Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...

QUOTE(Failas @ 2009 10 07, 12:53)
Homeopatinis gydymas yra sudėtingas, be galo platus ir individualus. Anksčiau, kai gydanti šeimos gydytoja siūlydavo ligos pradžioj bandyt homeopatiniais pasveikti, pirkdavom brangiausius umcalor, oscolocoscinum ir pan. ir vistiek galop pasibaigdavo antibiotikais. Kaina didelė, rezultatų jokių  doh.gif Karts nuo karto paskaitinėdavau temą, esančią prie vaistų - homeopatinis gydymas, tai ten kai kurios mamytės dalijasi patirtimi kaip gydo savo ligašiukus, tai pav. slogai gydyti yra gal 20 rūšių homeopatinių vaistų, ir reikia naudoti būtent tuos, kurie tinkamiausi tuo momentu, nes kiti nepadės. Gali būti, kad pusdienį vienus reikia duoti, po to kitus ir pan. Žodžiu, visa tai gan sudėtinga, tad mes kreipėmes Panevėžy į homeopatę Čyvienę, nes nebežinojom ką daryti - per 2 mėn gerdavo po 3 dozes antibų, penktadienį uždarom 14 dienų trukusį slaugos biuletenį, pirmadienį išsiimam naują  verysad.gif Konsultuojant Čyvienei, apie vaiką klausė daugybės dalykų, kad nustatytų, kas tiks būtent tam vaikui (pvz. kaip keliasi, ant kurio šono miega, kaip mėgsta rengtis ir pan.), atlieka folio tyrimus, ir mums paskyrė trijų mėnesių terapiją, kurios mes laikėmės. Po to nebesirgo, nes keletą mėn nevedėm į darželį, paskui vasaros grūdinimasis - ir jokios slogos. Dabar pas savo gydytoją einam tik pažymų, biuletenių ir pan, nes jau būtume gal dar 5 dozes antibų išgėrę, jei BPG visada klausytume. Gydomės homeopatiniais konsultuojant Čyvienei telefonu ir supermamų pagalba  thumbup.gif Pasveikstam greičiau nei gydant antibiotikais, sergam lengviau...
Papildyta:
Aš kordicepso nesu girdėjusi  blush2.gif
Papildyta:
http://www.supermama...howtopic=468611 Paskaitinėju, ir kai pamatau, kad mamos homeopatijos pagalba išvengia tonzilių, adenoidų operacijų išgydydamos vaikus, tai norisi tik to ir siekti

Sutinku su postu 100 proc
O kordicepsas-puikus preparatas ligai uzkirsti 4u.gif
Atsakyti
Bet antibiotikai negydo, o tik šalina ligos simptomus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buba @ 2009 10 06, 08:19)
Man su vyresniu vaiku teko buti toje sanatorijoje. Buvom birzelį pries metus. Visai patiko, tik kad daugelis patalpu dar nuo sovietmecio remontu laukia.Mes emem mokama kambari, tai bent 3 savaites zmoniskai gyvent galejom. O gydytojai ir proceduros ivairios  thumbup.gif  nezinau,gal sutapimas, bet vaikas po to gerus metus beveik nesirgo, neskaitant slogeliu visokiu.



aciu kad parasei. mums apsistojimas neaktualus. Is namu nueisim i proceduras.
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 10 07, 14:45)
Bet antibiotikai negydo, o tik šalina ligos simptomus smile.gif

o kas pagal tamsta yra gydymas?
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 10 07, 15:58)
o kas pagal tamsta yra gydymas?

Kur čia ta tamsta?
Aš tik noriu pasakyt kad antibiotikai žmogui padaro daugiau žalos negu naudos
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 10 07, 16:08)
Kur čia ta tamsta?
Aš tik noriu pasakyt kad antibiotikai žmogui padaro daugiau žalos negu naudos

kuo kreipinys nepatiko?
nezinau ponia ar panele esi, tai kreipiausi neutraliu.
ir neklausiau apie zala - paklausiau, kas pagal tave yra gydymas, jeigu antibiotikai tiktais naikina ligos simptomus ( as pasakyciau sukelejus, kad naikina sukelejus)..
Butent koki vaistu ar medziagu ( siuo atveju nesvarbu kokiu pagrindu pagamintu) veikima/procesa tu pavadintumei gydymu?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 10 07, 14:45)
Bet antibiotikai negydo, o tik šalina ligos simptomus smile.gif

g.gif Kokius simptomus šalina antibiotikai?
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2009 10 07, 17:27)
g.gif Kokius simptomus šalina antibiotikai?

lotuliukas.gif Naikina bakterijas, deja ir gerąsias, o kai gerąsias sunaikina, tai nebėra kam kovoti su blogosiomis, tai taip pastarosios vėl ir vėl užvaldo, o tada jau blogai ( bigsmile.gif keistai aš čia, gavosi lyg darželinukams)
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2009 10 08, 22:36)
lotuliukas.gif Naikina bakterijas, deja ir gerąsias, o kai gerąsias sunaikina, tai nebėra kam kovoti su blogosiomis, tai taip pastarosios vėl ir vėl užvaldo, o tada jau blogai ( bigsmile.gif keistai aš čia, gavosi lyg darželinukams)

tai, kad greiciau pasake, kaip darzelinuke, tai ir teiraujames, ka turejo omeny, nes bakterijos nera simtomai.
Simptomai yra pvz temperatura, kosulys, asarojancios akys...
Atsakyti
Sveikutes merginos,

