Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...

QUOTE(Kina @ 2009 09 03, 10:45)
didžiausi imutiteto silpnintojai yra skiepai ir antibiotikai


Dėl antibiotikų sutinku, nes jie užmuša ir blogas, ir geras bakterijas.
O vakcina tik suaktyvina organizmo gynybą. rolleyes.gif Tai taip gaunasi, kad nėra jau toks didelis blogis.

Homeopatija ir mums pagelbėjo. Serga rečiau ir po trumpiau. O gal jau ir laikas toks atėjo, kaip sako daktarai - išaugo. g.gif


Atsakyti
Mano pirmasis sūnus pradėjo į darželį eiti nuo 1metų 7 mėn. tai irgi prasidėjo problemos: 2 dienos darželyje 2 savaites namuose. išsigydydavom pilnai. atvedu vaiką į darželį, ten keli vaikai sloguojantys, kosijantys, tai ir vėl 2 dienos į darželį, 2 savaites namuose. taip ir tęsėsi visus metus. kankinausi, ir vaiką kankinau, nes tuo metu laukiausi antro vaikelio. bet jau šiais metais, ar sutapimas ar kaip bet jau visas mėnuo einam į darželį, ir thiu thiu thiu kol kas nieko. o gal padeda preparatas FENIKSAS, kurio duodu kas dien profilaktiškai. na bus matyt kaip bus toliau.

Sėkmėms mamytėms ir jų lopšelinukams. Aukite sveiki 4u.gif
Atsakyti
per metus sirgo dvi savaites. Lankyt darželį pradėjo šiek tiek daugiau kaip metukų. 4u.gif
Atsakyti
Labai individualu 4u.gif . Taisykles jokios 4u.gif . Darzeli lankom nuo 2,5 metu. Per tris metus darzelio lankymo jei suskaiciuociai lankymo dienas, gal ir surinkciau puses metu termina. Visa kita sirgom. Kas keisciausia vasarodamos kas met kaime pas mociute, lakstom basom ir pusnuoges, su pamelusiom lupom ir "pasisiaususia" oda - ir nei karto nesukostim, ir nesuciaudom. Tik atvaziuojam i miesta ir perzeniam darzelio slenksti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2009 09 02, 23:10)
Pagaliau radau sau labai aktualia tema thumbup.gif  mano suneliui jau viska prasidejo nuo 2men, tai uzsitesusi gelta, paskui po savaites rado stafilakoka, pirmi antibiotikai doh.gif  po poros menesiu prasidejo visokios ligos lipt, sloga, kosulys, roto virusai ir taip toliau, bet nuo metus tai is vis kazkas baisaus prasidejo doh.gif  vos ne kas menesi serga, buna menesi kosina, ar sloguoja, jau du kartus Klacida gerem doh.gif  gerem mes ir Zuvu taukus, ir imunotrofina, nieko nepadeda, hemoglobinas zemas doh.gif
jau kai suserga net geda pas daktarus vest, toks jausmas kad as nepriziuriu vaiko kad jis vos ne kas menesi serga doh.gif  dabar ir vel su temperatura ir sloga. SM perskaiciau apie homeopatini gydyma, turbut reiks pabandyt, nes antibiotikai jau kartais net nepadeda, toks jausmas kad pas vaika imuniteto isvis nerasta doh.gif  verysad.gif



Ar kas nors bande drusku kambari? girdejau, kad labai padeda imuniteto stiprinumui.
Atsakyti


Nemokamos paskaitos
,,Gyvenimas Jūsų rankose”

Nuo rugėjo mėnesio visoje Lietuvoje bus skaitomos bioenergetikės Nerijos Kondratenko paskaitos „Gyvenimas Jūsų rankose“.
Paskaitos tematika:
1.Gyvenimo nesėkmių ir ligų priežastys bei galimybės jų išvengti.
2. Universali minties galia.
3. Destruktyvios mintys, - priežastys ir pasekmės
4. Visatos dėsnių pažinimas ir pritaikymas mūsų gyvenime.
5. Paranormalių reiškinių - būrimų, ekstrasensorikos, astologijos, Reiki metodikos - veikimo principai ir NEIGIAMA įtaka mūsų gyveime.
6. Vaikų susirgimų priežastys.


P.s. Paskaitos metu dalyvaus Gyduolis Vitalijus, kilęs iš Ukrainos padedantis žmonėms pasveikti nuo visų ligų ir negalavimų. Gyduolis Vitalijus - tai žmogus turintis išskirtinę misiją padėti žmonėms. Asmeninėms konsultacijoms pas Gyduolį galima registruotis el. paštu nerijos.konsultacijos@gmail.com arba tel. 868363757 .
Daugiau informacijos apie lektorę www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt


Paskaitos vyks siuose miestose:

Vilniuje spalio 6 d. 18 val. (Mokytojų namų mažoji salė)
Šiauliuose spalio 8 d. 18 val. Šiaurės Lietuvos kolegija, Tilžės g. 22 Šiauliai)
Anykščiuose spalio 12 d. (13 val.)
Panevėžyje spalio 15 d. 18 val. (Panevėžio kolegija, Klaipėdos g. 3, Panevėžys; 428 auditorija)
Telšiuose spalio 27 d. 18 val.
Marijampolėje lapkričio 3 d. 18 val. (D&DM biuras)
Kaune lapkričio 5 d. 18 val.
Druskininkuose lapkričio 12 d.
Mažeikiuose lapkričio 19 d.
Ignalinoje lapkričio 27 d.
Tauragėje gruodžio 8 d.

Kiti miestai bus lankomi 2010 m.

