Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...

QUOTE(Buba @ 2010 11 26, 15:28)
Nu kas per gydytoja???!  blink.gif  As saviski beveik iki 8 men. maitinau, o iki metu jis man dukart antibiotikus gere. Mat brolis is darzelio bacilu parneses buvo. Taigi tikrai nemanau, kad tik maitinime esme.

dazniausiai ligu maratonai prasideda vaikuciam kurie turi super tvarkingas ir rupestingas mamytes, kuriu namai yra sterili tvirtove, o nelabai priziureti mazyliai, is bendrabuciu ir pn, atlaiko visas ligas, tiesiog jie jau turi imuniteta, priprate prie visu bacilu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tss @ 2011 01 20, 18:58)
dazniausiai ligu maratonai prasideda vaikuciam kurie turi super tvarkingas ir rupestingas mamytes, kuriu namai yra sterili tvirtove, o nelabai priziureti mazyliai, is bendrabuciu ir pn, atlaiko visas ligas, tiesiog jie jau turi imuniteta, priprate prie visu bacilu smile.gif

Va cia tai gryna teisybe drinks_cheers.gif aisku jei nesumaisom nelabai priziureta ir apleista vaika doh.gif

Papildyta:
QUOTE(ritinukas @ 2010 11 18, 18:53)
Turiu pažystamą vaistininkę, tai ji man irgi apie citroseptą atsiliepė blogai. Patarė kad geriau imunoprofina nei citrocepsa, butent dėl pilnai nežinomo jo veiksmingumo.

IMUNOTROFINA bent jau mano maziukui yra super, mano banditas uzgrudintas, namie puse dienos plikas duodas (+17 laipsniu bute), kasdien lauke 1-2val buna. Ziemai bijojau gripu, daviau imunotrofina, nepatikesis, suslogavom, tai po 3d slogos neliko. thumbup.gif
Atsakyti

Netiesa. Mano atveju ne.
Atsakyti

Kad ir kaip norėčiau save prie super tvarkingų priskirt, bet deja ax.gif Dabar kažkaip laikausi nuomonės, kad vaikai savo atsirgt visvien turės. O kai kartu auga darželį ar mokyklą lankantys broliai arc sesės, tai praktiškai neišvengsit visokių bacilų. Guodžia tik tai ,kad vaikai išauga visas tas problemas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedred @ 2010 11 26, 12:17)
sveikos mamytes,

sakykit mamytes, ar visos jus maitinote pacios vaikucius?
nes mano gydytoja vakar man issireiske, kad tik du menesius maitinau ir taip pasake , kad as ir kalta , kad mano mergyte taip serga .Dabar jai du su puse metuku iki dvieju metuku ir triju menesiu visai nesirgo, o dabar nuo rugsejo tris kartus jau gere antibijotikus.

Maitinau tik dvi savaites(deja ilgiau negalėjau)-sirgom du kartus ir apsiėjom be antibiotikų(vaikui 15mėn) .Gyd.pasakymas manau labai neetiškas.
Atsakyti
QUOTE(Buba @ 2011 04 01, 11:10)
Kad ir kaip norėčiau save prie super tvarkingų priskirt, bet deja   ax.gif  Dabar kažkaip laikausi nuomonės, kad vaikai savo atsirgt visvien turės. O kai kartu auga darželį ar mokyklą lankantys broliai arc sesės, tai praktiškai neišvengsit visokių  bacilų. Guodžia tik tai ,kad vaikai išauga visas tas problemas  mirksiukas.gif

butent kad broliai ir sesutes parnesa is darziu visokiu brudu,betn musu atveju taip yra.Visa ziema vaikai prasirgo,maniau jau pavasari bus geriau,bet ir vel zarnyno brudas parnestas,seimyna iskritus,ne tik vaikai verysad.gif Nesam nei pedantai nei nevalos,ir nera taip,kad neleisciau apsikapsty smelio dezei iki pajuodavimo.Ir as tik guodziuos,kad isaugs tie vaikuciai ir viskas bus geriau.as pati maza budama daug sirgau,uztai dabar ptu ptu ptu nebe tokia istizus.
Atsakyti
QUOTE(Buba @ 2011 04 01, 12:10)
Kad ir kaip norėčiau save prie super tvarkingų priskirt, bet deja  ax.gif  Dabar kažkaip laikausi nuomonės, kad vaikai savo atsirgt visvien turės. O kai kartu auga darželį ar mokyklą lankantys broliai arc sesės, tai praktiškai neišvengsit visokių  bacilų. Guodžia tik tai ,kad vaikai išauga visas tas problemas  :mirksiukas:

............ir priauga kitas problemas.Man daznai vyresni zmones primena-mazi vaikai-mazi vargai,dideli vaikai-dideli vargai biggrin.gif
Atsakyti

Tikrai nesutikčiau su jumis schmoll.gif Daug vaikų serga tikrai ne dėl šių priežaščių....

Labai pritariu sarafea pasisakymui , nes mūsų situacija lygiai tokia pati... doh.gif unsure.gif Kaip bebūtų gaila o kai dar ne vienas vaikas namuose tai iš viso neliūdna gyventi biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
na, ne visai sutikciau del super pedantisku mamyciu vaikiuku dazno sirgimo. nesu as is tu, kuri kassekunde rankas vaikui plauna, normaliomis salygimos gyvename. bet is slogu neissikapstome... nesergame praktiskai tik vasara, o visais kitais metu laikasi - 2-3 savaites sergame, savaite sveiki einame i darzeli. ir vel viskas is naujo. ir pora kartu is darzelio zarnyno bacilas parsinesusi buvo doh.gif Ir ligonineje gulejome su rotu ir dar kazkokiu nenustatytu biesu...
Ir i lauka einame, ir imuniteta stipriname su vitaminais, zuvu taukais, eziuole, t.t. atrodo, turetu buti gerai, bet tik iseinam i darzeli - pasaka is naujo... doh.gif
Kaip supratau - kol neisaugsim, nieko naujo nebus.
Atsakyti
QUOTE(tss @ 2011 01 20, 19:58)

nu cia tai jau visiska nesamone parasyta
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti