!tai 100kart labiau apsimoka nei nuomotis,nuoma ir tai brangiau.o cia moki pinigus,bet jau zinai kad tavo butas,tavo namai!aisku pasiremontuot reikia,bet cia jau savaime aisku,svarbiausia namucius sao turet ir nuo anytos pabegt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 09 16, 14:51)
mes vakar irgi butus ziurinejomes internete...jeigu pirkti tai kainos nerealios....is kur tiek pinigu paimti,siaubas?! doh.gif paskolos irgi imti nesinori...ka zinai kas uz poros metu bus...tai pamatem kad ir issimoketinai galima!!!radom buta kur per menesi 500lt moket reikia!tai 100kart labiau apsimoka nei nuomotis,nuoma ir tai brangiau.o cia moki pinigus,bet jau zinai kad tavo butas,tavo namai!aisku pasiremontuot reikia,bet cia jau savaime aisku,svarbiausia namucius sao turet ir nuo anytos pabegt biggrin.gif

kur išsimokėtinai butus parduoda blink.gif blink.gif blink.gif mes irgi norim blush2.gif
Atsakyti
vyras kazkoki tinklalapi rado...siandien bandziau ieskot bet pati neberadau smile.gif ten parasyta buto kaina ir kiek gautusi issimoketinai,tik va nezinau per kiek metu issimoket ir kokios palukanos isauga...bet taip pasvarstem kad gerai gaunasi,juk butui tokios sumos negausi,paskolos irgi imt nesinori,o cia issimoketinai...ir yra uz 500lt per menesi!!!tai maziau uz buto nuoma net...apstulbe buvom.kai suzinosiu kur radom iskart pranesiu mirksiukas.gif

beje siandien toks nutikimas buvo...tiklsiau ir vakar.atejo i kambari anyta,sako paimsiu maziuka pazaist.o tas kad pradejo klykti...nu cia dabar galvojam.paemiau as ji,nusiramino...galvojom gal suskaudo kas.siandien vel...tik pabande paimti,vel i asaras.dar kart pabandem,vel tas pats!!!!!!negi maziukas jau taip mama skiria?!girdejau kad zmones tik nuo 8-9men pradeda skirti....jei taip tai nei iseit niekur negalesiu..... doh.gif o ryt planavom su vyru i teatra....nezinau kaip cia bus....
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 09 16, 18:02)
vyras kazkoki tinklalapi rado...siandien bandziau ieskot bet pati neberadau smile.gif ten parasyta buto kaina ir kiek gautusi issimoketinai,tik va nezinau per kiek metu issimoket ir kokios palukanos isauga...bet taip pasvarstem kad gerai gaunasi,juk butui tokios sumos negausi,paskolos irgi imt nesinori,o cia issimoketinai...ir yra uz 500lt per menesi!!!tai maziau uz buto nuoma net...apstulbe buvom.kai suzinosiu kur radom iskart pranesiu mirksiukas.gif

beje siandien toks nutikimas buvo...tiklsiau ir vakar.atejo i kambari anyta,sako paimsiu maziuka pazaist.o tas kad pradejo klykti...nu cia dabar galvojam.paemiau as ji,nusiramino...galvojom gal suskaudo kas.siandien vel...tik pabande paimti,vel i asaras.dar kart pabandem,vel tas pats!!!!!!negi maziukas jau taip mama skiria?!girdejau kad zmones tik nuo 8-9men pradeda skirti....jei taip tai nei iseit niekur negalesiu..... doh.gif o ryt planavom su vyru i teatra....nezinau kaip cia bus....

vaikas anksti pradeda skirti zmones, o ypac mama su teciu, kurie daugiausiai laiko praleidzia kartu. o jei anyta pamates vaikas klykia, reiskias ji kazkaip netinkamai su vaiku elgiasi. vaikas negali pasakyti ka ji jam daro, todel savo balsu priestarauja, kad ji imtu ji.
Atsakyti
mano maziukas klykia nesavu balsu kaimano mama paima ir manes nera salia, nezinau kodel, mama irgi stebisi doh.gif
Atsakyti