Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...

Mano dickei biski pagelbejo saldymas su saltu azotu (KMUK), bet kad pora savaiciu budavo, vel pora nera, tai teko operuoti. Nors maniske buvo kazkaip nesiotoja. Sirgdavo be temperaturos, geerkles neskauda, tik puliai.
Nors vyrui vaikystej taip uzsalde tai dabar truputi kas ir jau gerkle uztinus (anginos nebuna, bet pozymiai visi). Bet vienintelis minusas kai isoperavo angina: prasidejo kvepavimo alergijos, nors pries tai buvo tik maistui.
Atsakyti
Infekcinė mononukleozėtai baisi liga. Pūlinga angina tokia buvo kad gerklės nesimatė. Užtinę viršutiniai vokai, nes užpuliavę adenoidai, skysčiai nenuteka pro limfmazgius.LImfmazgiai visane kūne kaip kaštonai, padidėje kepenys, temperatūra 5 paras 38-39. nieko nevalgo.+visas arsenalas stipriausių antibiotikų ir prednezalonas( hormonas).Pasieškokit google.Vadinasi infekcinė mononukleozė.
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(auroryte @ 2006 06 26, 18:12)
Jau nebezinau ka daryti, bet 3 metu ir 10 men. sunus nuolat serga, nesibaigiantys kosuliai. Pabuna kokia savaite sveikas ir vel viskas is naujo...Istisai gerkles, slogos bronchitai.  Darzeli lanko tik teoriskai,nes nuolat serga. Aisku, kalti ir darzelio virusai, bet ne tik,nes sekmingai sirgdavo ir kai auginome tik namie...Kazkoks kosmaras, isivaizduokit, kad kas antra savaite turi kas nors su juo buti serganciu.. As mokausi ir dirbu, vyras irgi daug dirba seneliai gyvena uz 40 km. Kaip susitrukdo visi darbai. Nieko neina susiplanuoti, nei darbu, nei kokiu isvyku, nei atostogu...Esam pasidare gausybe tyrimu, alergenu testa, imunoglobulinus, mikoplazmos testa,ir t.t. o konkrecios priezasties tai ir neradome... Gydytojai sako isaugs... Bet kiek jau jis vaistu privalges per savo tris metus...Namuose spintelese tikra Eurovaistine baze... Sergam nuo 5men. Gal sakau cia forume yra mamu turinciu panasia patirti... Gal pasikalbetume, gal patarimais kokiais pasidalintume.. Tikrai zinau,kad buna ir daugiau tokiu vaiku...

Mes irgi gana daznai sirgdavome ,negana to nuo septinto menesio "isigijome alergija,pakeitem keleta gydytoju kol suradom tokia kuri kiekviena karta sunegalavus kisa antibiotikus,nuo kosulio ir dar nuo alergijos.Alergija lyg ir iveikem,bet pasirode,o gydytoja ispejo,kad taip bus,ji "ilindo" i bronchus ir taip "uzturejom" bronchine astma...ivairus tyrimai ir t.t. su viltim kad bus geriau,o vaikas reguliariai sirgdavo.Ziema pries du metus,darem eilini testa alergenams nustatyt,sulaukus rezultatu beliko nusipirkt inhaliatoriu ir kruvele vaistu ir taip pradeti laukt pavasario su visais ziedais,tada musu gydytoja patare pabandyt ozkos piena.Stikline per diena ir net nesupratau,kad jau praejo tos baisios ziedadulkes,neliko ir bronchitu ir kitu "dziaugsmu",vaikas sustiprejo,nebeserga ir absoliuciai nebepasirodo nei alergija nei astma,o valgo viska.Tiesa,piena pirkdavome pas bobulyte,patikrinom-svarus,nes parduotuve ir liks parduotuve,o gyvenam Vilniuje,tad kai nori randi.Tiesa,turejom ir ta pneumo skiepa,bet is jo jokios naudos.Manau,drasiai galit pabandyti,tikrai nenusivilsit,kai pamatysit,kad i vaistine uzsukt belieka tik del saves thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikte @ 2006 08 13, 19:41)
Tikrai bereikalingas pinigu šveistimas,mes dareme ta skiepa nei mums nei mano draugiu vaikams jis nepadėjo.Reiketu geriau pastiprinti imunine sistema,tam labai tinka Ribomunyl(čia tas pats skiepas tik jis geriamas kursais) ir halo kameros(jeigu yra galimybe),na tikrai praeja ši kursa netgi beviltiški ligoniukai neserga mažiausiai 2-3 men.