PASKAITOS NEMOKAMOS
Paskaitų vietos bus tiklinamos vėliau.
Pradžia 18 val.

Kadangi vietų skaičius ribotas, reikalinga išankstinė registracija el. paštu registrascom@gmail.com arba tel. 862059500 (nurodant savo vardą ir miestą, kuriame vyksiančioje paskaitoje dalyvausite).
Daugiau informacijos www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt
Atsakyti
Ryt ,spalio 4 diena ,Kaune vyks GNLD seminaras apie naturalius maisto papildus ,atvaziuoja Mokslo Patareju Tarybos nare ,biochemike dr. Diane Clayton. Bus pristatyti naujausi tyrimai, atlikti su omega 3, taip pat didelis demesys bus skirtas vaiku ligoms ir ju iveikimui. Kvieciu mamytes ateit ir pasiklausyt naudingos informacijos .Del smulkesnes info i az 4u.gif
Atsakyti
Darzeli pradejome lankyti nuo 1,7 metuku. Sirgdavom daznai, iki plauciu uzdegimo buvome prieje verysad.gif Issikapsteme su homeopatiniais vaistais ir kordicepsu. Jau 8 menesius nesirgom thumbup.gif
Atsakyti
Pora menesiu zaidem su homeopatija, gydymo kursa uzbaigem ligonineje 4u.gif
Atsakyti
teko gal kam nors lankytis Palangos sanatorijoje Gintaras? Kai tik atejo ruduo, mano vaikai visai sukrypo. Didysis po kelias dienas i darzeli nueina ir temperatura, o mazajai jau 3 savaites sloga.
Didysis tai siaubingas sukrypelis. Pernai beveik istisai visa pusmeti prasirgo. O kai laiku neisvesdavau is namu mazosios, ir ta pasigaudavo nuo didzkio. Tai sakau gal didzkiui padetu sanatorijos proceduros kokios tai? O mazoji jeigu neuzsikrestu tai gal irgi nesirgtu.
Atsakyti
QUOTE(audrike123 @ 2009 10 03, 10:13)
Ar kas nors bande drusku kambari? girdejau, kad labai padeda imuniteto stiprinumui.


musu gydytoja rekomenduoja tik Druskininkuose arba ten kur didesne patalpa. Nes jos praktikoje sako yra buve, kad apysveikiai vaikai uzsikrete sunkiomis kvepavimo taku ligomis, tokiom kaip plauciu uzdegimu, nes ten ateina ivairiu diagnoziu vaikai. Kai patalpa maza, tai galimas greitesnis kontaktas. Tai kai taip pasake, as pabijojau leisti i Pusyno sanatorija Vilniuje
Papildyta:
QUOTE(Firmine... @ 2009 10 03, 20:13)
Ryt ,spalio 4 diena ,Kaune vyks GNLD seminaras apie naturalius maisto papildus ,atvaziuoja Mokslo Patareju Tarybos nare ,biochemike dr. Diane Clayton. Bus pristatyti naujausi tyrimai, atlikti su omega 3, taip pat didelis demesys bus skirtas vaiku ligoms ir ju iveikimui. Kvieciu mamytes ateit ir pasiklausyt naudingos informacijos .Del smulkesnes info i az  4u.gif


Nepyk, bet jokiais papildais netikiu. As tai turiu daug pavyzdziu vaiku, kurie nevartoja jokiu papildu ir neserga. Bet man nuo to nelengviau. Maniskiai lepsiukai.
Kokiu mes tik nepribandem. Gal vieninteliai, kurie turejo kazkoki poveiki, bet irgi tik trumpalaiki buvo zelmenu tabletes Green magma. Kokius gal 4 menesius praejo i darzeli nesusirges. Bet tai ir viskas, veliau jokio poveikio jau nebuvo. Daugiau niekada mums nepavykdavo iseiti i darzeli daugiau negu 4 dienas is eiles. O lankome tai jau trecius metus.
As tai pati zinokit maudausi po saltu vandeniu rytais. Tai kol maudausi, nekimba jokios ligos. Nustoju maudytis, tai praiena kokie 2 menesiai ir pradedu rinkti visas vaiku ligas. Vaikai serga ir as is paskos su temperatura ir varvancia nosim. Buvo noras ir vaikus po saltu vandeniu kisti, bet sunus tai visai suzvereja kai bandai jam uzpilti, o dukryte tai labai gailiai verkia, pasidaro gaila mazytes. Ir baigiasi mano pasiryzimas taip grudinti vaikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdeda: 05 spalio 2009 - 21:15
QUOTE(skruzdeda @ 2009 10 05, 13:02)
teko gal kam nors lankytis Palangos sanatorijoje Gintaras? Kai tik atejo ruduo, mano vaikai visai sukrypo. Didysis po kelias dienas i darzeli nueina ir temperatura, o mazajai jau 3 savaites sloga.
Didysis tai siaubingas sukrypelis. Pernai beveik istisai visa pusmeti prasirgo. O kai laiku neisvesdavau is namu mazosios, ir ta pasigaudavo nuo didzkio. Tai sakau gal didzkiui padetu sanatorijos proceduros kokios tai? O mazoji jeigu neuzsikrestu tai gal irgi nesirgtu.



Man su vyresniu vaiku teko buti toje sanatorijoje. Buvom birzelį pries metus. Visai patiko, tik kad daugelis patalpu dar nuo sovietmecio remontu laukia.Mes emem mokama kambari, tai bent 3 savaites zmoniskai gyvent galejom. O gydytojai ir proceduros ivairios thumbup.gif nezinau,gal sutapimas, bet vaikas po to gerus metus beveik nesirgo, neskaitant slogeliu visokiu.
Atsakyti