Įkraunama...
Įkraunama...

Uošvienė

QUOTE(Emilmama @ 2008 09 04, 12:55)
tai siandien atejo privirus sriubos, tipo as nemoku ir per silpna pasidaryt... beee.gif

va,va mane irgi ziaaauriai uzknisa su to maisto lekstem mad.gif !kaip koks gyvas priekaistas,kad jos sunaus nepamaitinu...ir as cia neprisigalvoju..ne karta bedavojosi aplinkiniams,kad jos sunus subloges blink.gif ne mazas yra, jei as negalesiu, tai isalkes pats puikiausiai pasidarys...bet sitas pastebejimas kaip zirniai i siena...jokios reakcijos!!! doh.gif
Atsakyti
Oj gera cia tema thumbup.gif mes su anyta buwom labai geros drauges kol negime mano pupa ax.gif na ir prasidejo... teko pagywenti kartu tai istweriau 2 saw. susirinkau smutkes ir pasakiau wyrui kad mes su dukryte waziuojam namo... kai slapcia pabegom teko nugirsti wyro pokalbi su mama... esme tokia kad pats wyras pasake jinai wiska dare tycia! Dziaugiuosi kad mano braniausiasis nesilaiko mamos sijono ir swentai netiki jos "tobulumu" ir nerealiu protu. O kad juo nepasizymi isitikinom en kartu...
Apie joki palikima ne kalbos negali but, wengiu to kiek imanoma - bet aisku ne wisada pawyksta doh.gif nors ir didesne jau dukryte wistiek pasitikejimo ja 0 schmoll.gif
O su maniske tai buwo pamokanciuju bajeriu - pupa primaitindavau is buteliuko nuo 2 saw. taigi jai pasirode kad skylute soskej per maza, nes "ilgai" walgo - PADIDINO! Grizus i namus maitinu - springsta waikas nezinau ka daryt, kaip tik skambina anyta sako aj as padidinau soskej skyle - nors pries tai isaiskinau kad soskes jau perkamos su skylutem ir jos atitinka pagal waiko amziu - bet gi as tai ne protinga ka as suprantu umn.gif oj cia tik wienas is tu daugelio bajeriu... as irgi nemoku waiku augint - turbut nieko naujo lotuliukas.gif
Gywenancioms kartu istwermes ir kantrybes! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omny: 04 rugsėjo 2008 - 20:30
Nepasitikiu, pries kelis menesius isitikinau, koks tai zmogus dviveidis! schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(omny @ 2008 09 04, 21:27)
Oj gera cia tema  thumbup.gif  mes su anyta buwom labai geros drauges kol negime mano pupa  ax.gif  na ir prasidejo... teko pagywenti kartu tai istweriau 2 saw. susirinkau smutkes ir pasakiau wyrui kad mes su dukryte waziuojam namo... kai slapcia pabegom teko nugirsti wyro pokalbi su mama... esme tokia kad pats wyras pasake jinai wiska dare tycia! Dziaugiuosi kad mano braniausiasis nesilaiko mamos sijono ir swentai netiki jos "tobulumu" ir nerealiu protu

o va maniskis, labai jau tvirytai laikosi iskabines mamos sijono!
Atsakyti
OI mielosios tos anytos....
Turejau vakar nuotyki... vaziavom i bendra gimines baliu su dukriuku pasveikinti vyro giminaicio... Vos spejom izengti i kavine anyta plesia vaika man is ranku tipo pailsekit pabukit, o vaikas asaroja rekia nuo tokiu veiksmu man sirdis plysta kovojant su anytos gerumu.... gi niekur nebus saugiau vaiku svetimoj vietoj nei pas mama ant ranku... tai tuomet vyra puole manes ginti... Ech niu kaip kartais perlenkia lazda.... negaliu,negaliu.
Atsakyti
ir taip jauciasi viska zinancios!!!dar pabandyk pasipriesint,tai kaip i durne pasiziures.... blink.gif uoj galeciau,tai vaiko jai isvis nerodyciau...tokia mociute....vaikas tikrai laimingesnis be jos augtu....lenda,kisasi,nurodineja...atsibodo jau.o dar vyras kai nei zodzio pasakyt negali...sako,ji mano mama,as negaliu nieko sakyt,mazdaug tau kazkas nepatinka tai ir kovok..... doh.gif tai ir kovoju!tik kazkaip bergdzios tos kovos....jei sunus nieko nesako,tai tuo labiau marcios neklausys....
Atsakyti
O pas mus priešingos bėdos: nelanko, nesidomi... verysad.gif Net nežinau kas yra skaudžiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2008 09 11, 12:23)
O pas mus priešingos bėdos: nelanko, nesidomi...  verysad.gif Net nežinau kas yra skaudžiau  verysad.gif