Dėl PNEUMO tai pritariu drinks_cheers.gif , kad poveikio jokio, bent jau mūsų atveju. Gėrėm ir Ribominilą, tai dar negaliu nieko teigti, nes tik baigėm tą kursą, kai prasidės šalti orai, tai matysim. O dėl Halo kamerų (kiek supratau kalba eina apie druskų kambarius), tai mums nuo jų tik blogiau pasidarė, taip kad teigti jog visus ant kojų pastato irgi negalima. Išleidom nemažai pinigų(reikia juk pilną kursą atvaikščiot), o rezultatas gavosi visai priešingas nei tikėjomės doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2006 08 13, 22:20)
Kada antibiotikus pardavinėdavo be recepto?  hihihi.gif  hihihi.gif 

tai gal ne Lietuvoj gyveni g.gif Prieš 1-1,5 metų, laisvai ir bet kam laugh.gif laugh.gif

o mums šiandien sakė, kad jei klausa puiki tai adenoidų nereik pjaut, tipo operuoja tik kai ant ausų puola doh.gif Nu dar viena pora kaliošų - kitas daktaras ir kitas gydymas taip išeina ax.gif
Atsakyti
Labukas. Perskaiciau visu mamu zinutes apie ligas. Man sitos bedos jau pasibaige (esu laiminga). Nereikedavo net darzelio, kad sunus susirktu ir namie sededamas sugebedavo. Budavo taip kad 1 sav. sveiki, o 3 sav. sergam per menesi. Labai padejo vaistai bronchomunalas. Tikrai siulau ji pabandyti ir sugerti visa kursa, geriausia ji pradeti gerti rugsejo men. pradzioje. Ir dar nenusiminkit ir tikekit, vaikas tikrai isauks is lygu. Dar vienas geras patarymas: grudinkim savo vaikus, vaziuokim prie ezeru,upiu, juros, tegul maudosi iki pamelinavimo ir pamatysit net slogos negaus. Prisiminkim pacios kai vaikais buvom, asmeniskai man net dantys drebedavo kaip susaldavau vandeni, bet poto net slogom nesusirgdavau. Kaip mano vaiku gyditoja yra pasakius: maziau popink savo vaikus( nebijok stipraus vejo, salcio) ir vaikai nesirgs..... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiva26: 16 rugpjūčio 2006 - 15:59
Mums ir labai padeda bronchomunalis, tiesa dar ir kiekvienais metais halo kameras aplankom, inchaliacijas su mineral., bet nemanau kad vaiką reikia vesti per šaltame vandenyje ir ant vėjo laikyti. galima, bet netuos ligoniukus, kurie be perstojo serga. išaugs tas ligas, bet reikia laiko. maniškiui 5 bet vis serga.
Atsakyti
QUOTE(Buba @ 2006 08 16, 10:07)
Dėl PNEUMO tai pritariu  drinks_cheers.gif , kad poveikio jokio, bent jau mūsų atveju. Gėrėm ir Ribominilą, tai dar negaliu nieko teigti, nes tik baigėm tą kursą, kai prasidės šalti orai, tai matysim. O dėl Halo kamerų (kiek supratau kalba eina apie druskų kambarius), tai mums nuo jų tik blogiau pasidarė, taip kad teigti jog visus ant kojų pastato irgi negalima. Išleidom nemažai pinigų(reikia juk pilną kursą atvaikščiot), o rezultatas gavosi visai priešingas nei tikėjomės  doh.gif .