NEZINAU AR AS CIA REKLAMA PADARYSIU AR TIESIOG PAPASAKOSIU SAVO ISTORIJA

mano suneliui bus 4 metukai turejau dydele bedele nuo mazumes nevalgiukas superinis tiesiog buvo nevalgiukas atrodydavo kad jis sventa dvasia gyveno vaje ko tik neismeginau as is vitaminu is visokiausiu hemoepatiniu ir netik poto vaziavau pas zolininke gana zinoma Rapceviciene girdziau arbateles rezultatas nulis jokio apetito jokio svorio o kraujo tyrimai puikus slapimo viskas normalu bet as juk namie bunu matau kad jis na nevalgo juolabiau sakyciau bent saldaini koki suvalgytuapetita mazina ne saldumynu jis visai nevalgo ir ka manot tos krizes laikais pasiule man produkcija AMWAY platinti galvoju gal viena kita lita uzsidirbsiu na ir o kai pati turi ir matai norisi nusipirkti nusipirkau sau vitaminu nes sirdies bure tabaluoja ir suneliui multivitaminu tiesiog pirkau seip kad truko iki izsakymo ir ai galvoju pasilepinsiu ir tikrai du menesius pavartojus pasrode poveikis tikrai jokio priepolio man nebuc\vo o sunelis grazu ziuret kaip siuo metu netgi valgo virta vistyte ir tirsiog net nuotaika man kita kai jis valgo kaip apleido mus ligeles . Vat mano istorija tai manau jei iseiciu nera ir viskas isbandyta pameginkit gal jum tiks jei nepazystat kas uzsiima amway tai parasykit az man galesiu padwt nes drauge uzsiima vis dar o as aptingau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 10 21, 10:09)
Sveikutes merginos,

NEZINAU AR AS CIA REKLAMA PADARYSIU AR TIESIOG PAPASAKOSIU SAVO ISTORIJA

mano suneliui bus 4 metukai turejau dydele bedele nuo mazumes nevalgiukas superinis tiesiog buvo nevalgiukas atrodydavo kad jis sventa dvasia gyveno vaje ko tik neismeginau as is vitaminu is visokiausiu hemoepatiniu ir netik poto vaziavau pas zolininke gana zinoma Rapceviciene girdziau arbateles rezultatas nulis jokio apetito jokio svorio o kraujo tyrimai puikus slapimo viskas normalu bet as juk namie bunu matau kad jis na nevalgo juolabiau sakyciau bent saldaini koki suvalgytuapetita mazina ne saldumynu jis visai nevalgo ir ka manot tos krizes laikais pasiule man produkcija AMWAY platinti galvoju gal viena kita lita uzsidirbsiu na ir o kai pati turi ir matai norisi nusipirkti nusipirkau sau vitaminu nes sirdies bure tabaluoja ir suneliui multivitaminu tiesiog pirkau seip kad truko iki izsakymo ir ai galvoju pasilepinsiu ir tikrai du menesius pavartojus pasrode poveikis tikrai jokio priepolio man nebuc\vo o sunelis grazu ziuret kaip siuo metu netgi valgo virta vistyte ir tirsiog net nuotaika man kita kai jis valgo  kaip apleido mus ligeles . Vat mano istorija tai manau jei iseiciu nera ir viskas isbandyta pameginkit gal jum tiks jei nepazystat kas uzsiima amway tai parasykit az man galesiu padwt nes drauge uzsiima vis dar o as aptingau blush2.gif

Mes geriam vitaminus C Amway, jokio poveikio.
Atsakyti
Noriu Jus informuoti, kad jau vyksta NEMOKAMI asmeniniai priemimai pas Gyduoli Vitaliju (K. Kalinausko g. 2b, Vilnius).
Gyduolis Vitalijus - tai unikalus žmogus per kurį tiesiogiai Dievas suteikia išgijimą nuo įvairių ligų (cukralige, onkologines ligos, nevaisingumas, artritai ir kt.).

Vieno apsilankymo metu: isvalomi zmogaus negatyvai, energetiniai tersalai, atstatoma endokrininiu liauku (cakru) veikla, nusiima is tevu kartu atsinestas blogas likimas (bloga karma, kuri reiskiasi sunkumais gyvenime), prakeikimai, nuziurejimai, maginiai ritualai, nelaimiu i nesekmiu programos, atstatomas prarastas rysys su Dievu. Zmogu akimirksniu pasijaucia geriau, pradeda atsistatineti sveikata, tampa savo gyvenimo seimininku.

Sestadieniais 12 val. vyksta susitikimai, diskusijos su Gyduoliu Vitalijumi visomis temomis.

Visais klausimais galite kreiptis:
K. Kalinausko 2 b, Vilnius (iš kiemo pusės)
Tel. 862059500
www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt

Atsakyti