gal ir ji turejo sunkaus charakterio uosviene,tai ir pati nenori lyst i akis,kistis,gal nori kad labiau paaugtumet...daug tu priezasciu gali buti.jei labai norit kad aplankytu,tai paskambink ir pakviesk i svecius!gal nedrista ateiti...o jei nenores,tai vistiek pasakys kazkokia priezasti kodel....keista,kad mociute nenoretu anukelio pamatyt.... g.gif va kokios bedos...vienom per daug demesio,kitos isvis jo negauna...visaip blogai.... doh.gif nesijaudink,viskas manau bus gerai.pakalbek su ja...
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 09 11, 12:29)
gal ir ji turejo sunkaus charakterio uosviene,tai ir pati nenori lyst i akis,kistis,gal nori kad labiau paaugtumet...daug tu priezasciu gali buti.jei labai norit kad aplankytu,tai paskambink ir pakviesk i svecius!gal nedrista ateiti...o jei nenores,tai vistiek pasakys kazkokia priezasti kodel....keista,kad mociute nenoretu anukelio pamatyt.... g.gif va kokios bedos...vienom per daug demesio,kitos isvis jo negauna...visaip blogai.... doh.gif nesijaudink,viskas manau bus gerai.pakalbek su ja...

Nebus verysad.gif schmoll.gif O su savo uošvien ji irgi nebendravo, pasakojo, kad skaudu buvo, o pati taip pat elgiasi... Nesuprantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 11 rugsėjo 2008 - 11:44
man tai jau geriau ir nelystju ta anyta i akis, nes irgi is ranku vaika plesia, tipo rekia pagyvenkit pas mus, nes ju nuosavas namas tai tipo jum nereiks buto nuomot, ziema gi brangu.. ji geriausiai viska zino, pries 20 metu vaikus augino ir daugiau ir galvoja kad nieks nepasikeite... dabar prilipo, kad mergytei kepryte namie deciau!nors jai jau beveik 4 men, ir daktare sake nereikia kambary jokiu keouriu, paskui vaiko ausytes bus labai jautrios.. ir dar vyras savo mamai nelabai priestaraut nori..pasiteisinimas:tavo mama irgi kisasi, bet nors as mamai pasakau nesikist ir ji nesikisa, o jis sju manjo anyta edasi pastoviai... doh.gif
Atsakyti
Žinai, kai vaikas paaugs lengviau bus paaiškinti, kad su močiūte nesutari kai kuriais klausimais, negu kodėl močiūtei anūkės visai nereikia. Pvz. kad mano mama labai nesutarė su mano močiūte, kad verkė vos ne kas vakarą (teko 6 metus gyvent kartu) sužinojau tik suaugus, o močiūtę labai mylėjau, visos atostogos pas ją wub.gif
Atsakyti
Kokia tema radau thumbup.gif

Maniske irgi visur kisasi kur tik imanoma doh.gif
Visos problemos prasidejo kai pastojau,aiskino ka valgyt ka nevalgyt,plaukus dazyt ar nedazyt,neleido po kopeciom pereit,per virve perlipt,nes nuo dazomu plauku vaikai ryzi gimsta,o nuo ejimu "ne vietoj" virkstele apie kakliuka apsisuka blink.gif Kai gime maziukas,aisku isprotejo,tipo baisien meile jam jaucia..netikiu..pastoviai iesko kad tam vaikui kazkas negerai butu,tai kojyte netaip stato,tai ziuri netaip,o visko virsune buvo tai,kas vaika nesveiku isvadino,nes jis 11,5men.dar nevaiksciojo doh.gif sake nepraziuret raidos sutrikimu,jau blyn tada tai pasiutau,deja visa sita suzinojau is savo vyro,kai grizo is ju pasisveciaves,ta kart nevaziavau as..Tiek dziaugiuosi kad vyras mano pusej,tada jis kaip zveris ja puole,nes jau ir jam sokas buvo,kaip sveika vaikiuka gali nesveiku vadint..paskui viska ji perverte,kad mano vyras isigalvojo..na zodziu sudetingas labai zmogus,stebiuosi kaip mano uosvis su ja tiek metu pragyvena..
Tiesa.Del ne vaiksciojimo as kalta buvau,nes mazai krutimi maitinau ir isvis prasta maista ir per mazai duodu,kiekviena kart kai nuvaziuojam tai ji kisa ir kisa jam valgyt,jis jau atbulas verciasi,o ji vistiek kisa,nes vaikutis alkanas.. doh.gif doh.gif
Na issiliejau cia ax.gif
Atsakyti
Čia turbūt pas visas tas pats tongue.gif , vienintelė išeitis kuo rečiau važiuoti ten į svečius rolleyes.gif , aš kai nuvažiuoju tai esu visiem tiem pamokslam, pastabom ir nesveikom meilėm pasiruošusi morališkai, taip sakant, kantrybės prisikaupusi doh.gif. Ramiai ir kantriai išklausau, palinkčioju ir viskas, ir jai lengviau, kad, tipo, mane pamokė, tokią kvailelę ir aš nešvaistau savo nervų dėl tokių nesamonių, tai va thumbup.gif . Tiesa, man gerai, kad vyras mano pusėj drinks_cheers.gif , nes jei taip nebūtų tikriausiai taip lengvai neišsisukčiau cool.gif
Atsakyti