Nepaminėjai kuom pasireiškė tas pablogėjimas?Keista kad gydytoja jus neperspėjo kad po halo kameru gali buti visu ligu paaštrejimas,ir tai laba gerai,reiškia organizmas suregavo(neveltui buvo sumokėti pinigai kaip minėjai),jis pradėda valytis,kai kuriems vaikams netgi ant tonziliu atsiranda pūliai,sloga,kosulys pakyla temperatūra ir tai reiškia kad imunine sistema suregavo, nereikia to išsigasti,pagerejima pamatisi veliau kai prasides šaltas sezonas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes pereitą vėlyvą vasarą pasiskiepijom Pneumo-23 ir dar rudenėli tris mėnesius bronchomunalį sugėrėm - tai efektas akivaizdus. Ligoninės neprireikė per žiemą, taip, kad ir prieš šį rudenėlį žadam sugert tą geriamą vakciną.
Atsakyti
QUOTE(vikte @ 2006 08 17, 13:36)
Nepaminėjai kuom pasireiškė tas pablogėjimas?Keista kad gydytoja jus neperspėjo kad po halo kameru gali buti visu ligu paaštrejimas,ir tai laba gerai,reiškia organizmas suregavo(neveltui buvo sumokėti pinigai kaip minėjai),jis pradėda valytis,kai kuriems vaikams netgi ant tonziliu atsiranda pūliai,sloga,kosulys pakyla temperatūra ir tai reiškia kad imunine sistema suregavo, nereikia to išsigasti,pagerejima pamatisi veliau kai prasides šaltas sezonas.  mirksiukas.gif


Na taip prasidėjo baisi sloga, kosuliai... Bet nereikėjo net žiemos laukt: mes tas procedūras praėjom kažkur balandį, o pusę gegužės, birželį ir liepą slogoms galo nebuvo verysad.gif verysad.gif verysad.gif todėl manau mums tos druskos nepadėjo. Lauksiu dabar vizito pas LOR'ą dėl adenoidų. gal čia jie yra mūsų visų negalavimų priežastis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikte @ 2006 08 13, 20:41)
.Reiketu geriau pastiprinti imunine sistema,tam labai tinka halo kameros(jeigu yra galimybe),na tikrai praeja ši kursa netgi beviltiški ligoniukai neserga mažiausiai 2-3 men.

pernai su dukra buvome sanatorijoje ir turejome 15 seansu drusku kambaryje. Parvaziave po menesio pradejome koseti. Gan nestipriai, bet nepadejo jokie vaistai... buvom rentgene, po to dareme tyrima chlamidijom.. ir nieko.
Todel, teigti, kad tai kas padejo tau butinai pades ir kitiems yra nesamone. Du vaikai sergantys ta pacia liga i analogiska gydyma gali reaguoti visiskai priesingai.
Kaip beje mums pneumo 23 padejo(bent jau tiems metams), o ribumunal jokio poveikio neturejo...


O dabar antibiotikiu priesininkes gal patars/ nurodys, kaip 3.5 metu vaikui be antibiotiku plauciu uzdegima isgydyti. Jau trecia diena ( nuo sekamadienio vakaro) laikosi auksta temperatura ( vakar buvo 39.8)... slapimo tyrimai geri, kraujas rodo bakterine infekcija....plauciai svarus, bet rentgenas rodo plauciu uzdegima.
Atsakyti
Mums nuo pūlinės anginos perėjo į bronhitą, gydytoja sako gali net į plaučių uždegimą pereiti....Mes bandysim kraustytis iš Klaipėdos, žiūrėsim gal pasitvirtins , kad mums netinka Klaipėda verysad.gif
Atsakyti