QUOTE(rutulux @ 2007 10 27, 07:59)
O yra dar ir tokių tėvų, kurie sergančiam vaikui suduoda antibiotikus ir atveda. Gal neturi kur palikt, nedarbingumo nenori imt. Bet toks vaikas yra užkratas kitiem.
Yra ,yra tokių. nes kartais ryte nuvedi į grupę, tai kol vaikas nusirengai visą kosulių koncertą išklausyt tenka
QUOTE(cini-mini @ 2007 10 27, 18:47)
Sveikutes,
pasisakysiu ir as sia tema. Buvau prisiklausiusi, kaip vaikai pradeda sirgti, kai pradeda eiti i darzeli, todel neskubejau vesti.
Mano dukryte i darzeli pradejo eiti tik 4 metuku. Per metus NEI KARTO nesirgo.Net pati aukletoja stebejosi jos stipriu imunitetu.
Nezinau, kas padejo, gal del to, kad ilgai maitinau pati bei nuo metu gerem zuvu tauku, kasdien budavome gryname ore, o gal tiesiog stiprus imunitetas
Kaip smagu
QUOTE(Aiira @ 2007 11 07, 14:20)
Liudniausia, kad tas bacilas dar namo mazajam broliukui parnesa ir draugiskai pasidalina
Jai ir toliau taip bus, teks darzeli atideti veliasniam laikui.
Tai vat su tais bacilų parnešimais namo ir mes vargom. Dičkė mano nebuvo sirgalė, bet jei eidama į darželį susloguodavo, tai mažei ne tik sloga, bet ir temp su kosuliais prisidėdavo. taigi ji visom darželio infekcijom persirgo dar iki darželio. Dabar jai 6m. Šiemet dar nesirgo, pernai sirguliavo, bet išsivertėm be antibiotikų.
O dėl auklėtojų, tai manau visokių būna. Dabar kur lankome darželį, tai esu labai patenkinta. Ryte vis sukamšau maikutę savo merginai į gietrutes (ko ji labai nemėgsta) ir mokinu, kad daržely eidama į kiemą būtinai susikištų. O ji sako, nepergyvenk, susikamšysiu, nes auklėtoja gi visų pilvus patikrina, kad nuogi nebūtų. pagalvojau, oho! Juk jie jau dideli, šešiamečiai, bet va auklėojos tikrai rūpestingos.
Ir dar, pasidomėkit, jei vaikas užsimano atsigerti grupėje, ne pusryčių, pietų ar vakarienės metu, o taip, bežaidžiant. Iš kur geria? Nes žinau, kad kituose darželiuose, vaikams nėra grupėje ąsočio su vandeniu , tai jie prisidūkę lekia gerti iš krano tualete, ledinio vandens.