Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...

Sveiki. Na mes taip pat iš tų, kurie labai jau lepūs.Kaip tik dabar ligonis snaudžia. Manau eilinį kartą sirgsime, o dar vakar lyg ir sveiki buvom.Pasigirdo kosulys, todėl sulaksčiau į vaistinę ir kad netemt gumos vakare gaus PECTORAL dozę, labai jau nesinori antibiotikų.Bandysim gydytis patys, nes gydytoja tikrai neapsidžiaugtų pamačius.Perskaičiau jūsų pasisakymus ir radau ten apie tai, kad galima savo gydytojos prašyti siuntimo į sanatoriją. Gal galit papasakoti, į kokią prašyti (Mes gyvename Alytuje), atsiliepimų kas pabuvoję parašyti, bandyčiau tada ir aš, nes tos ligos varo iš proto.
Atsakyti
QUOTE(vaiddda @ 2007 04 23, 23:39)
Mano dukryte ir vel serga.Reikia gerti daug skysciu,o as negaliu isiulyti nei vieno puodelio arbatytes.Tai apsunkina gijima,bet neisisvaizduoju kaip isiulyti...padariau ridiko su medum sirupelio,bet mazoji purtosi vien nuo jo kvapo,o apie ragavima nei kalbos nera...

Tikiuosi per tą laiką jau pasveikot, bet gal kitam kartui pravers- maniškė t.p. skysčių l. mažai vartoja, gal kokią stiklinę per parą, tai aš pasiūlau jai per šiaudelį arbatėles gerti good.gif , daug daugiau išgeria bežaisdama.
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2007 05 01, 18:34)
Tikiuosi per tą laiką jau pasveikot, bet gal kitam kartui pravers- maniškė t.p. skysčių l. mažai vartoja, gal kokią stiklinę per parą, tai aš pasiūlau jai per šiaudelį arbatėles gerti good.gif , daug daugiau išgeria bežaisdama.
nea,dar sergam.Vis dar be antibiotiku bandom...bet labai mazai skysciu geria tai gal taip ilgai ir neissikosti g.gif Bandziau visokius budus kad arbata gertu,bet niekaip nesiseka isiulyti g.gif
Atsakyti
Jau kuri laiką neskaitinėjau šios temos, nes tapo ne tokia aktuali kaip anksčiau smile.gif . Mes pradėjom vartoti mums parekomenduotus BIONET firmos papildus "Max immune". Tai papildai skirti imunitetui stiprinti. Į jų sudėtį įeina česnakas , kurkuma(nežinau ar lietuviškai būtent taip skamba smile.gif ), žodžiu dar daugelio žolelių rinkinys..... Aš savo mažuliui kursą sugirdžiau vasario pradžioj ( reikėjo 2 savaites vartot) ir po to iki šiol į darželį be pertraukos vaikštom biggrin.gif . Tiesa per šias išeigines su sloga pravaikščiojom, bet šiandien jau jos beveik nesimato. O ansčiau tai ilgiausiai 2-3 savaites daržely išbūdavo ir beveik kiekviena sloga į bronchitą pereidavo. Manau, galiu jau teigti, kad mums šios kapsulės padėjo bigsmile.gif dabar kai tik pamatau kad ruošiasi kokia bacila "apsigyvent" tai iškart duodu po pusę kapsulytės kokias pora dienų ir thumbup.gif .
Gal kas nors iš jūsų irgi bandėt šios firmos produktus? Ar padėjo?
Atsakyti
Labutis! Aciu uz atsakima Buvau siandien nuejus ten uzsiregistruot. Sake privaloma 10 seansu + 1 nemokamai Turi paskambint ir pranest kada galesim eiti.



