Įkraunama...
Įkraunama...

Uošvienė

mano uosviene irgi puiki-niekur nesikisa ir nepamokslauja.O tai svarbiausia.Taip sakant-kaip pasidarysi taip ir turesi
Atsakyti
Mano anyta irgi gyvena atskirai thumbup.gif ,bet kartais vistiek nori isikisti i musu reikalus rolleyes.gif ,taciau as neleidziu jai man vadovauti,turiu savo nuomone,tiesiog isklausau ja nes nesinori pyktis,bet darau pagal save viska,jei iskyla koks klausimas,geriau pas savo mama paklausiu 4u.gif
Atsakyti
Kai reikia, visada palieku sunu anytai, ji tikrai geriau nei kokia nepazystama aukle. Bet visiskai tai tikrai nepasitikiu, nes pastoviai aiskina, kad netaip maitinu, per plonai aprengiu. Atvaziavusi pasiimti sunaus, pastoviai randu aprengta keliais megstiniais, primaitinta velnias zino ko. Aisku, blogo tai tikrai nelinki, bet labai daznai manes neklauso ka galima sunui duoti, o ko ne.
Atsakyti
QUOTE(P15CEM @ 2008 05 20, 13:37)
as ligoninej 2 savaites praeidau, tai ji ziurejo anukeli, grizau tik tada suzinojau, kad ji po kranu 2 dienu maziuka maude, Sveciu prisikviete, kad padetu jai. Visus mano daigtus isrause, jos pasiteisinimas buvo kazko ieskojau dabar nepamenu.
  Pykstu ant jos labai.
  Bendrauju tik tik, kad vyras itikciau, vis gi jo mama.


