Auroryte,uzjauciu tave ir kuo puikiausiai suprantu,nes mano panele(dabar jai 9m.) pradejo sirgti nuo 6men. ir tai tesesi iki 6metu
Kaip ir tu sakai,mums buvo tos pacios ligos-angina,kosuliai,bronchitai ir ko tik mes nedarem
ir liaudisku priemoniu bandem ir vaistais gydemes ,ir saugojom kaip beismanydami,nepadejo niekas
I darzeli vos pradejom leisti,pamatem,kad nieko nebus,nes paeidavo tik savaite, ir dvi savaites gydydavomes
tai ir nebeleidom,nes as su ja galejau buti namuose iki mokyklaos
Karta buvom sanatorijoj kai jai buvo 4m.,po to kiekviena vasara pabudavom prie juros,nes visi sakydavo,kad tai vaikams padeda,nieko panasaus
sirgom sirgom,kol isaugom
tikrai isaugom,nes dabar stebiuosi,kad visi seimoje sergam,o ji vienintele isvengia ligu
nesakau,kad niekad nebeserga,bet i metus pora kartu,tai jau man tas pats ,kas nieko po to,ka teko isgyventi tuos 6metus
Turekit kantrybes ir laukit,nes kai man anyta prikaisiodavo,kad nesaugau,o kiti dar pasiulydavo grudintis,tai man siutas suimdavo,nes labiau saugot buvo nebeimanoma,o apie koki grudinimasi kalbet,kai jinai sugebedavo susirgti basom kojom i tualeta nakti nuejus
arba su saltu vandeniu nusiplovus rankas
Sekmes jums ir kantrybes,aisku ir sveikateles kuo daugiausiai