Matai, dabar paskambina g.gif
Papildyta:
QUOTE(=maza= @ 2007 04 25, 22:52)
Labutis! Aciu uz atsakima  bigsmile.gif  Buvau siandien nuejus ten uzsiregistruot. Sake privaloma 10 seansu + 1 nemokamai  thumbup.gif  Turi paskambint ir pranest kada galesim eiti.  biggrin.gif



Matai, dabar paskambina g.gif
Atsakyti
Mano sunus irgi labai daug sirgo. Bet mes sugalvojome stai tokia sistema. Pradejome kreipti demesi i maisto produktus kuriuos valgome. Labiau pradejome valgyti ekologiskus maisto produktus, darzoves ir panaisiai. Ir antra, pradejome eiti i baseina, viena karta per savaite i mazu vaiku plaukymo grupe. Tai labai padejo, nes vaikas pradejo grudintis ir del to maziau sirgo. Todel patariu visiems kazka sportuoti.
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2006 06 26, 18:12)
Jau nebezinau ka daryti, bet 3 metu ir 10 men. sunus nuolat serga, nesibaigiantys kosuliai. Pabuna kokia savaite sveikas ir vel viskas is naujo...Istisai gerkles, slogos bronchitai.  Darzeli lanko tik teoriskai,nes nuolat serga. Aisku, kalti ir darzelio virusai, bet ne tik,nes sekmingai sirgdavo ir kai auginome tik namie...Kazkoks kosmaras, isivaizduokit, kad kas antra savaite turi kas nors su juo buti serganciu.. As mokausi ir dirbu, vyras irgi daug dirba seneliai gyvena uz 40 km. Kaip susitrukdo visi darbai. Nieko neina susiplanuoti, nei darbu, nei kokiu isvyku, nei atostogu...Esam pasidare gausybe tyrimu, alergenu testa, imunoglobulinus, mikoplazmos testa,ir t.t. o konkrecios priezasties tai ir neradome... Gydytojai sako isaugs... Bet kiek jau jis vaistu privalges per savo tris metus...Namuose spintelese tikra Eurovaistine baze... Sergam nuo 5men. Gal sakau cia forume yra mamu turinciu panasia patirti... Gal pasikalbetume, gal patarimais kokiais pasidalintume.. Tikrai zinau,kad buna ir daugiau tokiu vaiku...



Skaičiau ir stebėjausi, atrsi atpasokota mano sūnaus istorija. Mums lygiai tas pats buvo. Iki kol sukako sūnui keturi metai jau buvo pusantros kompensuoajmų vaistų knygutės išnaudota - antibiotikams. Be be antibiotiku kiek buvo sunaudota vaistų vaistelių schmoll.gif Kai sūnui sukako 4 metai gydytoja patarė naudoti RIBOMUNIL. Ir tada viskas pasikeitė - nustojome sirgti thumbup.gif Tik kad vat nežinau ar čia tikrai tie vaistai musm taip gerai apdėjo, ar jis pats išaugo iš ligų amžiaus.
Atsakyti
QUOTE(Buba @ 2007 05 02, 08:47)
  Mes pradėjom vartoti mums parekomenduotus BIONET firmos papildus "Max immune". Tai papildai skirti imunitetui stiprinti.

o kur galima ju isigyti ir kiek kainuoja?
QUOTE(Apokalipsė @ 2007 05 08, 20:13)
Iki kol sukako sūnui keturi metai jau buvo pusantros kompensuoajmų vaistų  knygutės išnaudota - antibiotikams.


Kompensuojamu vaistu knygute buvo pakeista triju metu nesulaukus smile.gif
Dabar ir antros apie puse uzpildyta
Atsakyti
[quote=Silvute,2007 05 08, 19:27]
o kur galima ju isigyti ir kiek kainuoja?



Man sesuo davė telefoną moteriškės, kuri ten dirba ir aš susitarus nuvažiavau į jų ofisą Konstitucijos prospekte, netoli buvusių moksleivių rūmų. Dabar tikslaus adreso nepasakysiu, nepamenu 4u.gif bet jei įdomu galėsiu parašyti į až telefono numerį.
pakuotėj yra 90 kapsulių ir kainavo kažkur 90-95Lt. bet šiaip apsimoka pirkti su kažkuo per pusę, nes realiai kursui vienam mažam vaikui pakanka 14-20 kapsulių. tiesa aš naudoju ir kai matau kad vaikas jau "bando sunegaluot" porą dienų pavartojam, ir thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buba: 09 gegužės 2007 - 08:27
QUOTE(vaiddda @ 2007 04 23, 23:39)
Mano dukryte ir vel serga.2 dienas nuejo i darzeli ir vel pozymiai panasus i bronchito verysad.gif Geriam dabar stodali ir tikimes,kad neprireiks antibiotiku g.gif Reikia gerti daug skysciu,o as negaliu isiulyti nei vieno puodelio arbatytes.Tai apsunkina gijima,bet neisisvaizduoju kaip isiulyti...padariau ridiko su medum sirupelio,bet mazoji purtosi vien nuo jo kvapo,o apie ragavima nei kalbos nera...


Vat mergyte kuria priziuriu jei koks kosuliukas tai iskart ciobreliu arbatos...kita karta neima nors tu ka...pabandykit duoti siaudeli...jai labai idomu per ji gert tai taip pora puodeliu arbatos isgeria...arba kokiu uogyciu vos vos idet(nors puse arbatinio saukstelio) ir butinai rodyti kad dedat ir sakyti:o matai kiek daug uogyciu as tau i arbatele idesiu,aj kaip bus skanu...turetu susigundyti mirksiukas.gif
Atsakyti
mes irgi nuolatiniai sirgaliai, kiek ką skaitau apie sergančius viskas tinka biggrin.gif tik gerai kad mano mama jį žiūri, negalėčiau nei dirbt nei mokytis. nepadeda nei homeopatija, nei liaudies medicina, nei rimti vaistai, tąsomės ir tąsomės, sako lyg adenoidai, bet operuot mažai kas pataria, gal dėl jų viskas, bet jau ir mano nervai nuo tų ligų suprastėjo, kai nuolat vaikis piktas nes serga ir aš ėmiau sirgti iš paskos. apie tuos ribomunyl girdėjau nelabai tinkamų žodžių, sako iš viso iki 4-5metų formuojasi imunitetas ir jo stimuliuoti tokiais metodais nedera.nors girdėjau kad ir juos vartojant tvarkingai yra sergančių. bet ką rinktis??? ūir vitaminai be efekto, medų vartojam, bandėm žuvų taukus, homeopatinius imunitetui ir t.t. efektas tas kad tik į daržą 3 dienos ir mes vėl tvarkingai susirgę blink.gif košmaras, kada tai baigsis???norėtųsi ir antro vaiko bet kai pagalvoji apie tą pačią litaniją iki 5-6 ar net daugiau metų dingsta norai bet kokie.jau dabar jaučiuosi kaip išsunkta pensininkė bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki visi ir visos!
Leidau sau pasiūlyti būtent tokią temą, nes:
Nuo rugsėjo 3 d. pradėjome eiti į darželį. Pratinomės visą savaitę, ir kitos savaitės pradžioje jau palikome dukrytę visai dienai. Dvi dienas buvo viskas puiku, trečiadienį vakare - sloga ir kosulys. 2-vi savaitės namuose, po to - 4-ios dienos darželyje ir vėl 2-vi savaitės namuose, nes mergina apsiplykė kojytę (ne darželyje). Po visų sėkmingų pagijimų (laimei, be jokių pūliavimų ir t.t.), mergina vėl 1-ą savaitę palankė darželį, ir štai, šį šeštadienį dukrytė atsibudo vel su baisiausia sloga ir temperatūra (kad būtų "linksmiau"). Nežinau, ką daryti toliau: jeigu ir toliau taip bus, tas darželis visai "pribaigs" vaiką. Nors ji nėra iš sergančiųjų, ir kol nelankė daržo, nuo gimimo sirgo vos kelis kartus.
Kreipiuosi į visas mamas, kurios veda vaikiukus į darželį, ar ir jums buvo toks baisus "prisipratinimas" prie darželio, ar galiausiai vaikiukai išbrido iš ligų? Ar tiesiog reikia pralaukti tą ligų perioda?
Iš anksto dėkoju visoms mamoms, kurios pasidalins patirtimi 4u.gif
Atsakyti