Kokia tema radau
Maniske irgi visur kisasi kur tik imanoma
Visos problemos prasidejo kai pastojau,aiskino ka valgyt ka nevalgyt,plaukus dazyt ar nedazyt,neleido po kopeciom pereit,per virve perlipt,nes nuo dazomu plauku vaikai ryzi gimsta,o nuo ejimu "ne vietoj" virkstele apie kakliuka apsisuka
Kai gime maziukas,aisku isprotejo,tipo baisien meile jam jaucia..netikiu..pastoviai iesko kad tam vaikui kazkas negerai butu,tai kojyte netaip stato,tai ziuri netaip,o visko virsune buvo tai,kas vaika nesveiku isvadino,nes jis 11,5men.dar nevaiksciojo
sake nepraziuret raidos sutrikimu,jau blyn tada tai pasiutau,deja visa sita suzinojau is savo vyro,kai grizo is ju pasisveciaves,ta kart nevaziavau as..Tiek dziaugiuosi kad vyras mano pusej,tada jis kaip zveris ja puole,nes jau ir jam sokas buvo,kaip sveika vaikiuka gali nesveiku vadint..paskui viska ji perverte,kad mano vyras isigalvojo..na zodziu sudetingas labai zmogus,stebiuosi kaip mano uosvis su ja tiek metu pragyvena..
Tiesa.Del ne vaiksciojimo as kalta buvau,nes mazai krutimi maitinau ir isvis prasta maista ir per mazai duodu,kiekviena kart kai nuvaziuojam tai ji kisa ir kisa jam valgyt,jis jau atbulas verciasi,o ji vistiek kisa,nes vaikutis alkanas..
Na issiliejau cia