Na, kad po kranu maudė, tai nepyk mirksiukas.gif . Kol gulėjau ligoninėj, sesutės irgi mano mažę (kai išsituštino) mokė maudyti po kranu - nuo pirmos dienos. Visuomet taip užpakaliuką prausiu. Kas gi čia blogo g.gif ? Mes nuo pirmos savaitės su vyru ją po dušu maudom, ir viskas ok. Reikia vaikutį grūdinti.
O, kad rausiasi po svetimus daiktus - labai negerai schmoll.gif .
Mano anyta pagyvenusi moteris, nesam mes draugės, bet kai gimė mažoji, ir ji atėjo aplankyt - negaliu nupasakot - kaip jos akys sužibo. Vos neapsiverkė ax.gif . Supratau, kad mano mažiukę ji mylės. Jau buvau palikusi valandžiukei, ir viskas tvarkoj. Aišku, jos požiūris skiriasi - ji "pakraupusi", kad mes po dušu prausiam (žinoma, kaitaliojam - vieną kartą vonelėj, kitą - po dušu), bet puikiausiai supranta, kad kitaip nebus. Mes jos išklausom, o darom kaip mums reikia lotuliukas.gif .
Sėkmės su anytom 4u.gif .
Atsakyti
Mano anyta normali moteris, aiku nepraleidžia progos mane pamokyti, tačiau aš nelabai kreipiu dėmesio. Darau savaip ir viskas. Aš ja pasitikiu, buvau palikusi vaiką visai parai ir tikrai jaučiausi rami, nemanau, kad ji drįstu valgydinti vaiką tuo kuo aš neleidžiu.
Atsakyti
As nudurneciau, jei man kazkokia anyta dar aiskintu kaip vaikus auginti! Uztenka man savos mamos!!! Labai jau megstu savo galva gyventi. Ir labai labai gerai, kad ta mano anyta gyvena toooooli kaime, kai nuvaziuojam 3 x i metus "nes taip reikai". Cia ne as bjauri lotuliukas.gif Sunus irgi labai jau nepuola i glebi ilgesio rodyt!
Atsakyti
Kartais, bet tik kartais pavydžiu toms, kurios turi geras anytas. Nėra manoji tokia bloga, bet dažnai iš jos pasimokau, kokia anyta būti nereikia, nes pati turiu sūnų. Per daugiau kaip 10 mėn ji yra vaiką pažiūrėjusi apie 2 valandas. Man apskritai atrodo, kad nelabai jis jai rūpi, nes gyvendama netoli aplanko kokį kartą per mėnesį ir tai be jokio upo. O kad pasisiūlytų pažiūrėti vaiką - tai nėra to buvę, tai aš jai jo dabar jau ir nepalikčiau, nes ji nieko nežino apie savo anūką. Užknisa labiausiai tas dalykas, kad ateidama labai retai, dar randa prie ko prikibti. Vietoj to kad pasidžiaugtų pirmaisiais anūko žingsniais, tai pradėjo aiškinti, kad jam dar anksti, dar negalima vaikščioti. Tai ką - surišt man jį. Pamatė, kad puodo pasodinau - vėl anksti, vėl blogai( o vaikui tai žaidimas). Žodžiu, mėsos duodu per daug, vaikštčiot pradeda per anksti, sveria irgi per daug. Nieko gražaus nepastebi ,niekad nepagiria, jokių lauktuvių niekad neatneša anūkui...
Atsakyti
jetau mamytes kaip jus uzjauciu kad nera geru santykiu su anyta, bet gal ismoksite kaip jums nederetu elgtis smile.gif na o manoji tai nuostabus zmogus wub.gif stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
as savo anytai net i rankas neduodu vaiko. man tai ji tikra ragana. pati kalta, nes "prisidirbo" pries mane. nors jei ir nelabai idomi anuke, nes tik po 4.5men sugebejo ja aplankyti.
Atsakyti
Musu ir uosviai ir tevai gyvena kitame mieste, tai truputi del to dziaugiuosi.Gal ir butu lengviau, kazkiek padetu, taciau labai nesmagu kai "moko" gyventi.Taip norisi viska patiem patirti. ax.gif
Atsakyti
Nors maniske ir toli gyvena, bet kuo toliau tuo dazniau matau, kad jai ilgeliau palikti vaikus negaliu. Su dukrele budavo, isvaziuojam pasizmoneti, griztam, o ji visa slapia, prisikakojusi, keleta valandu sauskelnes nekeistos, uzpakaliukas degantis. Supuoja ir supuoja vezime, ar ant ranku, ir vis sakydavo, kad kol mamos nera tai super mergaite, ne karta beveik pasake, kad ta mama "isnykti" galetu. verysad.gif Grizus namo isvis su vaiku nebesusikalbedavau. Jai paaugus, saldainiais serdavo, nespejo vaikas is lovos islipti, jau "kinderiai" ir vis sakydavo, kad cia daugiau pieno nei sokodado. doh.gif . Pamenu karta pradejo rankoj jai tirpi vienas (paskutini dar buvau palikusi, kad neverktu, o kitus buvau jau atemusi), tai ka jus manot sugalvojo is jos paimti, tai kad puole gintis ir pilna dantu burna jai i ranka ikando. blink.gif
Gimus antrajam ne taip daznai benuvaziuojam, bet ir iskart matosi, kad vyresnele jai taip neberupi. Dabar jau maziuka galetu man is ranku isplesti, laikyti nemoka, sauskelnes dabar jau dazniau pakeicia. Ta vieninteli karta palikus, kazkodel vaikas nevalge. Kazkodel, isrengtas buvo g.gif matyt tikrino ar viska turi. Vezimas, automobiline kedute, rankos-pakaitom, vaikui jokios laisves, o jis jau ritinetis, sliauzioti nori.
Kiekviena kelione nelaukiama, sedziu dantis sukandusi, vyro tevai, nori jie juos pamatyti juk anukai ir vieninteliai(vyras vienturtis).
Na tikekimes jiems paaugus, bus kitaip, o gal ir musu santykiai geresni taps rolleyes.gif
Atsakyti
as savo uosvenei nebent suni palikciau, o ir nesu jai davusi palaikyt anuko, pasiziuri ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti