Savo mama pasitikiu visu 100%.Nu bet anyta tai ne pro kur.Negaliu pakest tos raganos ir jai savo vaiko nei uz ka nepalieku
QUOTE(linciuxx @ 2006 06 26, 19:36)
aš saviške visiškai nepasitikiu,ji pastoviai man priekaištauja,kad aš tą ar aną blogai darau,taigi vaiko jai tikrai nepalikčiau ir ji mano nurodymų tikrai neklausytų jei Ugnytė atrodo per stora,tai liepia dažniau vandenuką duot nei pienuką ir t.t
Mano dukrytė 9 mėn - tokio pat ūgio ir sveria 2,2 kilo daugiau, o gyd sakė, kad labai gerai Neklausyk tu tos sadistės
Aš tai pasitikiu savo anyta, ji labai gera moteris, tik bėda ta, kad ji pati savim nepasitiki ir bijo ką nors ne taip padaryti Todėl mažosios jai prižiūrėti nepaliekam, o norėčiau.
Niekada uosviene ne trupuciu neprilygs mamai... O ka daryt kai mama toli? Nori nenori reikia ir uosvienes pagalbos. Vaikuti jai ramiai palieku, zinau, kad bus priziuretas ir mylimas. Ilgiau nei 1-2 valandom nesu palikusi, nes pati maitinu, bet pastebiu dalyku, kurie mane nervina:) Tai ji ne taip paguldo maziuka, tai soske gruda be reikalo, tai kazhkokia pudra uzpakaliukui nupirko manes nepasiklaususi ir jau teplioja. Smulkmenos rodos, bet vistiek nervina:)
QUOTE(Tomike @ 2006 06 26, 16:29)
Nežinau tokios temos neradau, o gal kiek ir tingėjau ieškot... Tai klausimukas toks, kad ar pasitikite uošviene/anyta palikdamos vaikutį porai valandų ar visai dienai?Kalusiu dėl to, kad paskutinį kartą labai suabejojau savosios atsakingumu... 3 mėnesių dukrytę buvau palikusi porai valandų ir ką gi radau ją... pasodintą tarp pagalvių... : Nu žinot suprasčiau jei būtų vaikų neauginusi, bet turiu stiprų, drūtą vyrą jos dėka(turbūt)... .Taigi papasakokit kaip jums su tom uošvienėm/anytom???
Nu manau, kad tikrai ji nieko bloga anūkui nelinkėtų, o tik gero. Jei jau nemylėtų anūko, tai išvis nesutiktų žiūrėti jo
Visada yra rizika, kad ji anūką augins/prižiūrės pgl.save, t.y. to amžiaus, kai ji augino savo vaikus, metodiką
oi, ne, ne ir dar kartą ne, ji moka tik savo karvėmis, paršais ir vištom rūpintis
Maniškei jau penki mėnesiai bet dar nesu niekam palikus.Nes pvz. kai mama prižiūri ją man matant reikia nuolat aiškinti ką daryti. Ji anūkytę labai myli todėl toj puola bučiuoti ir myliuoti, o Ameli tas labai nepatinka.
Su anyta retai susitinkam, nes prieš neštumą buvom mirtinos priešės, bet gimus anūkei viskas apsivertė . Nesinori pripažinti bet ji geriau moka prižiurėti vaiką, ne taip bijo, sako kad vyras buvo lygiai toks pat...Mūsų dukrytė gyvas gyvsidabris tik pabunda ir pradeda judėti, šnekėti, rėkti,spardytis - na žodžiu labai aktyvi.
Tai vat kai pagalvoju geriau palikčiau anytai
Su anyta retai susitinkam, nes prieš neštumą buvom mirtinos priešės, bet gimus anūkei viskas apsivertė . Nesinori pripažinti bet ji geriau moka prižiurėti vaiką, ne taip bijo, sako kad vyras buvo lygiai toks pat...Mūsų dukrytė gyvas gyvsidabris tik pabunda ir pradeda judėti, šnekėti, rėkti,spardytis - na žodžiu labai aktyvi.
Tai vat kai pagalvoju geriau palikčiau anytai
Beje, mano vaikui tuoj bus 7 mėn, bet apart manęs ir tėčio jo dar niekas nedabojo Kažkaip ir pati nenorėjau jo niekam palikti, o dabar niekas nesisiūlo
Buvau labai trumpam(nes dar pati maitinu) palikus tiek mamai, tiek anytai.Ir abiem vienodai pasitikiu.Žinau, kad nieko blogo nepadarys.Visada atsiklausia mano nuomonės, nurodymų.Ir žino, kad jeigu ką darys pagal save, tai galiu ir akis išdraskyti.Tai net ir nebando
QUOTE(leliux @ 2006 06 26, 17:58)
uosvienes, anytos, vienu zo - seneles tikrai nenori nieko blogo maziukui. tiesiog jos savo vaikus augino kitaip.
as pati savo mamai aiskinu ka ir kaip daryt, nes ji augindama mane daug ka dare kitaip.
ir sakyciau vertetu bent pasistengt pasitiket tom senelem. jos, manau, geriau nei kokia svetima aukle
as pati savo mamai aiskinu ka ir kaip daryt, nes ji augindama mane daug ka dare kitaip.
ir sakyciau vertetu bent pasistengt pasitiket tom senelem. jos, manau, geriau nei kokia svetima aukle
jei jos neprisiskaitę ir neprisiklausę naujausių metodikų, dar nereiškia kad jos blogos
QUOTE(lialka @ 2006 06 27, 17:18)
Ogi ji eidama gatve masinas .... vezimeliu stabde! Sake: " As su vezimeliu, mane turi praleist" ir kiso mano sunu i gatve pries atvaziuojancias masinas...
košmaras
Aš palieku, tiesa labai retai, bet ne dėlto kad ja nepasitikiu